wronerro 257 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Xpand to nie steryd byl sprzedawany normalnie jako odzywka wiec byl dopuszczony do sprzedazy.Ja polecam kiedys bralem i wyniki duzo lepsze niz po nitrobolon po ktorym malo co mi uroslo.Ktos poleci kreatyne jakas?Duzo to raczej nie jest te 42 ale po roku przerwy i spadkach nie jest zle.Wczesniej w formie mialem 48. Po spadkach 42c,. w formie 48 i Ty sie tutaj ludzi pytasz ? Wroc do swojej bajkowej krainy. Cytuj Odnośnik do komentarza
DIRK DIGGLER 4 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Mówię poważnie z tą dietą, cieciu. Ciecia to wiesz gdzie masz...Diete wiem jaka mam miec i nie bede sie pytal o to amatorow.Moje pytanie brzmi ktore odzywki sa teraz dobre bo mialem przerwe i nie wiem co jest teraz na topie..tyle tak ciezko odpowiedziec?Widze ze w tym temacie najwiecej maja do powiedzenia goscie co nie maja zadnej wiedzy..Co do mojej formy to tak mialem 48,pobaluj sobie 3 razy w tygodniu czasami maraton..i tak przez caly rok to zobaczysz ile spadniesz .z 110 na 95.Co do moich zaptan nie widze nic dziwnego w tym ze zapytalem sie co jest teraz dobre.Jak co chwila wychodzi cos nowego,wiec nie dziekuje za odpowiedz,bo nikt poza glupimi tekstami i smiesznymi chamskimi odpowiedziami nie potrafil odpowiedziec na proste pytanie.Blazny Edytowane 19 Grudnia 2013 przez DIRK DIGGLER Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Aż dwa miesiące? Jakas kontuzja czy odpoczynek? Wszystkiego po trochu, miałem problem z prawym barkiem, byłem również przemęczony, zero siły i życia, tylko spanie i leżenie. Na szczęście już przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Mówię poważnie z tą dietą, cieciu. Ciecia to wiesz gdzie masz...Diete wiem jaka mam miec i nie bede sie pytal o to amatorow.Moje pytanie brzmi ktore odzywki sa teraz dobre bo mialem przerwe i nie wiem co jest teraz na topie..tyle tak ciezko odpowiedziec?Widze ze w tym temacie najwiecej maja do powiedzenia goscie co nie maja zadnej wiedzy..Co do mojej formy to tak mialem 48,pobaluj sobie 3 razy w tygodniu czasami maraton..i tak przez caly rok to zobaczysz ile spadniesz .z 110 na 95.Co do moich zaptan nie widze nic dziwnego w tym ze zapytalem sie co jest teraz dobre.Jak co chwila wychodzi cos nowego,wiec nie dziekuje za odpowiedz,bo nikt poza glupimi tekstami i smiesznymi chamskimi odpowiedziami nie potrafil odpowiedziec na proste pytanie.Blazny jedynym błaznem jesteś tu ty i pora żebyś sobie poszukał innego miejsca w internecie w du,pie mam twoje spadki i melanże. trzeba być idiotą, żeby zgubić 6cm przez rok, a jedyna możliwość na to, to wcześniejsze ostre kłucie du.py. czyli albo najpierw sie pokłułeś, nadwyrężając zdrowie, a potem chlałeś i ćpałeś, żeby wszystko zaprzepaścić, nie szanując zdrowia, albo piszesz bajki w internecie. czyli jesteś idiotą, albo kłamcą, albo jedno i drugie. Edytowane 19 Grudnia 2013 przez Kazub 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Dokladnie, mogles od razu napisac: "szukam dobrej popity do mietka, ostatnio dobrze mi wchodzil z xpandem", a nie sciemniac. Edytowane 19 Grudnia 2013 przez Jaczes Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Potem sie dziwić że takie zyeby schodza na zawał w wieku 28 lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Mówię poważnie z tą dietą, cieciu. Ciecia to wiesz gdzie masz...Diete wiem jaka mam miec i nie bede sie pytal o to amatorow.Moje pytanie brzmi ktore odzywki sa teraz dobre bo mialem przerwe i nie wiem co jest teraz na topie..tyle tak ciezko odpowiedziec?Widze ze w tym temacie najwiecej maja do powiedzenia goscie co nie maja zadnej wiedzy..Co do mojej formy to tak mialem 48,pobaluj sobie 3 razy w tygodniu czasami maraton..i tak przez caly rok to zobaczysz ile spadniesz .z 110 na 95.Co do moich zaptan nie widze nic dziwnego w tym ze zapytalem sie co jest teraz dobre.Jak co chwila wychodzi cos nowego,wiec nie dziekuje za odpowiedz,bo nikt poza glupimi tekstami i smiesznymi chamskimi odpowiedziami nie potrafil odpowiedziec na proste pytanie.Blazny To nie jest miejsce gdzie powinieneś się pytać o takie rzeczy.Raz że twój styl życia może innych drażnić i z przekąsem oleją twoje pytania,a dwa że tu supli się nie jada,bo to koks.Jak chcesz wiedzieć co jest na topie,to idź na fora tematyczne,ja jestem na bieżąco z wiedzą o suplach ale należę to tej grupy osób,których twój styl życia irytuje. Edit:Kanabis popraw mnie,czy ty na odwyk nie trafiłeś przez takie właśnie imprezowanie? Edytowane 19 Grudnia 2013 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 tu supli się nie jada,bo to koks pierwsze słysze. ja hejtuje tylko przedtreningówki, reszta jest dla ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 tu supli się nie jada,bo to koks pierwsze słysze. ja hejtuje tylko przedtreningówki, reszta jest dla ludzi. Nie pisałem o tobie Assault też jest przed treningówką i niema w nim ćpania,nie wszystkie są złe. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Mówię poważnie z tą dietą, cieciu. Ciecia to wiesz gdzie masz...Diete wiem jaka mam miec i nie bede sie pytal o to amatorow.Moje pytanie brzmi ktore odzywki sa teraz dobre bo mialem przerwe i nie wiem co jest teraz na topie..tyle tak ciezko odpowiedziec?Widze ze w tym temacie najwiecej maja do powiedzenia goscie co nie maja zadnej wiedzy..Co do mojej formy to tak mialem 48,pobaluj sobie 3 razy w tygodniu czasami maraton..i tak przez caly rok to zobaczysz ile spadniesz .z 110 na 95.Co do moich zaptan nie widze nic dziwnego w tym ze zapytalem sie co jest teraz dobre.Jak co chwila wychodzi cos nowego,wiec nie dziekuje za odpowiedz,bo nikt poza glupimi tekstami i smiesznymi chamskimi odpowiedziami nie potrafil odpowiedziec na proste pytanie.Blazny To nie jest miejsce gdzie powinieneś się pytać o takie rzeczy.Raz że twój styl życia może innych drażnić i z przekąsem oleją twoje pytania,a dwa że tu supli się nie jada,bo to koks.Jak chcesz wiedzieć co jest na topie,to idź na fora tematyczne,ja jestem na bieżąco z wiedzą o suplach ale należę to tej grupy osób,których twój styl życia irytuje. Edit:Kanabis popraw mnie,czy ty na odwyk nie trafiłeś przez takie właśnie imprezowanie? Nie, nie przez takie imprezowanie. Mylisz sie, jak zwykle zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 A przez jakie,nie bądź taki tajemniczy Jeżeli ciśniesz kumpla po fachu,to chociaż napisz ze ty to robiłeś z klasą pod sklepem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Żałosny jesteś karle lamusie Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Żałosny jesteś karle lamusie Nie chodziło mi by puściły ci nerwy,tylko żebyś napisał jak ty imprezowałeś skoro ciśniesz"nowego". Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Aha i jeśli uważasz że mi puściły nerwy tym co napisałeś to beka z ciebie, mam ciebie za idiote i smieje sie z ciebie jak tak piszesz bo to pokazuje twój poziom i gdzie jesteś w drabinie ewolucyjnej No przykro mi ale jesteś za głupi żeby zrozumieć termin alkoholizmu, sądze że twój mózg jest adekwatny do rozmiarów twojego ciała i poszukaj w google terminu uzaleznienie tam wszystko jest napisane. Wysłałeś już na priv "nowemu" propozycje supli syfu z fitmaxu z twojego sklepiku gdzie są 3 odżywki do wyboru ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Aha i jeśli uważasz że mi puściły nerwy tym co napisałeś to beka z ciebie, mam ciebie za idiote i smieje sie z ciebie jak tak piszesz bo to pokazuje twój poziom i gdzie jesteś w drabinie ewolucyjnej No przykro mi ale jesteś za głupi żeby zrozumieć termin alkoholizmu, sądze że twój mózg jest adekwatny do rozmiarów twojego ciała i poszukaj w google terminu uzaleznienie tam wszystko jest napisane. Wysłałeś już na priv "nowemu" propozycje supli syfu z fitmaxu z twojego sklepiku gdzie są 3 odżywki do wyboru ? Trzy to ty masz ale neurony w mózgu,bo alkohol je wybił Wiem co to alkoholizm,bo mam takiego delikwenta w rodzinie,natomiast u ciebie to widzę indolencję umysłową,bo u innego w oku widzisz źdźbło a u siebie belki nie dostrzegasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ale ty jesteś głupi. To już wszystkich co piją alkohol mam porównywac do siebie tak? Nigdy po alko nie usiadłem za kierownica ale pijani mordercy kierowcy sa tacy jak ja. Nigdy nie brałem sterydów a nawet jakbym brał nie piłbym je biorąc ale wszystkie takie przygłupy są takie jak kanabis. Rozumowanie moherowego Litwinka Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Z litwinem nie ma gadki, on bierze wszystko doslownie. Urodzil sie bez obszaru w mozgu odpowiadajacego za abstrakcyjne myslenie. Glupio mi, ze smialem sie z kogos z niedorowzojem. Edytowane 19 Grudnia 2013 przez Jaczes Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ale ty jesteś głupi. To już wszystkich co piją alkohol mam porównywac do siebie tak? Nigdy po alko nie usiadłem za kierownica ale pijani mordercy kierowcy sa tacy jak ja. Nigdy nie brałem sterydów a nawet jakbym brał nie piłbym je biorąc ale wszystkie takie przygłupy są takie jak kanabis. Rozumowanie moherowego Litwinka I oczywiście masz takie przypuszczenia względem "nowego"bo co?Bo wyczytałeś to w tygodniku abstynenta czy napisał ci na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Bo kur.wa to napisał matole. Boże Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Bo kur.wa to napisał matole. Boże Czytam,czytam i nie widzę aby tak napisał,za to się wybielasz bo piszesz ze po białku trafiłeś na odwyk,rozumiem amfie? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) xD dobre litwin, jedziesz z nim! Edytowane 19 Grudnia 2013 przez Jaczes Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Bo kur.wa to napisał matole. Boże Czytam,czytam i nie widzę aby tak napisał,za to się wybielasz bo piszesz ze po białku trafiłeś na odwyk,rozumiem amfie? xDDDDDDD Nie, miałem na myśli talk, wciągałem talk nosem. Nie stac mnie było na narkotyki Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Z tego co wiem to porcja dragów jest w cenie 0,5 l alko,więc albo kłamiesz albo mama weszła do pokoju i się boisz Edit:Pierwsze słyszę by na talk mówiło się białko. Edytowane 19 Grudnia 2013 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Nie wiem ile kosztuje amfetamina narkotykowy baronie fitmaxu Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawlo 86 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 A co ciebie to intersuje?W dzieciństwie wiedziałeś za mało?Rodzice nie chcieli tłumaczyć?W szkole spałeś?W pracy i domu,wszyscy się fo(pipi)ą an ciebie i nikt nie tłumaczy dla czego? wielka szkoda,nameczyłeś się by ładnie złożyć zdanie,tak aby wyglądało na mądre,niestety jest nudne i nic z niego nie wynika,spadam,nie lubię nudy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi