Opublikowano 26 marca 20178 l https://www.facebook.com/MTSSfanpage/videos/400822850281913/ takich trenerów szanuję
Opublikowano 1 kwietnia 20178 l Kupiłem sobie tą wagę taką nieelektryczną, "sprężynową" czy tam jakoś i na dzień dobry +6kg xd Śmiech przez łzy. Ciekawi mnie jedynie czy wtedy jak miałem 70kg to też bym ważył + te ~10% czy to dopiero niedawno się tak rozstroiło. Liczę na to pierwsze. No i redukcję 3-4 miesięczną chciałem zacząć, jem ten niby cissus, odpoczywam od treningów grając jedynie w piłkę co weekend, a mostek, nadgarstek i plecy bolą cały czas i nie wiem czy do treningów wracać, czy jeszcze czekać. Zniechęcające ehh... Może odpocznę jeszcze z dwa tygodnie i na basen się przejdę kilka razy. Edytowane 1 kwietnia 20178 l przez Yakubu
Opublikowano 1 kwietnia 20178 l Basen jest zaje.bisty, z plecami mi lepiej, z kolanem też. No i na cycki można popatrzeć, specjalnie czarbe okulary kupiłem.
Opublikowano 1 kwietnia 20178 l Ja mam cissus od 7nutrition, na jedną kapsułę 750mg tego zioła, biorę już z dwa tygodnie dwa razy dziennie po dwie i nic. A tydzień temu to mnie tak lewy tzytzek bolał, że ledwo z łóżka się podniosłem. Na szczęście bengay pomógł i po dwóch dniach przeszło. Ale z mostkiem cały czas coś nie tak, aż strach kichnąć, bo jak się zepnę to ojj jak boli
Opublikowano 1 kwietnia 20178 l No ja mam to samo, podejrzewam, że to pleców i garbienia się. Trzeba pilnować postawy, spać na plecach, albo na brzuchu.
Opublikowano 3 kwietnia 20178 l Pisałem już o tym, coś strasznego. Ja nie wiem, nikt nie kontroluje reklam? Można wypuścić na ryne supla, który wspomaga odrost nogi po amputacji i będzie podonny sens co w tym przypadku.
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l A malo jest reklam proszkow do prania ktore usuwaja olej silnikowy a w rzeczywistosci nie odpieraja dobrze plamy po soku? Nikt z iq wyzszym niz 40 nie bierze reklam na serio. A reszta idiotow niech sobie w to wierzy. A ze nas to irytuje bo to bzdety nie z tej ziemii? No coz trzeba nauczyc sie z tym zyc
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l nie wiem, dla mnie gościu mówi do rzeczy i w sumie sensownie. W ogóle taki byczek z niego, pewno jaki trener personalny. Ciekawe czy można się zapisać. Edytowane 4 kwietnia 20178 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 9 kwietnia 20178 l Czytal ktos autobiografie Arnolda? Mam okazje kupic nowa za 9,99, ale zastanawiam sie ile tam jest o pakowaniu itd. Ksiazka nazywa sie "Pamiec Absolutna". Dobrze sie ja czyta?
Opublikowano 9 kwietnia 20178 l Bedzie w polomarkecie, bo wjechaly dzisiaj na magazyn wiec sklepy pewnie na dniach dostana w takich duzych kartonach pomieszane z innymi ksiazkami.
Opublikowano 9 kwietnia 20178 l Kur.wa tyle dobrych sportowych książek teraz jest. Kiedy to czytać...
Opublikowano 9 kwietnia 20178 l Mozesz ograniczyc pisanie czerstwych postow na forum, zaoszczedzony czas przeznacz na ksiazki.
Opublikowano 9 kwietnia 20178 l O tym mowie, w tym czasie mogles juz ladnych kilka stron przeczytac :/
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l I co z tymi ksiazkami w polo (pipi)a? Sroda juz i u mnie nic nie ma i nic nie wiedza na ten temat
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l Przejde sie dzis do polo z checia przeczytam o Arnoldziku. Jesli bedzie sie czytac tak samo dobrze jak Tysona to bedzie supcio