Plugawy 3 661 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 kanabis mnie wyprzedził. Kumpel ma takie (pipi) i mówił mi, że wyrzucił kasę w błoto. Widać nie spełniło swojej roli, także se daruj. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zawsze beka jak widze u siebie na silowni/ basenie typow poowijanych folia spozywcza(!). No (pipi)a, litosci. Albo cwicza mozgi w kurtkach i czapkach. Serio?? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 stawiam browara za zdjęcie typa owiniętego folią spożywczą na siłowni xDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Gdybym tylko mial jak to bym zrobil Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Nokie 3310 masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Mialem. Raz ze nie mozna robic fotek na gymie. Dwa, nie nosze telefonu ze soba tam. A trzy, to fakt ze maja folie, to sie dowiadujesz jak ida na basen, na saune, bo jej tez nie sciagaja. Fakt ze teraz juz wiem ktorzy to wiele by ulatwil, wiec moze kiedys sie uda, ale poki co, propnuje uwierzyc na slowo Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Dobre typy. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Ja sam zdecydowanie preferuje kombo czapka zimowa + bluza na aeroby.Nie dość że nic nie ubrudzę swoim potem to lubię porządnie się wypocić.Dość sporo zawodników mma chodzi do mnie na siłownie i z tego co widziałem przy zbijaniu wagi także stosują jakieś folie/dresy.Nie widzę w tym kompletnie nic dziwnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Bo tak robią bokserzy i zawodnicy mma aby zmiescic sie w limicie przed ważeniem ci z twojej siłowni to pozerzy którzy robią tak bo tak robią zawodowcy i myślą że tak trzeba. No offence oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) Pewnie tak , ani nie widziałem ani nie słyszałem by gdzieś po za klubem się bili.Co nie zmienia faktu że bardzo przyjemnie aeroby robi się w bluzie/czapce. Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez szarku123 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 To tez potrzebne na glowie zeby cieplo nam nie uciekalo. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Mistrzowie siłowni w najlepszym wydaniu, kozak w 2:05 miażdży system http://www.trenuje24.pl/motywatory/284/BEST_OF_AWKWARD_GYM_MOMENTS_v_9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Rozciaganie przed, czy po treningu? Czy moze i przed i po? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Przed i po, zdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Ja bym powiedzial po. Po co rozciagac zimne miesnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) To ironią prawda? Quvestra przed i po. Tak się mówi, że to rozgrzewka po treningu, ale tak naprawdę trzeba po woli zatrzymywać pracę mięśni tzw streching. To jak ze biegaczami na zawodach. Nie zaleca się zatrzymywania na odcinku metra tylko stopniowe zwalnianie. Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez Grzegorzo Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Owszem, nie rozciąga się na zimno. Najpierw dobrze jest zrobić 5 min. rozgrzewki na bieźni, rowerze, albo orbitreku, następnie rozgrzać stawy i wtedy przejść do typowego stretchingu. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Jaka ironia? Jeżeli to ma być rozgrzewka przed treningiem siłowym, to imo lepiej pobiegać 10 min,zrobić trening i wtedy się porosciagac. Juz od dość długiego czasu taka forma jest preferowaną. Ja nie widzę sensu rozciągać nierozgrzanych mięśni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Źle zrozumiałem. Myślałem, ze proponujesz ćwiczenia bez rozgrzewki Sory :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Mistrzowie siłowni w najlepszym wydaniu, kozak w 2:05 miażdży system http://www.trenuje24.pl/motywatory/284/BEST_OF_AWKWARD_GYM_MOMENTS_v_9 Wybitne! Mój ulubieniec to ten z 2:16 Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Wszedłem na pakerzy.org, a tam na pierwszej stronie, pierwszy post Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 A ubrania termoaktywne? Myslalem nad spodenkami krotkimi i koszulce z dlugim albo krotkim rekawem - do jazdy na rowerze stacjonarnym. Ktora firma najlepsza? Under armour/nike/adidas? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Wszystkie zbliżone jakościowo, musiałbyś poprzymierzać, co Ci najbardziej leży. Mam bezrekawnik nike pro od 3 lat i spisuje się świetnie, nic się nie zniszczył, a eksploatowany jest non stop. Jeśli chcesz wydać mniej kasy to polecam firmę Kipsta, ich rzeczy do nabycia w Decathlonie. Dobrze wypada jakościowo, a o połowę tańsza od wyżej wymienionych. Mam koszulkę z długim rękawem, nie narzekam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Wiecie co to bigoreksja? W skrócie to choroba, podczas której człowiek stawia siłownię na pierwszym miejscu i rezygnuje z innych rzeczy, które mu w tym przeszkadzają. " PO CZYM POZNAĆ BIGOREKTYKA?? Jest kilka cech charakterystycznych dla bigoreksji oprócz zaburzonego obrazu własnego ciała, stosowanie rygorystycznej diety i intensywnych treningów, również notoryczne mierzenie się, zażywania sterydów anabolicznych i unikanie kontaktów z ludźmi. Zaburzony obraz ciała. O zaburzonym obrazie ciała mówimy wtedy gdy postrzegamy siebie inaczej niż to jest w rzeczywistości, np. jesteśmy szczupli, a nam się wydaję, że jesteśmy tłuści albo - jesteśmy masywnie zbudowani. A ciągle wydaje nam się, ż moglibyśmy być jeszcze bardziej masywni. Generalnie bigorektyk jest wiecznie nie zadowolony z własnego wyglądu, niezależnie od tego, jak długo i ciężko by nie ćwiczył, mimo ze inni przekonują go, iż jest już wystarczająco „przypakowany". Mierzenie się . Typową cechą jest ciągłe ważenie się, mierzenie obwodu mięśni i porównywanie się z innymi kulturystami. Dieta. Ścisła dieta jest bardzo ważna. Żeby nabra masy mięśniowej, trzeba jeść więcej, tylko co niektórzy zapominają, iż budowanie masy mięśniowej nie może być procesem ciągłym, trwającym wiecznie . wysoko kaloryczne, przeładowane białkiem posiłki obciążają przewód pokarmowy i narządy związane z metabolizmem składników odżywczych, natomiast unikanie Tłuszczów może doprowadzić do niedoborów witamin: A, D, E, K . Z powodu przestrzegania diety. Jedzenie poza domem, u innych ludzi, czy restauracjach staje się wykluczone, ponieważ wtedy nie można w pełni kontrolować tego, kied się je, co się je i z czego składają się posiłki. Jedzenie schematyczne , według ścisłych reguł , nawet jeśli jest idealnie wyważone i najzdrowsze, po pewnym czasie zamiast cieszyć zmysły, sprawiać przyjemność, może stać się nudnym rytuałem. Sterydy. Stosowanie sterydów anabolicznych jest dość częste wśród bigorektyków, gdyż są oni w stanie poświęcać zdrowie, byleby tylko osiągnąć swój cel. Zażywają je, mimo skutków ubocznych, jakie te leki wywołują, tj. zwiększenie agresji, trądzik, powiększenie mostka, łysienie, impotencja i kurczenie się jąder. Unikanie ludzi. Spotkania towarzyskie, zarówno z rodziną, jak i przyjaciółmi mogą kolidować z planem treningu lub porą posiłków. W kontaktach z ludźmi bigorektycy czują się sztywno, nie potrafią sobie „dać trochę luzu" a zamiast koncentrować się na byciu z innymi, zadreczaja się myślami o trening diecie i „niedoskonałościach" ciała. SPRAWDZ CZY CI GROZI BIGOREKSJA!! Odpowiedz sobie szczerze na poniższe pytania: 1. Czy ćwiczysz więcej niez to wydaje się być zgodne ze zdrowym rozsądkiem?? 2. Czy kontynuujesz treningi nawet wtedy, gdy masz kontuzję?? 3.Czy rezygnujesz ze spotkań z przyjaciółmi, z rodziną, ponieważ kolidują one z Twoimi rutynowymi zajęciami, tj. z treningiem i posiłkami?? 4. Czy wydajesz bardzo dużo pieniędzy na odzywki i suplementy?? 5. Czy bierzesz środki dopingujące?? 6. Czy czujesz się nieszczęśliwy?? Jeśli większość Twoich odpowiedzi brzmi TAK, to powinieneś zastanowić się, czy nie czas z tym skończyć oraz zmienić podejście do swojego ciał treningów." U nas na forumku raczej ich nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Jak nie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi