II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Bic to maly miesien. Nie trzeba go tak meczyc. Dostaje w pizde przy plecach chociazby. Skup sie na tricu, bo powielasz blad. Lapa sklada sie glownie z tricepsa, nadajac objetosc na lapie. Sam nadupcalem bica jak gupi, zapominajac o tricepsach. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 no zdaje sobie z tego sprawe i bica jako takiego robie tylko raz w tygodniu, a to że każdy trening teraz jade na maks możliwości to inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 maciucha pamiętaj o zmianach kolejności ćwiczeń (ale partie największych i tak na 1#), bo inaczej znacznie zredukują się postępy. Dobrze też żonglować jakimis konkretnymi praktykami. Wrzucałem wcześniej do off-a. Jeśli masz androida to ściągnij ten program , a w wersji apple stąd , za darmo(jest też płatna 1$ dopakowana wersja). Wtedy możesz szybko znaleźć odpowiednie ćw na właściwy mięsień . Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Wrocilem z weekendu (Golebiewski w Wisle, Solanki w Ustroniu), spa pelna geba.Wszedlem do domu, wrzucilem w siebie loadera i tcm i poszedlem na trening "gora".Jak wpadlem to myslalem, ze wszystko rozniose, pompa mnie prawie rozerwala, jutro bedzie bol i pożoga.. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ja koncze cykl i jak zwykle dopada mnie znuzenie. A moze po prostu skracac cykle z 8 tyg do 6? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zajmij sie bierkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) Pocisnął mnie gość który śmieje sie z trzymania diety i odpuszcza treningi Edytowane 6 Sierpnia 2013 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Cykl 6 tyg ?Dla mnie min 8. Chociaz i tak przeciagam do 12. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Bo w sumie to nie leze w robocie jak Ty przy gierkach, moge zatem odpuscic. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) To tymbardziej powinno cie byc stać na trzymanie diety tak jak mnie Mam rade, jesli odpuszczasz trening to wiesz co? Zajmij sie bierkami Cykl 6 tyg ?Dla mnie min 8. Chociaz i tak przeciagam do 12. Nie wiem moze to przez ta pogode taka ch.ujnia z chęciami Edytowane 6 Sierpnia 2013 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 kanabis, pobudzasz sie jakos przed treningiem? ja w żadne pre sie jeszcze nie bawie, ale zawsze pije małą szklanke coli z 4 łyżeczkami kawy rozpuszczalnej i po 10 minutach mam taką ochote zapie.rdalac że szok (nie pije kawy w ogóle, więc może temu tak dobrze to na mnie działa) Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ja kiedyś pijałem kakao z zimnym mlekiem przed treningiem, dobra dawka węglowodanów mi pomagała. Mam inne pytanie. Co sądzicie i małym piwie wieczorem, po ciężkim treningu? Zaszkodzi, czy wpłynie pozytywnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
fazzeer 15 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) kanabis, według mnie dobry pomysł, skoro 8 tygodni dla Ciebie jest za dużo, to rób 6. Zazwyczaj też takie zalecenia są przy ułożonych cyklach treningowych. krupek1, jak chcesz, ale alkohol po treningu szkodzi na efekty. Jak już masz ochotę, to w dzień nietreningowy wypij. Na pewno będzie lepiej. Edytowane 6 Sierpnia 2013 przez fazzeer Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Pije malo alkoholu, ale dzis tak mnie wziela ochota na browara, ze strzelilen sobie male Jutro odpracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 krupek - jak nie lecisz na soku i dopiętej diecie to nie ma problemu. Piwko jest wskazane raz na jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Technika ponad wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Pięęęękne kocie grzbiety. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 jeśli chodzi o owce to o ile pamietam mówi że zaczal cwiczyc w pazdzierniku 2011r. a tu foto z roku 2010, gdzie wygląda już całkiem przyzwoicie (nie ja to wyszukałem, pod ktoryms z ich filmików jakiś typ wkleił ) http://i.imgur.com/Z42vRQC.jpg tylko na jaką cholere próbują ludziom wmówic że taką forme jaką typ ma teraz idzie zrobic w 1,5 roku? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Gdzie na tym zdjeciu wyglada przyzwoicie ?Jak zwykly chudzielec, ktory silownie zna z opowiesci.. krata u chudzielca to jak cycki u grubej baby - sie nie liczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 ktoś kto nigdy nie zawitał na siłownie nie będzie raczej miał takiej łapy (wiem że to nie niewiadomoco, ale chyba widzisz różnice między nim a zwykłym niecwiczącym chudzielcem - wiem coś o tym z autopsji ) Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) jeśli chodzi o owce to o ile pamietam mówi że zaczal cwiczyc w pazdzierniku 2011r. a tu foto z roku 2010, gdzie wygląda już całkiem przyzwoicie (nie ja to wyszukałem, pod ktoryms z ich filmików jakiś typ wkleił ) http://i.imgur.com/Z42vRQC.jpg tylko na jaką cholere próbują ludziom wmówic że taką forme jaką typ ma teraz idzie zrobic w 1,5 roku? xD Jak juz pisalem, owca to moj kumpel i on naprawde tak wygladal BEZ silowni. Koles ma genetyke jedna na tysiac. W pol roku wygladal lepiej ode mnie xD Ksiazkowy mezomorfik. To, ze ja czy ty maciucha startowalismy z poziomu oswiecima, nie znaczy, ze ktos inny nie moze startowac z o wiele wyzszego poziomu, no (pipi)a. Oczywiscie to, ze on zrobil taka forme, nie znaczy czy ty zrobisz taka nawet na koksie :potter: Niesprawiedliwe, ale co zrobic. Edytowane 6 Sierpnia 2013 przez Jaczes Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 ja teraz tyle wpie.rdalam że na pół szklanki koksu na dzień w du.pe to nawet bym już nie miał miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ja tez tak wpyerdalalem szalenczo na samym poczatku i dostalem zespol jelit drazliwego w pakiecie :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Nie wiem co on robil przez te 1,5roku, jak on ta forme i na czym ja robil ale wiem jedno.. To jego zlapano z filmikami z clenem balkana, to ich kumpel zamawial wiadro PH na allegro. To ktos od nich szukal rad jak odblokowac sie po winie, to ktorys z nich prosil o przyspieszony kurs how to strzal w dupe. Olewam ich, nie ogladam ioch filmikow. Sa mi neutralni ale srednio mi sie chce wierzyc ze ta forme wypracowali na zielonej kreatynie z vitalmaxa i na leangains.. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 @jaczes a ja właśnie na odwrót - jak zmieniłem diete jakieś 3 miesiace temu i przestałem jesc szajs dzień w dzień to zauważyłem dużą poprawę w perystaltyce jelit i ogólnie tych rejonach Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi