Skocz do zawartości

OFFTOPIC

yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, bardzo zaległa sprawa - mały porządek w grupowcu.

Widze, że na forum jest coraz więcej osób aktywnych, nie chodzi tylko o siłownie, mówie ogólnie o uprawianiu sportu.

Jak ktoś chce niejako propopagować aktywność i zdrowy styl życia ikonką pod avatarem niech pisze tutaj. 

Zgłaszam się.

złoty jest bardzo okej. BTW ma być do 16 stopni w tygodniu więc leniuchom radzę wybiec - są dalej dobre ceny na buty do biegania w sklepach bo jeszcze jest przed sezonem

Buty są, gorzej z resztą, XL już nie pasuje po starym sezonie.

Opublikowano

Kurna obiecałem sobie ze bedzize wyplata beda buty do hasania, tylko ze wyplata przyszla a butow nie ma. Bo w zasadzie nie mialbym kiedy :( Mam nadzieje ze rower w niedziele odpale, bo to u mnie nr1 w sezonie.

Opublikowano

Tak z innej beczki, znacie jakieś blogi o tematyce kulturystyki/fitnessu, ewentualnie biegania ? Mam na myśli takie na poważnie, odnośnie diety, treningów, ale też luźnych tematów.

Opublikowano

Ja też chętnie się przyłączę. Śmigam w koszulce 'ćpaj sport', ukończyłem półmaraton w Poznaniu (w kwietniu biegnę znowu) i bieg na 10km w Szczecinku. Propaguję sport bezdyskusyjnie!!

Jestem za złotym bo to kolor medalu, który każdy z nas powinien odbierać na zawodach. Dziękuję.

Opublikowano

pięknie powiedziane. zdecydowanie wygrywa złoty  :banana: .

Be fit or die tryin'

Mrau

bardzo dobre. przyznam, ze jeden z moich pomyslow ; ).

Opublikowano

zdjęcia + wymiary

Zdjęcie jest w fotkach, wymiary - górne granice średniej europejskiej