wronerro 257 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Wg Ciebie na przyszle swieta bedzie kosztowac 900zl ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Może kosztować koło 1000 w hurtownii. Tymbardziej ze pewnie wyjda jakieś wersje slim albo turbo To nie jest tak przełomowy sprzęt jak ps2 czy ps3 , stanieje o wiele szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Dobrze wiedziec, poki co cisnienia nie mam to bede monitorowal sytuacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 No własnie ja też ciśnienia nie mam. Fakt hype jest i fajnie by było mieć najnowsza maszynkę sony ale tez nie mam jakiegoś mega ciśnienia a przez rok myśle że wyjdzie coś już ryjącego jaja pokazującego moc next gen Więc same profity Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 No ja ja musze kupic max do czerwca gdyz potem koncze remont mieszkania i sie przeproiwadzam z narzeczona a potem slub. Wiec juz takich rarytasow nie bede kupowac, to bedzie ostatni taki prezent w zyciu kawalera :F Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 kanabisa zaprosisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Gdzie ?Do mieszkania ?Na wesele ?Do znajomych na plejaku ? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 no na wesele Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 No chyba, ze ty przyjdziesz jako jego towarzyszka w odpowiednim dla miejsca i czasu ubiorze %-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Przydaloby sie zebym wrocil na silke bo juz 3 miechy przerwy, spadki ze hoho i brzuchol znowu do przodu wyskoczyl...a bylo juz tak dobrze. Tez macie opory po dluzszej przerwie bo zobaczycie znajome twarze ktore dalej pakuja bez przerwy, maja efekty a wy wracacie jak flaczek nieboraczek? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ja nie mam, teraz miałem odpoczynek po cyklu 8 tygodniowym i az mnie nosi żeby poprzewalać żelastwo Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ja sie trzymalem diety 7 miesiecy, pieknie fajnie bo do slubu sie pakowalo hehe. A po slubie wakacje to uznalem ze sobie "pofolguje przez chwilke". (pipi)a grudzien, zaraz swieta a ja juz zapomnialem o diecie, wpieprzam mcdonalda,pizze, cukierki i pije coca cole:/ A kiedys to w lodowce byly tylko jaja, kurczaki i ryz Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ja tez mam słabość bo uwiellbiam śmieciowe żarcie, raz na miesiąc zjem kebaba z frytkami albo pizze ale tylko raz. Ja sie szybko zalewam i tydzień jechania na takim żarciu i wyglądam jak prosiak Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Miałem "lekką" prawie 2-miesięczną przerwę (może trochę więcej...) w treningach, schudłem dodatkowe 2 kg, bo zszedłem na 3 posiłki. Próbuję powoli znowu się wdrażać, zakwasy paskudne. Ale ogólnie zadowolony jestem, bo dużo nie spadło. Ze śmieciowego żarcia uwielbiam tortille, najlepszą na świecie jadłem w Jastarni w tym roku, ale i u siebie w mieścinie znalazłem dobry "lokal", mięcha nie żałują (w brzuchu zaczyna mi burczeć od wspominania). Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Smieci tez sa potrzebne. Nie ma co sie ograniczac tylko do tego co na diecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawlo 86 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ja tez mam słabość bo uwiellbiam śmieciowe żarcie, raz na miesiąc zjem kebaba z frytkami albo pizze ale tylko raz. Ja sie szybko zalewam i tydzień jechania na takim żarciu i wyglądam jak prosiak Pierdzielisz, pół średniej pizzy na 2h przed treningiem i jest power. Frytki to już odpadają. Może się to wydawać głupie, ale jak jem np. rybę smażoną na oleju, "oszuszam" ją z tłuszczu takim papierowym ręcznikiem kuchennym - na ciul żreć ten tłuszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ja ostatnio wszystko co smażone na oleju osuszam takimi ręcznikami, frytki, kotlety itd. Ręcznik (czy też chustki higieniczne) do garnka/miski, na to świeżo smażone kotlety/fryty. Przyznam, że mi to pasuje bardzo, tłuszcz przynajmniej nie cieknie z mięsiwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Tez osuszalem papierem...ludzie patrzyli na mnie jak na dziwaka a ja mialem swoj maly arkusz kalorii i biLANSU i wiedzialem ze musze to kontrolowac:D Ile musze miec w bicku zeby miec ikonke spartakusa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Możesz zabrać moją ikonkę, oddam za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Jak za darmo to nie chce. Interesuje mnie tylko towar najwyzszej jakosci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 (edytowane) Moja ikonka jest pierwszego sortu, mało używana, z niewielkim przebiegiem, po prostu nówka sztuka nietłuczona. Jako, że w spartakusie to za puchę dobrego białka oddam Edytowane 13 Grudnia 2013 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ile musze miec w bicku zeby miec ikonke spartakusa? 40. kiedyś było 37, ale teraz 40. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ja tez mam słabość bo uwiellbiam śmieciowe żarcie, raz na miesiąc zjem kebaba z frytkami albo pizze ale tylko raz. Ja sie szybko zalewam i tydzień jechania na takim żarciu i wyglądam jak prosiak Pierdzielisz, pół średniej pizzy na 2h przed treningiem i jest power. Frytki to już odpadają. Może się to wydawać głupie, ale jak jem np. rybę smażoną na oleju, "oszuszam" ją z tłuszczu takim papierowym ręcznikiem kuchennym - na ciul żreć ten tłuszcz. nie lepiej zamiast bawić sie w czubka z tym osuszaniem które i tak nic nie daje zamówić olej pam w spreju? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawlo 86 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Próbowałeś? Daje dużo, uwierz. To tak jakbyś uważał, że gąbka/szmata nie wchłania wody - bzdura. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 To tak jakbyś uważał że smażone mięso nie wchłania tłuszczu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi