Opublikowano 29 maja 20195 l 2 godziny temu, D.B. Cooper napisał: Cześć Litwin, gdzie byłeś? Jakoś nie miałem parcia wchodzenia na forum,a że jestem na urlopie to zaryzykowałem i tak to jestem. 2 godziny temu, kanabis napisał: Jako tester wszystkich wychodzacych przedtreningowek pewnie w szpitalu Tak na marginesie polecam PWO MAX z Prime Nutrition
Opublikowano 12 czerwca 20195 l https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2397516020305654&id=980549348669002&anchor_composer=false czyzby Zięba kulturystyki? Poczytalem troche wpisow typa, poczawszy od wody destylowanej na treningu i zaczynam myslec czy ktos tam ma lekkiego szura pod kopułą
Opublikowano 13 lipca 20195 l Niech przyjedzie do mnie , ja go naucze jak upadac zeby zadne stozki nie wypadaly.
Opublikowano 16 lipca 20195 l Dobra beka jak slyszalem w rmf ze jakis tym wygrywajac 100km ultra zostal zdyskwalifikowany bo pomylil trase i nadrobil 1,5 km tym samym lamiac regulamin
Opublikowano 16 lipca 20195 l Teraz trwa ultramaraton Badwater, uznawany za jeden z najcięższych, albo i nawet najcięższy bieg ultra. Dystans 217 km, warunki pustynne, w słońcu Kaliforni. Kosmos jakiś.
Opublikowano 16 lipca 20195 l Jak Wy spartakusy stoicie z tętnem spoczynkowym? Ostatnio wyrywkowo mierzyłem sobie ciśnienie podczas wizyty u tesciow i o ile ciśnienie wzorcowe tak dwa razy (w odstępie jakiegoś miesiąca) puls poniżej 50. Wiem że trening sportów wytrzymałościowych może na to wpływać ale myślałem, że to raczej w przypadku osób które ćwiczą od wielu lat i to na wysokim poziomie. Ja jestem amatorem który rusza się od roku, a wcześniej jedyny sport z jakim miałem styczność to co najwyżej sprint na ostatni autobus itd...
Opublikowano 16 lipca 20195 l Serce to miesien, jak trenujesz to jest coraz wydajniejsze, potrzebuje mniej odbic zeby przepompowac krew. Ja mam 56. To urban legend ze takie rzeczy tylko u zawodowcow i ze ho ho musisz trenowac 50 lat. Gdyby tak bylo to tak samo nikt nie mialby miec prawa 40cm w bicku posiadac. Moj stary ma z 40 tetno a nigdy prosem nie byl. Choc cale zycie kolarstwo i dlugie dystanse na wysokim poziomie 50 to niski puls. Ale moze miales niski juz defaultowo a ci sie jeszcze troche obnizyl Jesli nie masz zadnych arytmii, serce bije rowno , cisnienie wzorowe to nic tylko sie cieszyc. Im nizszy puls tym serducho sie mniej zuzywa Edytowane 16 lipca 20195 l przez kanabis
Opublikowano 16 lipca 20195 l Nie sądzę że mialemto defaultowo. Nigdy ciśnienia/pulsu nie mierzyłem systematycznie, sporadycznie przy badaniach czy oddawaniu krwi miałem sprawdzane i jak dobrze pamiętam to zazwyczaj bywało około 70. Internety mówią, że jeśli nie czuje się przez to tętno zle to nie mam potrzeby się tym przejmować. Mimo wszystko ogarnę ciśnieniomierz i trochę to pomonitoruje i potem się będę martwił w razie czego
Opublikowano 18 lipca 20195 l Pierwszy raz w życiu mierzony testosteron. 44,5 lat - wynik 853 ng/dl. trochę jeszcze pobzykam....
Opublikowano 17 sierpnia 20195 l Wlasnie mialem fajna sytuacje. Kolo mnie jest taki stragan z warzywami. Biore warzywka, staje za takim typem pakerkiem , zerkam na jego torbe bo mial kupe lekow w foliowce , czytam a tam deca durabolin xd
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l No a tak zapytam gdzie ta fajna sytuacja? W sensie koles kupił koksy?
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l 7 godzin temu, Jakim napisał: No a tak zapytam gdzie ta fajna sytuacja? W sensie koles kupił koksy? Dziekuje ze pytasz. Myslalem ze z nielegalnymi rzeczami nie afiszuje sie na straganie w przeswitujacej torebce na luzaczku.
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l 10 godzin temu, Jakim napisał: Nielegalne? Deca to lek na recepte przecież. Naprawde? Przepisywany na wzrost masy miesniowej kulturystom? No tego nie slyszalem