Gość lpcl Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 9 minut temu, Plugawy napisał: Z ryciny 6 dowiedziałem się, że to co robię nazywa się wyciskaniem francuskim hantlami hehe już się czegoś z niej nauczyłem, niesamowita lektura. Też mi już szkoda kasy na suple, chociaż jakby ktoś mi kupił gainera trec mass xxl czekoladowy to bym opierdzielił z przyjemnością. Zamiast białka to wolę zjeść dwa dodatkowe jajka Lki, ale rozumiem, że komuś w bebech sie juz nie miesci żarcie i łyka białko. Zawsze mi się wydawało, że te białka to są dla ludzi co nie mają regularnej michy, no i dla tuczników co tam, chcą ważyć jak najwięcej. Zresztą jak się patrzy na strongmanów to tam u nich jedzenie to jest jak praca, te przygotowywanie posiłków, samo jedzenie itd. to trwa klika godzin dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 No niektórzy może też potrzebują dodatkowej motywacji w postaci prochu, ot cos nowego, smaków pełno i nieźle wchodzą niektóre. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 U mnie z chemii kreatyna dwa razy w roku i wit b12. Czasem kupie jakies białeczko ale bardziej dla smaku se popic po treningu bo po prostu lubie takie szejki. Tak to inwestycja w warzywka i owoce przede wszystkim. Nawet cole zero rzucilem na koszt muszynianki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 3 minuty temu, kanabis napisał: U mnie z chemii kreatyna dwa razy w roku i wit b12. Czasem kupie jakies białeczko ale bardziej dla smaku se popic po treningu bo po prostu lubie takie szejki. Tak to inwestycja w warzywka i owoce przede wszystkim. Nawet cole zero rzucilem na koszt muszynianki Dorzuć jeszcze witaminę d, kilka milionów jednostek nie zaszkodzi, widać to po koledze z forumka. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 Codziennie wlatuje lyzka stolowa tego tranu Takze 1200 jm wit D piekny kawalerze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 8 minut temu, kanabis napisał: Codziennie wlatuje lyzka stolowa tego tranu Takze 1200 jm wit D piekny kawalerze No, nie wiem co tak mało, słyszałem tutaj na forumku, że im więcej tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 U mnie jeszcze 4flexy wchodzą okresowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 43 minuty temu, Boomcio napisał: U mnie jeszcze 4flexy wchodzą okresowo. Pomaga ci to? Kiedyś trochę stosowałem ale jakoś na stawy nie narzekam mimo starości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 Dobrze redukuje luzy i skrzypienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 34 minuty temu, Boomcio napisał: Dobrze redukuje luzy i skrzypienia Gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 Kolana, barki Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2021 Ja czasem na roztrenowaniu tez biore kolagen z olimpu i kwas hialuronowy na stawy. Czy pomaga ciezko stwierdzic bo biore to profilaktycznie zeby pomoc chrzastce. Ale ponoc jsk sie bardzo wierzy to dziala Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2021 Ze starych czasów pamiętam jak weterani siłki smarowali się bengayem, tego smrodu się nie zapomina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2021 Stestowałem sporo substancji chrząstko-naprawczych i autentycznie te z Olimpu nic nie dawały po miesięcznej kuracji na którą pozwalała zawartość puchy. Gdzie olimp to 99 proc moich supli / poza cytruliną, bo chyba nie robią /. 4flex najlepszy 2 te klocki. Może animalflex lepszy, ale nie brałem, nie było potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2021 Coś tam Litwin kiedyś pisał, że animalflex działa przeciwzapalnie dodatkowo, ale kij tam wie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2021 Animal to kozak bez dwoch zdan. Moja matka ma zwyrodnienie stawow i jak czasem dostanie ode mnie puche to jej sie poprawia. Tylko ta ilosc tabletek naraz w jednej dawce Cytuj Odnośnik do komentarza
alb84 943 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2021 Jak niecały rok temu zaczelem przygodę z bieganiem to animalflex mi pomógł. Za dużo ważyłem i za rychło wzielem się za bary z ilością km, stawy/kolana czasem masakra nie mogłem zgiąć lub wyprostować. Kuracja taką puchą af + jedzenie chrząstek czy tam galaretek wieprzowych/drobiowych/warzywnych i w ciągu miesiąca monitorując, ale i zwiększając wybiegane km jak ręką odjął. Co prawda po jakimś czasie zamówiłem drugą puchę af, ale jeszcze trochę dawek zostało, ot łyknę czasem na wieczór te 7 piguł dla kurażu po intensywnym tyg czy coś. Większych problemów ze stawami/kolanami (odpukać) nie odnotowałem, nie znam się aż tak na tym, ale polecono mi to jako najlepsze "goowno" na rynku i mogę tylko potwierdzić, że j.w - > brałem i pomogło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2021 2 godziny temu, Boomcio napisał: Stestowałem sporo substancji chrząstko-naprawczych i autentycznie te z Olimpu nic nie dawały po miesięcznej kuracji na którą pozwalała zawartość puchy. Gdzie olimp to 99 proc moich supli / poza cytruliną, bo chyba nie robią /. 4flex najlepszy 2 te klocki. Może animalflex lepszy, ale nie brałem, nie było potrzeby. IMO olimp przereklamowany i drogi, sam kupuję w sklepie sfd jakieś ichniejsze marki. Po co przepłacać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2021 Ja zawsze olimp... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2021 1 godzinę temu, Boomcio napisał: Ja zawsze olimp... Wierny marce jak niektórzy konsolom jednej firmy. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2021 U mnie na odwrót XD plus 3kg do przodu i robi się forma mocna jak na mnie, ale dupe spiąłem bo w listopadzie chce na zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 29 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2021 35 minut temu, Plugawy napisał: U mnie na odwrót XD plus 3kg do przodu i robi się forma mocna jak na mnie, ale dupe spiąłem bo w listopadzie chce na zawody. Jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2021 1 godzinę temu, lpcl napisał: Jakie? Właśnie, jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 29 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2021 26 minut temu, Boomcio napisał: Właśnie, jakie? Obstawiam fitness sylwetkowe. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi