Skocz do zawartości

OFFTOPIC

yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Ze zbrojonego betonu ? Obawiam się, że koleś ma niezłą wyobraźnię. Bez sensu jest zbroić tak małe elementy, no i ciężko byłoby zrobić takie obciążenie ze względu na uwzględnienie masy pręta.

Generalnie, obciążenia wylewane z betonu i tym podobnych rzeczy raczej się unika ze względu na uszczerbki, o których mówiłeś. Najtaniej będzie poszukać jakiegoś używanego sprzętu w swojej okolicy, żeby spokojnie samemu to przewieźć.

wygląd i samopouczicie pierdyliard razy do przodu

wyobraź sobie o ile by wzrosło gdybyś dostał nike 

jak wy musicie napyerdalać, że już sobie stawy pokasowaliście, to ja nie wiem. prawdziwi hardkorowcy. szacun.

figaro - 180 to nie jest niski. wszystkie poniżej 180 jest niskie albo bardzo niskie

żarcie

powiedz co lubisz jeść, co możesz jeść, kiedy i w jakich ilościach. z tego się wybierze co wypadałoby jeść i ewentualnie coś się doda. jak ktoś ci powie, że musisz jeść to, to i to, żeby być dużym i silnym, to możesz się z niego śmiać. nie daj się namówić na żadne odżywy, nie ma sensu teraz.

nie musisz liczyć kalorii. możesz, ale na razie nie ma to większego znaczenia. wszystko na oko. 

wygląd i samopouczicie pierdyliard razy do przodu

wyobraź sobie o ile by wzrosło gdybyś dostał nike 

jak wy musicie napyerdalać, że już sobie stawy pokasowaliście, to ja nie wiem. prawdziwi hardkorowcy. szacun.

figaro - 180 to nie jest niski. wszystkie poniżej 180 jest niskie albo bardzo niskie

żarcie

powiedz co lubisz jeść, co możesz jeść, kiedy i w jakich ilościach. z tego się wybierze co wypadałoby jeść i ewentualnie coś się doda. jak ktoś ci powie, że musisz jeść to, to i to, żeby być dużym i silnym, to możesz się z niego śmiać. nie daj się namówić na żadne odżywy, nie ma sensu teraz.

nie musisz liczyć kalorii. możesz, ale na razie nie ma to większego znaczenia. wszystko na oko. 

180 to jest niski, ale to nie temat na to.

tak czy inaczej, ja mogę jeść wszystko, chrum. jadam rzadko, w małych ilościach gdyż niestety mam bardzo niski apetyt i potrafię czasem zjeść tylko kolację w dniu. nie wiem co tu dodać.