Opublikowano 15 lipca 20186 l Jak przyszedł pierwszy raz w przeswitujacych legginsach, z włosami do pasa, to chłopaki na siłce mysleli, że to dupa. No ale pozniej się odwrócił typek i wyszło, że to Conchita Wurst Edytowane 15 lipca 20186 l przez Shen
Opublikowano 15 lipca 20186 l Mnie rozwaliło jak trenerce mówił że nie mógł się z rana zebrać na siłkę to musiał kreskę amfy zarzucić
Opublikowano 15 lipca 20186 l No od amfy ladnie sie pier.doli w glowie , schizofrenia itp. To wiele tlumaczy pewnie kiedys byl normalny
Opublikowano 27 lipca 20186 l Tiaa. Ci z "teraz" robią beke sami z siebie dobrze ze juz ten zyebany "sport" mnie nie interesuje. Edytowane 27 lipca 20186 l przez II KoBik II
Opublikowano 28 lipca 20186 l slipy, getry, i hantelki xd wiecie, że Robert Karaś właśnie prowadzi na dystansie potrójnego ironmana? Już od jakiegoś czasu jest na bieganiu i ma ogromną przewagę, to będzie nokaut. O naszych piłkarzykach przed mundialem media nie milkły, a o takim wydarzeniu nie ma ani słowa. Niech się w końcu nim zainteresują największe firmy bo chłop jest nie do zaje,bania. https://www.triathlonlensahn.de/der-triple/ergebnis-2018 Edytowane 28 lipca 20186 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 29 lipca 20186 l Koleś przepłynął Śniardwy, przejechał rowerem trasę Gdynia - Katowice i przebiegł trasę Bydgoszcz - Poznań.
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l Pierwszy raz się spotkałem z czymś takim, że komuś przeszkadza hałas na siłce
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l Po pierwsze to bylo niebezpieczne, bo sciagniecie gryfu z papcia gdy gosciu byl w trakcie powtorzenia moglo mu na kolana zleciec. Po drugie widzialem czasami takie historie na reddicie co na silkach w USA/UK sie dzieje (zwlaszcza lachy potrafia narzekac, ze ktos glosno cwiczy, ze steka, ze "nie czuje sie komfortowo obserwujac jego cwiczenia" (xD) i dla mnie to jest science fiction. W takich chwilach dziekuje, ze zyje w zasciankowej Polsce. Chociaz raz jak robilem HIIT na silce w Poznaniu to do mnie instruktor podszedl i pytal czy wszystko ok i czy nie zemdleje (no ale to HIIT ) Edytowane 7 sierpnia 20186 l przez boston_luke
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l Mnie tylko crossfitowcy w(pipi)iaja bo caly czas napierdalaja o ziemie sztangami ;/
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Potrójny Ironman Karasia od kuchni, fajny artykuł: https://businessinsider.com.pl/sport/robert-karas-mistrz-swiata-w-triple-ultra-triathlon-wywiad/y3ymlz6
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l W dniu 7.08.2018 o 21:41, Shen napisał: Mnie tylko crossfitowcy w(pipi)iaja bo caly czas napierdalaja o ziemie sztangami ;/ I to na ogół śmiesznymi ciężarami,a odgłos ma nadać atencji
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Wydaje mi się że latają oni w tych "tejpach" bo jednak jest to typ ludzi , który nie stara się rozwijać a zwracać na siebie uwagę . Nie jeden lata w masce tlenowej by wyglądać jak morderca , nawet nie wspominam o brodzie i często stylu ala Viking. Mnie tam to śmieszy na równi z typami co pół treningu napinają się przed lustrem przez większość treningu co jest normą w sieciówkach.
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l 6 godzin temu, kanabis napisał: Myslalem ze na koniec zamieni sie w foke