Opublikowano 9 lutego 20196 l Na magazynie już nie ma,czyli nie będa produkować,więc jak masz na allegro to bierz tamte.
Opublikowano 10 lutego 20196 l https://www.pepper.pl/promocje/10-monet-za-zakup-suplementow-i-odzywek-allegro-138950 10 monet do zgarnięcia
Opublikowano 25 lutego 20196 l Poleci ktoś jakieś spoko tank topy na siłkę fajne dopasowane bez trupich czach i strzykawek na klacie ?
Opublikowano 1 marca 20196 l Ja mam taką: Olimp Stringer Hoodie.Albo na fb znajdź Machiko i ci zrobi wzór jaki chcesz.
Opublikowano 6 marca 20196 l Ja ostatnie kilka miesięcy na treningi kupuje tylko sprzęt gorilla wear , fajnie koszulki z fajnego materiału.
Opublikowano 6 marca 20196 l No spoko ale te szmatki to nie na kieszeń cebulaków. Zwłaszcza szmaty do pocenia. Jak ktoś juz jest ladnie wyciety to owszem lanseriada na silce +10 do ruchable
Opublikowano 15 marca 20196 l Używacie tych kapturow na siłowni? Ja się tak poce przy aerobach, że tylko tego by mi brakowało xD
Opublikowano 23 marca 20196 l Ja to akurat lubie jak głowa nie ma odpływu powietrza. Fajnie cieplutko jest no ale kaptura nie noszę bo nic nie mam pełnego widoku na sprzęt i jakiś pindol może mi coś podkraść. Ostatnio za to przez fakt zapuszczania włosów( obecnie najgorszy etap kiedy ułożenie ich to kilka minut zabawy) ćwiczę w czapce zimowej i jest dość spoko.
Opublikowano 27 maja 20195 l Ciekawy wywiad z typem z mojego rodzinnego powiatu, weganin i natural, który wygrał ostatnio zawody kulturystyczne. Zrobił też niedawno spoko film, o którym było trochę głośno. https://noizz.pl/ekologia/adam-kuncicki-kulturysta-naturalny-bohater-filmu-vegan-power/ptfgb3z?fbclid=IwAR1soZ54Vel6v_x_S2_mv01EaFmHRPQw6tP8W80l8JUR_P0k0YAaOS_WgWY
Opublikowano 27 maja 20195 l Spoko. Ale po co sobie droge utrudniac jak mozna jednak o(pipi)ac supersmaczne z 40% bialka wolowe beef jerky od firmy jacklinks
Opublikowano 28 maja 20195 l Co za bzdury. Chłopak zbudował mięśnie na latach jedzenia mięsa (i prawdopodobnie na cyklach, bo na czysto cisnąć 200kg...hmmm...). Teraz je tylko roślinki i leci po prostu na zmagazynowanych w organizmie składnikach odżywczych pozyskanych z mięsa, których starczy na kilka lat. I jest jeszcze młodziakiem. Ale będzie się stopniowo "sypał".... Weganizm to dieta niedoborów, głodówka, stan chorobowy. Edytowane 28 maja 20195 l przez mrynk
Opublikowano 28 maja 20195 l Ale wiecie, że typ jest rocznik 94, a 100% weganinem od 2016 roku? Czyli mając 21-22 lata został weganinem i wtedy zaczął odnosić sukcesy. Oczywiście zakładając, że to wszystko jest prawdą.
Opublikowano 28 maja 20195 l Tez raczej sceptycznie do takich newsow podchodze. Niech pokaza weganina ktory byl nim jak zaczal cwiczyc. Kiedys widzialem Bradleya (boksera) ktory zostal weganinem i cyk na okladeczke mens health ze weganin potrafi i klata i abs budowany przez kilkanascie lat na mięchu
Opublikowano 28 maja 20195 l 8 minut temu, mrynk napisał: Weganizm to dieta niedoborów, głodówka, stan chorobowy. Jezu co za głupoty.
Opublikowano 28 maja 20195 l 2 minuty temu, krupek napisał: Ale wiecie, że typ jest rocznik 94, a 100% weganinem od 2016 roku? Czyli mając 21-22 lata został weganinem i wtedy zaczął odnosić sukcesy. Oczywiście zakładając, że to wszystko jest prawdą. Jest jakas focia jego sprzed 4 lat?
Opublikowano 28 maja 20195 l Ma stronę adamkuncicki.pl tam są fotki od młodości. Wiadomo, że typ ćwiczy od małego i podwaliny zbudował na diecie wszystkożernej, ale wciąż nie zmienia to faktu, że formę życia zrobił na diecie roślinnej, co jest kure.wsko trudne i w dodatku wygrał rygorystyczne zawody, na których startowali mięsożercy od zawsze na zawsze. 15 minut temu, mrynk napisał: Weganizm to dieta niedoborów, głodówka, stan chorobowy. Często tak jest, bo na takiej diecie trzeba po prostu więcej jeść i większą wagę przywiązywać do uzupełniania makro, mikro i suplementacji, jeśli mówimy o sportowym trybie życia
Opublikowano 28 maja 20195 l Pewnie dlatego, że to fotki z sesji. ja (pipi).ion, nie uradzisz czasami xd
Opublikowano 28 maja 20195 l 18 minut temu, krupek napisał: Ma stronę adamkuncicki.pl tam są fotki od młodości. Wiadomo, że typ ćwiczy od małego i podwaliny zbudował na diecie wszystkożernej, ale wciąż nie zmienia to faktu, że formę życia zrobił na diecie roślinnej, co jest kure.wsko trudne i w dodatku wygrał rygorystyczne zawody, na których startowali mięsożercy od zawsze na zawsze. No szacunek mu za to z tym ze baza dalej zrobiona na miesie. Czekam az pokaza goscia z niezla masa miesniowa ktory wszystko zrobil na diecie bez miesa , wtedy sie do tego przekonam. A tak to tylko jako ciekawostki.
Opublikowano 29 maja 20195 l W dniu 28.05.2019 o 10:13, _Be_ napisał: Jezu co za głupoty. To może napisz jak radzisz sobie z brakiem l-karnityny,kreatyny i q10 w diecie.
Opublikowano 29 maja 20195 l 2 godziny temu, _Be_ napisał: Radzę sobie w porzadku. Nie bądź taki tajemniczy,to trzy główne środki które na różnych szlakach wytwarzają ATP.Czyli pierwszy objaw wegan-apatia.