Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 375,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Kupiłem sobie tą wagę taką nieelektryczną, "sprężynową" czy tam jakoś i na dzień dobry +6kg xd

Śmiech przez łzy. Ciekawi mnie jedynie czy wtedy jak miałem 70kg to też bym ważył + te ~10% czy to dopiero niedawno się tak rozstroiło. Liczę na to pierwsze. No i redukcję 3-4 miesięczną chciałem zacząć, jem ten niby cissus, odpoczywam od treningów grając jedynie w piłkę co weekend, a mostek, nadgarstek i plecy bolą cały czas i nie wiem czy do treningów wracać, czy jeszcze czekać. Zniechęcające ehh...

Może odpocznę jeszcze z dwa tygodnie i na basen się przejdę kilka razy.

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Ja 3 tygodnie takie combo i przestaly mnie boleć łokcie i prawy bark

i-fitmax-cissus-120-kaps.jpg

olimp_flex_power.jpg

Opublikowano

Basen jest zaje.bisty, z plecami mi lepiej, z kolanem też. No i na cycki można popatrzeć, specjalnie czarbe okulary kupiłem.

Opublikowano

Ja mam cissus od 7nutrition, na jedną kapsułę 750mg tego zioła, biorę już z dwa tygodnie dwa razy dziennie po dwie i nic. A tydzień temu to mnie tak lewy tzytzek bolał, że ledwo z łóżka się podniosłem. Na szczęście bengay pomógł i po dwóch dniach przeszło. Ale z mostkiem cały czas coś nie tak, aż strach kichnąć, bo jak się zepnę to ojj jak boli

Opublikowano

No ja mam to samo, podejrzewam, że to pleców i garbienia się. Trzeba pilnować postawy, spać na plecach, albo na brzuchu.

Opublikowano

Pisałem już o tym, coś strasznego. Ja nie wiem, nikt nie kontroluje reklam? Można wypuścić na ryne supla, który wspomaga odrost nogi po amputacji i będzie podonny sens co w tym przypadku.

Opublikowano

A malo jest reklam proszkow do prania ktore usuwaja olej silnikowy a w rzeczywistosci nie odpieraja dobrze plamy po soku?

Nikt z iq wyzszym niz 40 nie bierze reklam na serio. A reszta idiotow niech sobie w to wierzy.

A ze nas to irytuje bo to bzdety nie z tej ziemii? No coz trzeba nauczyc sie z tym zyc

Opublikowano

nie wiem, dla mnie gościu mówi do rzeczy i w sumie sensownie. W ogóle taki byczek z niego, pewno jaki trener personalny. Ciekawe czy można się zapisać.

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

Czytal ktos autobiografie Arnolda? Mam okazje kupic nowa za 9,99, ale zastanawiam sie ile tam jest o pakowaniu itd. Ksiazka nazywa sie "Pamiec Absolutna". Dobrze sie ja czyta?

Opublikowano

Bedzie w polomarkecie, bo wjechaly dzisiaj na magazyn wiec sklepy pewnie na dniach dostana w takich duzych kartonach pomieszane z innymi ksiazkami.

Opublikowano

Mam polo z 300m od siebie, musze sprawdzic kiedy promo sie zaczyna.

Opublikowano

Kur.wa tyle dobrych sportowych książek teraz jest. Kiedy to czytać...

Opublikowano

Mozesz ograniczyc pisanie czerstwych postow na forum, zaoszczedzony czas przeznacz na ksiazki.

Opublikowano

O tym mowie, w tym czasie mogles juz ladnych kilka stron przeczytac :/

Opublikowano

I co z tymi ksiazkami w polo (pipi)a? Sroda juz i u mnie nic nie ma i nic nie wiedza na ten temat

Opublikowano

Przejde sie dzis do polo z checia przeczytam o Arnoldziku. Jesli bedzie sie czytac tak samo dobrze jak Tysona to bedzie supcio