Skocz do zawartości

OFFTOPIC

yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po ułożeniu podpór pod stopy widać że ergonomia ułożenia ciała ciulowa plus zdaję się że te podpórki będą się obracać, więc tak naprawdę nie będziesz się w stanie sensownie odpychać nogami, tylko będziesz walczyć o utrzymanie ich w pozycji.

Strata kasy imo.

• Plusik 1
Opublikowano
1 hour ago, Kaczi said:

Tak

W sumie nigdy nie wpadłbym na taki pomysł, by wystawić ogłoszenie, ale z drugiej strony poćwiczyć z kimś kto ma fajną wiedzę i będzie asekurował to super sprawa. Jedyny problem to jeśli duża różnica w sile będzie, ale to trochę się po przerzuca żelastwa i tyle. Trzymam kciuki 

Opublikowano

Przygnebiajaca ta samotnosc Kacziego, widac ze mu to dokucza :/

Pamietaj ze masz nas, twoich spartakus buddies! 

Btw nie lubie ani biegac ani lazic na silownie z kims. Jestem chyba spartanskim introwertykiem, a jakby jeszcze miał byc lepszy ode mnie to wolalbym go zepchnac ze skaly

• Dzięki 1
Opublikowano
8 godzin temu, Kaczi napisał(a):

a TY na siłce rozmawiasz czy ćwiczysz, bo ja raczej ćwiczę  

No na początku ćwiczę, ale po kilku razach bycia tam już znam kolesi i z nimi gadam i się zapoznajemy i nawet wódkę razem pijemy. Normalne zapoznawanie się. To tak chyba wygląda. Ludzie robią wspólne rzeczy i się zapoznają. Tak wygląda socjalizacja. 

Opublikowano

Jak kiedys zaczynalem biegac i sie socjalizowalem w takim klubie dla biegowych atencjuszy to jedna kolezanka tak sie u nas zasocjalizowala ze odbila drugiej meza jak ta nie przychodzila na treningi z powodu kontuzji :leo:

A wczesniej piekły nawet razem ciasteczka :(

Wiec pytong do gory Kaczi, moze wyrwiesz czyjas zonke hehe

Opublikowano
On 11/8/2024 at 9:39 PM, smallv86 said:

Podłączam się do pytania. Ostatnio mam mega problem z łokciem golfisty. 

On 11/9/2024 at 10:29 AM, krupek said:

Panie @Labtec, prosimy o opinię.

Sorrki, już opowiadam:

Polecam, słyszałem tez ze dobre przed treningiem żeby lepszy obiegł krwi w mięśniach był,
ale ja to bardziej po treningach, nie wiem jak bardzo przyśpiesza regeneracje czy to w ogóle odczuwalne po ostrych treningach ale przynajmniej mniej czuje zmęczenie następnego dnia po takim zabiegu (używam to najwięcej wieczorem podczas oglądania TV) 
Szczególnie spodnie, używam po rowerze/treningu nóg a nawet po pracy jak się długo stoi cały dzień to czuć mniejsze zmęczenie następnego dnia ale widzę ze n.p. na rowerze nie mam nadal mocy której bym miał jak bym był wypoczęty ale nie jestem tak sztywny jak normalnie

• Plusik 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Przeglądam temat i taki TIP dla potomnych, miałem duże problemy z łokciem bo pchałem się w duże ciężary na triceps mimo bólu aż w pewnym momencie samo dotykanie łokcia bolało. Udało mi się to ogarnąć w 2 miesiące oczywiście zmniejszając ciężary i bardziej skupiając się na pompowaniu mięśnia plus kolagen rybi typu 3. Obecnie ciężary w górę i ból ustał ale wiadomo mocno teraz dogrzewam tricepsy by znów tego nie dostać.

Opublikowano

W dniu 17.11.2024 o 11:28, SpacierShark123 napisał(a):

Przeglądam temat i taki TIP dla potomnych, miałem duże problemy z łokciem bo pchałem się w duże ciężary na triceps mimo bólu aż w pewnym momencie samo dotykanie łokcia bolało. Udało mi się to ogarnąć w 2 miesiące oczywiście zmniejszając ciężary i bardziej skupiając się na pompowaniu mięśnia plus kolagen rybi typu 3. Obecnie ciężary w górę i ból ustał ale wiadomo mocno teraz dogrzewam tricepsy by znów tego nie dostać.

W ktorej części łokcia czułeś ból? Wewnętrzna czy zewnętrzna strona czy centralnie sam łokieć? Borykam się z łokciem golfisty od kilku miechów i na razie nic nie pomaga. Nie mogę bicepsu ćwiczyć praktycznie w ogóle…