Shen 9 635 Opublikowano 27 lutego 2014 Opublikowano 27 lutego 2014 Krete sobie zarzuciłem pierwszy raz od ponad 2 lat, tak mi łapy wodą napompowało ze az szkoda konczyc cykl Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 (edytowane) Edytowane 28 lutego 2014 przez Litwin81 4 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 Czytam tutaj co ludzie pisza i nie wiem skad tak negatywne nastawienie do koksowania u niektorych w tym Jaczesa. Tolerancja to podstawa. Znam kilku panow, co bawili sie w ciezary i w krotkim czasie atakowali mete, zastrzyki omy czy ziomeczka co z winem przeginal choc mu odradzali. Pewnie przypadek ale zyja do dzis, maja dzieci a ginekomastia ich nie dopadla. Nie namawiam tu do lykania deki ani iniekcji, nie mowie, ze koks jest jak witamina C ale nie ma co generalizowac i szufladkowac. Kazdy ma indywidualne predyspozycje i kazdy z nas to osobny przypadek, ktory na stery moze roznie zareagowac. Ale mity jak ktos po cyklu w miesiac traci wszystko bo ostro pochlal mnie smiesza. 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 Czytam tutaj co ludzie pisza i nie wiem skad tak negatywne nastawienie do koksowania u niektorych Bo dla niektórych piękno sportu to zaangażowanie, poświęcenie i ciężka praca, może stąd te obrzydzenie 'dopalaczami'. 2 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 Czytam tutaj co ludzie pisza i nie wiem skad tak negatywne nastawienie do koksowania u niektorych Bo dla niektórych piękno sportu to zaangażowanie, poświęcenie i ciężka praca, może stąd te obrzydzenie 'dopalaczami'. Ale ćwiczysz chyba dla siebie a nie na zawody,by każdy mógł docenić to piękno Zresztą nawet jakbyś koksił to nie urośniesz bez poświęceń i ciężkiej pracy. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 No i własnie to miał na mysli że gdyby brał koks stracił by te piękno w swoich oczach. A chyba najważniejsze to być dumnym z samego siebie. 2 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 No i własnie to miał na mysli że gdyby brał koks stracił by te piękno w swoich oczach. A chyba najważniejsze to być dumnym z samego siebie. Jakie to romantyczne,oczywiście ma do tego prawo,natomiast jeżeli już mówimy o ciele jako świątyni to ja bardziej neguję picie alkoholu i palenie papierosów niż kokszenie,gdyż to ostatnie w zamyśle stworzone jest by sprawić że będziemy mocniejsi. Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 Ja tam po alkoholu jestem dużo mocniejszy. W gębie. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 No i własnie to miał na mysli że gdyby brał koks stracił by te piękno w swoich oczach. A chyba najważniejsze to być dumnym z samego siebie. Jakie to romantyczne,oczywiście ma do tego prawo,natomiast jeżeli już mówimy o ciele jako świątyni to ja bardziej neguję picie alkoholu i palenie papierosów niż kokszenie,gdyż to ostatnie w zamyśle stworzone jest by sprawić że będziemy mocniejsi. Nie przekonuje mnie to. Kanabis już wyjaśnił, co miałem na myśli. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 (edytowane) Nie miałem ochoty ciebie przekonywać,twoja sprawa.Jednak w badaniach,które mogę ci wkleić alko i fajki mają gorsze skutki uboczne niż koks,więc osoby je stosujące używając twoje określenia bezczeszczą sport. Edytowane 1 marca 2014 przez Litwin81 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 Ty chyba masz coś z głową jak porównujesz alkohol, np piwo do manipulowania gospodarką hormonalna człowieka. Koks jest dla słabych zakompleksionych ci.pek. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 Koks jest raczej dla ludzi , którzy poważniej podchodzą do tego sportu.Alkohol i używki są raczej dla ci.pek po pozwalają oderwać się od ich smutnego życia. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 No szczególnie dla takich którzy go biora przed wakacjami i nie wiedzą co to odblok Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 Nie miałem ochoty ciebie przekonywać,twoja sprawa.Jednak w badaniach,które mogę ci wkleić alko i fajki mają gorsze skutki uboczne niż koks,więc osoby je stosujące używając twoje określenia bezczeszczą sport. Tylko nie rozumiem, dlaczego mi wyjeżdżasz z alko i fajkami. Napisałem gdzieś, że jest lepsze od koksu, albo, że lubię sobie łyknąć browara co drugi dzień? Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 Litwinianka chciał mi dopiec krupek Jest na tyle głupi że próbuje mi dopiec pisząc o alkoholu choć od ponad roku nie pije Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 http://www.youtube.com/watch?v=13KGp2mi7Vw Nie wiedziałem że na scenie takie przepychanki są. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 Słabo, pooglądałbym jak sie tłuką takie czołgi Aż dziwne że tyle testosteronu a skonczyło sie na szturchnięciu Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 Ty chyba masz coś z głową jak porównujesz alkohol, np piwo do manipulowania gospodarką hormonalna człowieka. Koks jest dla słabych zakompleksionych ci.pek. Ty masz jakieś kompleksy,człowiek napisze alko i uważasz że automatycznie o ciebie chodzi,koks miesza w hormonach a alko w głowie,co widać po twoich postach. Nie miałem ochoty ciebie przekonywać,twoja sprawa.Jednak w badaniach,które mogę ci wkleić alko i fajki mają gorsze skutki uboczne niż koks,więc osoby je stosujące używając twoje określenia bezczeszczą sport. Tylko nie rozumiem, dlaczego mi wyjeżdżasz z alko i fajkami. Napisałem gdzieś, że jest lepsze od koksu, albo, że lubię sobie łyknąć browara co drugi dzień? Przedstawiłem swoje zdanie,a alko i fajki wymieniłem bo to popularne używki. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 No ale to przeciez ty ni z gruszki ni z pietruszki wyjechałeś z fajkami i alko, o ch.uj ci chodzi? Gadamy o sterydach i siłowni a ty wyskakujesz z używkami gdzie tu sens? Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 Czytam tutaj co ludzie pisza i nie wiem skad tak negatywne nastawienie do koksowania u niektorych Bo dla niektórych piękno sportu to zaangażowanie, poświęcenie i ciężka praca, może stąd te obrzydzenie 'dopalaczami'. a huya tam. wraz z dopalaczami to zaangażowanie, poświęcenie i ciężka praca nie znikają. można brać sterydy i sie obijać, albo ich nie brać i też się obijać. tu najzwyczajniej w świecie chodzi o zazdrość i zawiść. też to przerabiałem, kiedy patrzyłem, jak ludzie z gorszymi predyspozycjami rosną szybciej i lepiej. wraz z doświadczeniem nabrałem dystansu. najciekawsze jest to, że znajomi, którzy brali/biorą szanują mnie za to, że jestem czysty. zdają sobie sprawę z tego, że to co uzyskali, zawdzięczają po części silnemu dopingowi. idealny świat to taki, gdzie nie ma sterydów i każdy leci na równych zasadach, ale tak nie ma i nigdy już nie będzie. sterydy psują rywalizacje w sporcie wyczynowym, ale w zabawie w sport co mogą zepsuć ? tu nikt nie musi się oficjalnie z niczym kryć. bierzesz ? to lecisz gościu na innych zasadach, na zasadach tych, co biorą. każdy wie jak silne są to środki i jakiego boosta dają. dlatego ludzie często boją się przyznać, że coś brali, bo chcą być traktowani na tych samych zasadach, co wszyscy. no to jest akurat śmieszne, tacy ludzie udają kogoś, kim nie są. ale równie śmieszni bóldupowcy wypisujący hejty w internecie. wejdzie taki szczaw w internet i z dumą obnosi się ze swoją czystością i wypisuje pogardliwe teksty w kierunku tych, co biorą. z góry zakłada, że lepiej ćwiczy i wszystko robi lepiej. powiela teksty o zużytych kondomach, żeby poczuć się lepiej. kompleksy. wolałbym, żeby Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 Ty chyba masz coś z głową jak porównujesz alkohol, np piwo do manipulowania gospodarką hormonalna człowieka. Koks jest dla słabych zakompleksionych ci.pek. takie teksty rzucają właśnie słabe, zakompleksione ci.py. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 Czy można jakoś rozpoznać z wyglądu zawodnika, który bierze koks? Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 można mieć przypuszczenia, ale na 100% tego wzrokiem nie ocenisz. ale zdażają się przypadki, gdzie po samym wyglądzie można być prawie pewnym Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 Mówi się że koks to oszustwo ale niestety nie każdy ma genetykę Arnolda i robi 11 kg czystego mięśnia rocznie na kotletach i ziemniakach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi