maciucha 11 638 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada Po ułożeniu podpór pod stopy widać że ergonomia ułożenia ciała ciulowa plus zdaję się że te podpórki będą się obracać, więc tak naprawdę nie będziesz się w stanie sensownie odpychać nogami, tylko będziesz walczyć o utrzymanie ich w pozycji. Strata kasy imo. 1 Cytuj
Artur_K 196 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada @maciucha dzięki, przeanalizuje jeszcze wszystko na spokojnie. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada Plus opór magnetyczny, który poza tym że jest nierealistyczny, to jest zwyczajnie nudny i zmienia dynamikę ruchu. Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada W dniu 2.11.2024 o 09:27, krupek napisał(a): I jak ten pistolet? Faktycznie coś efektywnie rozbija mięśnie? Podłączam się do pytania. Ostatnio mam mega problem z łokciem golfisty. Cytuj
krupek 15 480 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada Panie @Labtec, prosimy o opinię. Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada Jako jedyny w swoim mieście dałem ogłoszenie na gumtree że szukam gym buddy. Zobaczymy czy będzie jakiś odzew…. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada W sensie kogoś z kim można pochodzić razem na siłkę i poćwiczyć? Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada 28 minutes ago, Sedrak said: W sensie kogoś z kim można pochodzić razem na siłkę i poćwiczyć? Tak Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada Podobno kaczimuchi odebrał właśnie pierwszy telefon Spoiler 1 Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada 1 hour ago, Kaczi said: Tak W sumie nigdy nie wpadłbym na taki pomysł, by wystawić ogłoszenie, ale z drugiej strony poćwiczyć z kimś kto ma fajną wiedzę i będzie asekurował to super sprawa. Jedyny problem to jeśli duża różnica w sile będzie, ale to trochę się po przerzuca żelastwa i tyle. Trzymam kciuki Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada Czekam na relacje, jak w trakcie treningu gym buddy powiedział, że musiał iść do toalety po czym się ulotnił. Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada no ale Eziomeczki co ja mam powiedzieć, nie mam znajomych, do PL nie mam do czego wracać .Czy w PLczy w UK jestem jak sam w stogu siana. Ważne że chce coś robić co nie? 1 Cytuj
OldMuffin 12 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada A to nie lepiej już iść na tę siłkę i tam kogoś poznać? Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada 2 hours ago, OldMuffin said: A to nie lepiej już iść na tę siłkę i tam kogoś poznać? a TY na siłce rozmawiasz czy ćwiczysz, bo ja raczej ćwiczę Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada Nie wiem jak u Ciebie z $$, ale może trener personalny? Ja tak ćwiczyłem swego czasu i super sprawa, ale właśnie pochłania $$ Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada Przygnebiajaca ta samotnosc Kacziego, widac ze mu to dokucza Pamietaj ze masz nas, twoich spartakus buddies! Btw nie lubie ani biegac ani lazic na silownie z kims. Jestem chyba spartanskim introwertykiem, a jakby jeszcze miał byc lepszy ode mnie to wolalbym go zepchnac ze skaly 1 Cytuj
OldMuffin 12 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada 8 godzin temu, Kaczi napisał(a): a TY na siłce rozmawiasz czy ćwiczysz, bo ja raczej ćwiczę No na początku ćwiczę, ale po kilku razach bycia tam już znam kolesi i z nimi gadam i się zapoznajemy i nawet wódkę razem pijemy. Normalne zapoznawanie się. To tak chyba wygląda. Ludzie robią wspólne rzeczy i się zapoznają. Tak wygląda socjalizacja. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada Jak kiedys zaczynalem biegac i sie socjalizowalem w takim klubie dla biegowych atencjuszy to jedna kolezanka tak sie u nas zasocjalizowala ze odbila drugiej meza jak ta nie przychodzila na treningi z powodu kontuzji A wczesniej piekły nawet razem ciasteczka Wiec pytong do gory Kaczi, moze wyrwiesz czyjas zonke hehe Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada On 11/8/2024 at 9:39 PM, smallv86 said: Podłączam się do pytania. Ostatnio mam mega problem z łokciem golfisty. On 11/9/2024 at 10:29 AM, krupek said: Panie @Labtec, prosimy o opinię. Sorrki, już opowiadam: Polecam, słyszałem tez ze dobre przed treningiem żeby lepszy obiegł krwi w mięśniach był, ale ja to bardziej po treningach, nie wiem jak bardzo przyśpiesza regeneracje czy to w ogóle odczuwalne po ostrych treningach ale przynajmniej mniej czuje zmęczenie następnego dnia po takim zabiegu (używam to najwięcej wieczorem podczas oglądania TV) Szczególnie spodnie, używam po rowerze/treningu nóg a nawet po pracy jak się długo stoi cały dzień to czuć mniejsze zmęczenie następnego dnia ale widzę ze n.p. na rowerze nie mam nadal mocy której bym miał jak bym był wypoczęty ale nie jestem tak sztywny jak normalnie 1 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada W dniu 5.11.2024 o 16:35, Artur_K napisał(a): @maciucha dzięki, przeanalizuje jeszcze wszystko na spokojnie. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano niedziela o 11:28 Opublikowano niedziela o 11:28 Przeglądam temat i taki TIP dla potomnych, miałem duże problemy z łokciem bo pchałem się w duże ciężary na triceps mimo bólu aż w pewnym momencie samo dotykanie łokcia bolało. Udało mi się to ogarnąć w 2 miesiące oczywiście zmniejszając ciężary i bardziej skupiając się na pompowaniu mięśnia plus kolagen rybi typu 3. Obecnie ciężary w górę i ból ustał ale wiadomo mocno teraz dogrzewam tricepsy by znów tego nie dostać. Cytuj
smallv86 857 Opublikowano wczoraj o 01:02 Opublikowano wczoraj o 01:02 W dniu 17.11.2024 o 11:28, SpacierShark123 napisał(a): Przeglądam temat i taki TIP dla potomnych, miałem duże problemy z łokciem bo pchałem się w duże ciężary na triceps mimo bólu aż w pewnym momencie samo dotykanie łokcia bolało. Udało mi się to ogarnąć w 2 miesiące oczywiście zmniejszając ciężary i bardziej skupiając się na pompowaniu mięśnia plus kolagen rybi typu 3. Obecnie ciężary w górę i ból ustał ale wiadomo mocno teraz dogrzewam tricepsy by znów tego nie dostać. W ktorej części łokcia czułeś ból? Wewnętrzna czy zewnętrzna strona czy centralnie sam łokieć? Borykam się z łokciem golfisty od kilku miechów i na razie nic nie pomaga. Nie mogę bicepsu ćwiczyć praktycznie w ogóle… Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Mnie bolalo od zewnetrznej, na samym srodku. Fakt ze troche zaplacilem za kuracje ale 3 tyg i nic nie bolalo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi