Opublikowano 25 kwietnia 20177 l W sumie od momentu wrzucenia przez fanpage Pitbull Polska fotki wyśmiewającej kulturystyke przestałem kupować ich ciuchy , jakoś źle się czuje chodzą w ich koszulkach . A jak tam Panowie śledzicie formy NATURALI? Saker docina i buduje mięcho przy zayebistym nabiciu a robór zapomniał stanik założyć na scenę. Taką naturalność to ja szanuje.
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Oni tam nie trenowali jakiejś dupy, którą okazała się dnem jak tylko się odezwała?
Opublikowano 17 maja 20177 l 180cm. Wazna kwestia. Jaki procent ulanstwa nosi Yaczes? Ja rozumiem ze moge wygladac lepiej od Ciebie, ale po co te zlosliwosci? Lepiej Ci qurwo??? Edytowane 17 maja 20177 l przez U Heisenberg U
Opublikowano 17 maja 20177 l 180-185 to chyba najlepsza opcja to budowania sylwetki, żeby jakoś dobrze to wyglądało i cały ten proces nie był katorgą.
Opublikowano 17 maja 20177 l Yaczes przeszedł dużą metamorfozę i sobie z nią nie radzi.Od momentu gdy każda jego fota była w top plusowania i pławił się w e-dowartościowywania aż do teraz,gdy nikt się nie liczy z jego zdaniem a fotki pokazują zalany brzuch.
Opublikowano 18 maja 20177 l Niewysocy maja latwiej z nabieraniem masy miesniowej bo nie musza wpier.dalac jak slon. Ale jak wysoki taki powyzej 185 zrobi mase i sylwetke to zayebiscie to wyglada, niziolek nie ma prawa tak dobrze wygladac na zywo
Opublikowano 18 maja 20177 l Tak jak z siłą,im mięsień dłuższy,tym ma mocniejszy skurcz.To że wolniej się buduje taki mięsień to też fakt.
Opublikowano 21 maja 20177 l Poprosiłbym o polecenie jakieś paki na telefon do zliczania zjedzonego kcal. Ktoś używa coś fajnego?
Opublikowano 21 maja 20177 l Obecnie fitatu i myfitnessPal używam. Fitatu ma większość produktów a jak czegoś nie ma to łatwo można dodać.
Opublikowano 22 maja 20177 l Może chciał Cię sprowokować? Tak swoją drogą to nigdzie kalafiora nie mogę dostać. Nawet mrożonego. Już rzygam brokułami. Dobrze że teraz fajne pomidory się pojawiają.
Opublikowano 22 maja 20177 l Czemu tylko brokuly? Warzywa jakiekolwiek. Nigdy ich nie wliczam. Ładuje ile chce i co chce.
Opublikowano 22 maja 20177 l Nie. Chodzi o dodatkowe zapełniacze. Kazdy wie co to ziemniaki. Edytowane 22 maja 20177 l przez U Heisenberg U
Opublikowano 22 maja 20177 l Ja teraz jestem na etapie że nawet warzywa wliczam(mimo iż mają ujemny bilans kcal).Ale dzisiaj waga 75,9 kg,zostało 1,9 kg do odwodnienia.Jako restart dzisiaj poleciało trochę borówek,zielony banan,frytki z kurczaka,baton białkowy z biedry,po pracy kebs i na noc masło migdałowe ;) Dzisiaj znowu o 1 się obudziłem z głodu :/ Z brzucha dźwięki jak ze studni,pewnie paliwa na jakieś ważne sprawy regeneracyjne zabrakło,bo wczoraj 1800 kcal a spaliłem w ciągu dnia 400.
Opublikowano 22 maja 20177 l Ja teraz jestem na etapie że nawet warzywa wliczam(mimo iż mają ujemny bilans kcal) Jak to? No równo się katujesz.