maciucha 11 617 Opublikowano 3 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2023 https://www.instagram.com/p/Cm9VSjANBvi/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Ktoś wie co tam się zadziało u jaglaka? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 11 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2023 Te barki Ania chyba dodaje teścia do tych kanapek ze szpinakiem Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2023 Ludzie na FB zawsze piszą fotomontaż, albo sterydy Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 757 Opublikowano 11 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2023 Zależy jak spojrzeć na definicję słowa fejk. Na zdjęciach zawodów też wyglądam dużo lepiej niż w lustrze Cytuj Odnośnik do komentarza
mrynk 110 Opublikowano 11 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2023 A który z skórokopów nie jest na dopingu XD ?… Myślicie ze można na sucho zapieprzac w takim tempie 2, 3 razy w tygodniu plus treningi ? Przezi kilka lat ? XD i to jeszcze wielu prawie do 40-tki ? Litości … Najlepiej to widać gdy emerytowani piłkarze wyglądają min +10 lat w 2 lata po zakończeniu kariery… soku nie trzeba już brać, a organizm wyeksploatowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 12 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2023 Tak wielu tych zalozmy w wieku ok 35 lat to chyba nie ma w piłce. Zlatan, Lewy, Ronaldo? Cieżko z perspektywy amatora powiedziec co sie da a co sie nie da. Goscie maja wszystko podopinane na ostatnie guziki. Przede wszystkim jedzenie, masaze, regeneracje. Przeciez oni maja nawet trenerow snu. Sa przygotowani na te obciazenia latami. No i to sa jednak pojedyncze jednostki na caly glob. Wiek sportowcow idzie w kazdej dyscyplinie do gory. Bardzo duzo zmienily sie tez nawyki, nie oszukujmy sie ci co konczyli kiedys kariery w wieku 32 lat raczej mieli to co wyzej wymienilem w dupie. Bo chyba nikt nie powie ze nie mieli dostepu do nawet najzwyklejszego testosteronu Bolt mimo ze byl jednym z najczesciej poddawanych sportowcow testom antydopingowym nie mial ani jednej wpadki. A praktycznie kazdy inny sprinter z top 10 wszechczasow mial. Po prostu zdarzaja sie nieliczne wyjatkowe jednostki z wygrana na loterii genowej. A ze organizm bedzie po takim czyms wyeksploatowany? No tak wyglada sport zawodowy. Wiekszosc siatkarzy czy koszykarzy mialaby rozjebane kolana gdyby nie zastrzyki z kolagenu. Ale nie mowie tez ze nic nie biora bo tego nie wiadomo. Sport zawodowy to sport zawodowy. Jak trzeba to trzeba. Kiedys Pantani powiedzial do kolarskiej komisji antydopingowej ze sa banda hipokrytow oczekujacych od nich wjazdu na alpy z predkoscia pociagu dzien w dzien przez trzy tygodnie a pozniej urzadzaja pokazowe dyskwalifikacje. Cos w tym jest. Czlowiek jest tylko czlowiekiem a oczekiwania od sportowcow zawodowych w naszych czasach czesto juz wybiegaja ponad to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 14 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2023 Kabi w punkt, bo ciężko stwierdzić co się da a co nie, a porównywanie się z typami których 99,9% życia kręci się wokół treningów i trzymania michy pod okiem najdroższych specjalistów to krótka droga po sznur do castoramy. Robercik to pewnie wpierdala jakieś kurczaki wychowywane w kurzym spa po 100 euro za kg, a nie prawilne filety z biedry niewiadomego pochodzenia. To oczywiste, że zwykły kąsolomaniak bez kłucia dupy nawet nie liźnie takiej formy bo trzeba zapierdalać w januszexie na etacie by kupować gierki. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 14 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2023 No Haaland sam przyznawal ze te podroby ktore wpierdala to od jakiegos rolnika z alp co i palcowke strzeli jak bedzie trzeba zeby krowka byla szczesliwsza Tak naprawde to tego im zazdroszcze najbardziej. Dostepu do innej jakosci zarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 14 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2023 Myślałem, że tej palcówki 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 15 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2023 (edytowane) Polecicie wagę łązienkową do 200zł? Nie wiem czy prócz samego ważenia są w tej cenie inne dodatkowe ficzery z miarodajnym pomiarem, ale jak będą to spoko, nie mam nic przeciwko. Edytowane 15 lutego 2023 przez Bartolinsky Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 16 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2023 Kup po prostu normalna wage za 50zl. W wadze za 200zl i tak te wszystkie ficzery są gowno warte Jak chcesz cos lepszego to tanita. Sam mam jakis tanszy model , kiedys kupilem ale te mierzenie bf to tez takie pi razy oko. I tak waze sie na jakiejs zwyklej z obi.Jako punkt odniesienia moze byc chociaz tez jak sobie raz na jakis czas zmierze bf to trzy razy pod rzad zmierze a wynik kazdy inny. Fakt ze wahania 0,1%/0,2% no ale jednak Te wagi w przychodniach to są tanity za parenascie klockow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 16 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2023 Te droższe mają fajny bajer, że przesyłają pomiary na apkę telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 16 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2023 A to chyba ze o takie bajery chodzi to ok. Myslalem ze bardziej o te pomiary bf czy wody w organizmie. Ja tam po prostu jak sie waże to wpisuje w apce garmina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 5 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2023 Byłem dzisiaj u zajebistego fizjo, powiedział, że w moim przypadku rehabilitacja to dźwiganie ciężarów, dał zestaw ćwiczeń które mam robić (rozciąganie aktywne głównie) i mixować to z ćwiczeniami na siłowni, ale mam robić unilateralne ruchy (martwy na jednej nodze, bułgarskie siady, splity). Będzie zaje.biście, czuję się jakby ktoś mi świat pomalował na kolorowo. Polecam Marka Purczyńskiego jak ktoś jest z Wrocławia albo ma blisko, mega konkretny koleś. Tylko 3 paki za wizytę, dobrze, że kolejna za 3 miesiące xd 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2023 4 godziny temu, Blaise napisał: Byłem dzisiaj u zajebistego fizjo, powiedział, że w moim przypadku rehabilitacja to dźwiganie ciężarów, dał zestaw ćwiczeń które mam robić (rozciąganie aktywne głównie) i mixować to z ćwiczeniami na siłowni, ale mam robić unilateralne ruchy (martwy na jednej nodze, bułgarskie siady, splity). Będzie zaje.biście, czuję się jakby ktoś mi świat pomalował na kolorowo. Polecam Marka Purczyńskiego jak ktoś jest z Wrocławia albo ma blisko, mega konkretny koleś. Tylko 3 paki za wizytę, dobrze, że kolejna za 3 miesiące xd Ten post to taki wczesny @zdrowywariat 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 6 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2023 (edytowane) Chyba normalne, że każdy człowiek się cieszy, gdy odzyskuje zdrowie? I chuj mnie obchodzi jaką metodą, a tym samym dowody naukowe. Walczyłem o zdrowie 2-3 lata, najpierw wjechały suplementy na stawy, później pojawił się chiropraktyk, który pomógł mi z kręgosłupem, do tego zacząłem regularnie chodzić 2 razy w tygodniu na basen i raz na jakiś czas na masaż, następnie pojawiła się osteopatka, która wyleczyła mi już do końca rękę i biodro, ale i dała ćwiczenia, żebym robił je raz dziennie w domu, a jakby tego było mało to smaruję stawy różnymi olejkami z masą ziół i spróbowałem nawet krioterapii w tej lodówce (8 wizyt przed samym skokiem). Blaise możesz mnie nie lubić, ale mnie to cieszy, że jest dobrze z twoim zdrowiem, a będzie jeszcze lepiej. Dr n. med. Zbigniew Martyka powiedział, w którymś wywiadzie, że w ponad 50% (nie pamiętam dokładnie ilu) nasze zdrowie zależy od nas samych i ja się z tym zgadzam, bo reszta to genetyka i inne czynniki, na które nie mamy wpływu. Gdy ważyłem 105kg zaczęły się też u mnie inne problemy ze zdrowiem, a dziś przy wadze 75kg i sportowym trybie życia wszystko odeszło w zapomnienie. Źle jest być ulańcem, ale jeszcze gorzej jest nim być po 40 roku życia, wtedy zaczynają wyłazić choróbska ze zbyt dużej nadwagi. Pozdrawiam Edytowane 6 czerwca 2023 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 6 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2023 18 godzin temu, Blaise napisał: Polecam Marka Purczyńskiego jak ktoś jest z Wrocławia albo ma blisko, mega konkretny koleś. to chyba ten koleś co sam sobie na filmie wbijał igły w nogę bez odpowiedniej dezynfekcji ale content ogólnie ma fajny 18 godzin temu, Blaise napisał: Tylko 3 paki za wizytę, dobrze, że kolejna za 3 miesiące xd Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 16 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2023 Czyli mówicie, że BMI jest uja warte i brzuszki również? Przy wzroście 175cm, wadze 74kg i wieku 43 lata wychodzi mi, że mam wagę prawidłową, ale jestem prawie na granicy wagi prawidłowej, a nadwagi: Od poniedziałku do czwartku robię 2000 brzuszków (500 dziennie) na takim specjalnym przyrządzie, gdzie można sobie zwiększać ciężar, 12 serii po 40-50 powtórzeń z 1 min przerwami. Moim celem jest odkrycie kratki, ale nie chciałbym więcej zrzucać, a jak wspomniałem ważę już 74kg (nad ranem). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 324 Opublikowano 24 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2023 Jaki sklep z programem lojalnościowym polecacie? Kupuje regularnie witaminy, kreatyne, suple okazjonalnie i przydałoby sie coś przycebulić co któryś zakup Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 24 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2023 Ja korzystam z LetyShop, a suple z reguły KFD, ale to dlatego, że ich marki głównie kupuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 324 Opublikowano 27 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2023 W dniu 24.06.2023 o 12:55, Sedrak napisał: Ja korzystam z LetyShop, a suple z reguły KFD, ale to dlatego, że ich marki głównie kupuję tyle, że w lety te sklepy raz biorą udział w programie, raz nie. teraz kfd tam nie ma np. dlatego wolałbym jakiś normalny program lojalnościowy w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 27 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2023 A sam sklep KFD ma również punkty, które można wymieniać na zniżki. Ja z tego rzadko korzystam, bo kupon na zniżkę można wykorzystać dopiero od zakupów powyżej pewnej kwoty. https://sklep.kfd.pl/module/allinone_rewards/rewards Tu możesz poczytać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 324 Opublikowano 29 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2023 W dniu 27.06.2023 o 07:55, Sedrak napisał: A sam sklep KFD ma również punkty, które można wymieniać na zniżki. Ja z tego rzadko korzystam, bo kupon na zniżkę można wykorzystać dopiero od zakupów powyżej pewnej kwoty. https://sklep.kfd.pl/module/allinone_rewards/rewards Tu możesz poczytać. dzięki. finalnie zamówiłem w sfd i okazało się, że tez można zbierać punkty i wymieniać na kupony. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 29 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2023 Co do sfd to oni mieli dość dużo wpadek z jakością swoich produktów, ale to było już jakiś czas temu, więc może coś się zmieniło w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 29 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2023 Właśnie dlatego nie brałbym nic od nich. Żeby to była tylko jedna wpadka to co innego. Kfd pewniejsze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi