kanabis 22 419 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 s hahahah o tej melinie mówisz xD 1800 to ty razem ze swoja stara w okienku w MOPRZE widzicie raz na dwa miesiące buraku xD Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Przerywam te jakze pasjonujaca wymiane zdan, bo mam pytanie - jak to jest z piciem alkoholu powiedzmy dwa razy w miesiacu? Nie mowie o kompletnym zalewaniu sie do nieprzytomnosci, tylko 3-4 piwka dla towarzystwa. Rozumiem, ze jak zarzuce kreatyne to juz w ogole nie mozna pic alko, dobrze mowie? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Mozna. Nic sie nie stanie raz na jakiś czas. Po piwkowaniu zarzuć na noc jakąś multiwitamine z woda i będzie git. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) s hahahah o tej melinie mówisz xD 1800 to ty razem ze swoja stara w okienku w MOPRZE widzicie raz na dwa miesiące buraku xD To jest cos czego ty i twoja cyganska rodzina nie zrozumiecie, mianowicie drugie wlasnosciowe mieszkanie Zobacz sobie wczesniejsze foty, tam sa np lustra, za ktore moglbym wykupic ciebie i twoja famile od don wasyla. Ehh melina melina, ja za cene samej lawki bym zrobil z niego slugusa, ale juz nie bede brydasowi przykrosci sprawial i zakoncze temat z tym zakompleksionym gl\bem bo jak to czytam to poziom zenady osiagnie zaraz jego poziom ;[ Edytowane 1 Września 2013 przez wronerro Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Uwazaj żeby ci sie gumoloeon nie odlepił jak bedziesz wyciskał xD Fajne mieszkanie, to barak? No dla mnie to melina w porównaniu do mojego miezkania. Ale co ty możesz o tym wiedziec , pokaz foty po remoncie tego przytułku dla bezdomnych. Gustowny regał, podobny wyrzuciłem na smieci. Zbieracie z rodziną rzeczy ze smietnika luz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 s hahahah o tej melinie mówisz xD 1800 to ty razem ze swoja stara w okienku w MOPRZE widzicie raz na dwa miesiące buraku xD to jest grzyb na scianie czy to tylko tak u(pipi)ane? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) Do usunięcia Edytowane 1 Września 2013 przez Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Wronerro i kanabis - dla jasności, kolejne wasze posty o cyganskich korzeniach, mieszkaniu w kurniku i zarobkach beda (pipi)ne, bo ogolnie ch..j wszystkich interesuja wasze kłótnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Dobrze tato. On zaczął. Mam już randoma w ignorach także bedzie czyto i bez nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) Nie. I zarabiam więcej od ciebie. Boli? chyba jak targasz druty na 3 etaty w tej swojej hali wsrod skosnych Ogolnie jestem nauczony nie wbijac ludziom na rodzine i majatek, ale jak widze, ze mi taki smieciuch jedzie mi na temat kasy (gdzie ja meisiecznie laduje w remont tyle co on przez kwartal na koncie zobaczy) bo zarabia jakies 1800zl (chooy wie czy na reke) to mi sie naprawde smutno robi.. Nie chcialo sie nosic teczki ? spi3rdalay kopac doleczki. To jest kanabis? to dobrze wiedziec, bo jakbym szedl nayebany i bym go spotkal na ulicy i nie wiedzial, ze to on to bym mu wperdoli Sorry, kan... wiesz ze szacun od zawsze. Edytowane 1 Września 2013 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ale za co byś mnie pobił? Za koszule w spodniach? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ale za co byś mnie pobił? Za koszule w spodniach? On jest rasistą więc zmiana koszuli nic ci nie da Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Aha, luz Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) No na tym zdjeciu akurat wygladasz jak technoyeb po solarce. A ja nie lubie ani dyskotek, ani techno, ani technoyebow i zawsze jak z kims ide na techniaweczke potancoweczke i sie troche nawale to mi bije palma jak widze tamtejszych imprezowiczow i potem moi znajomi maja przeze mnie problemy. to znaczy nie pije juz za duzo od jakiegos czasu. Edytowane 1 Września 2013 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 to jest grzyb na scianie czy to tylko tak u(pipi)ane? Tam kiedys byla silownia z basenem. A na serio to wyglada mi to na powodz i poziom wody trzymal sie tak kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 No na tym zdjeciu akurat wygladasz jak technoyeb po solarce. A ja nie lubie ani dyskotek, ani techno, ani technoyebow i zawsze jak z kims ide na techniaweczke potancoweczke i sie troche nawale to mi bije palma jak widze tamtejszych imprezowiczow i potem moi znajomi maja przeze mnie problemy. to znaczy nie pije juz za duzo od jakiegos czasu. Przecież ty jesteś rudy i masz czerwoną twarz. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 No na tym zdjeciu akurat wygladasz jak technoyeb po solarce. A ja nie lubie ani dyskotek, ani techno, ani technoyebow i zawsze jak z kims ide na techniaweczke potancoweczke i sie troche nawale to mi bije palma jak widze tamtejszych imprezowiczow i potem moi znajomi maja przeze mnie problemy. to znaczy nie pije juz za duzo od jakiegos czasu. Ale ja słucham disco polo. Powaga, nie lubie nawet techno. Nie chodze na solarke juz taki sie urodziłem ;< Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 remizowy look, remizowe docinki, remizowa muza...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Powiedział gośc z widłami Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 (edytowane) Jaki ty sie kanabis klotliwy zrobiles to ojeju. Edytowane 4 Września 2013 przez Gość : ) Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 (edytowane) http://pl.wikipedia.org/wiki/Głód_alkoholowy przepraszam ;< Edytowane 4 Września 2013 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Jaki ty sie kanabis klotliwy zrobiles to ojeju. co to znaczy "klotliwy"? Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 http://pl.wiktionary.org/wiki/k%C5%82%C3%B3tliwy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Nie kłótliwy wronerro: klotliwy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 może to po angielsku Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi