Skocz do zawartości

OFFTOPIC

yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytam tutaj co ludzie pisza i nie wiem skad tak negatywne nastawienie do koksowania u niektorych w tym Jaczesa. Tolerancja to podstawa. Znam kilku panow, co bawili sie w ciezary i w krotkim czasie atakowali mete, zastrzyki omy czy ziomeczka co z winem przeginal choc mu odradzali. Pewnie przypadek ale zyja do dzis, maja dzieci a ginekomastia ich nie dopadla. Nie namawiam tu do lykania deki ani iniekcji, nie mowie, ze koks jest jak witamina C ale nie ma co generalizowac i szufladkowac. Kazdy ma indywidualne predyspozycje i kazdy z nas to osobny przypadek, ktory na stery moze roznie zareagowac. Ale mity jak ktos po cyklu w miesiac traci wszystko bo ostro pochlal mnie smiesza.

• Plusik 1
Opublikowano

Czytam tutaj co ludzie pisza i nie wiem skad tak negatywne nastawienie do koksowania u niektorych

Bo dla niektórych piękno sportu to zaangażowanie, poświęcenie i ciężka praca, może stąd te obrzydzenie 'dopalaczami'.

• Plusik 2
Opublikowano

Czytam tutaj co ludzie pisza i nie wiem skad tak negatywne nastawienie do koksowania u niektorych

Bo dla niektórych piękno sportu to zaangażowanie, poświęcenie i ciężka praca, może stąd te obrzydzenie 'dopalaczami'.

Ale ćwiczysz chyba dla siebie a nie na zawody,by każdy mógł docenić to piękno ;) Zresztą nawet jakbyś koksił to nie urośniesz bez poświęceń i ciężkiej pracy.

Opublikowano

No i własnie to miał na mysli że gdyby brał koks stracił by te piękno w swoich oczach. A chyba najważniejsze to być dumnym z samego siebie.

• Plusik 2
Opublikowano

No i własnie to miał na mysli że gdyby brał koks stracił by te piękno w swoich oczach. A chyba najważniejsze to być dumnym z samego siebie.

Jakie to romantyczne,oczywiście ma do tego prawo,natomiast jeżeli już mówimy o ciele jako świątyni to ja bardziej neguję picie alkoholu i palenie papierosów niż kokszenie,gdyż to ostatnie w zamyśle stworzone jest by sprawić że będziemy mocniejsi.

Opublikowano

Jakie to romantyczne,oczywiście ma do tego prawo,natomiast jeżeli już mówimy o ciele jako świątyni to ja bardziej neguję picie alkoholu i palenie papierosów niż kokszenie,gdyż to ostatnie w zamyśle stworzone jest by sprawić że będziemy mocniejsi.

Nie przekonuje mnie to. Kanabis już wyjaśnił, co miałem na myśli.

Opublikowano (edytowane)

Nie miałem ochoty ciebie przekonywać,twoja sprawa.Jednak w badaniach,które mogę ci wkleić alko i fajki mają gorsze skutki uboczne niż koks,więc osoby je stosujące używając twoje określenia bezczeszczą sport.

Edytowane przez Litwin81
Opublikowano

Ty chyba masz coś z głową jak porównujesz alkohol, np piwo do manipulowania gospodarką hormonalna człowieka.

Koks jest dla słabych zakompleksionych ci.pek.

Opublikowano

Nie miałem ochoty ciebie przekonywać,twoja sprawa.Jednak w badaniach,które mogę ci wkleić alko i fajki mają gorsze skutki uboczne niż koks,więc osoby je stosujące używając twoje określenia bezczeszczą sport.

Tylko nie rozumiem, dlaczego mi wyjeżdżasz z alko i fajkami. Napisałem gdzieś, że jest lepsze od koksu, albo, że lubię sobie łyknąć browara co drugi dzień? :)

Opublikowano

Ty chyba masz coś z głową jak porównujesz alkohol, np piwo do manipulowania gospodarką hormonalna człowieka.

Ty masz jakieś kompleksy,człowiek napisze alko i uważasz że automatycznie o ciebie chodzi,koks miesza w hormonach a alko w głowie,co widać po twoich postach.

Tylko nie rozumiem, dlaczego mi wyjeżdżasz z alko i fajkami. Napisałem gdzieś, że jest lepsze od koksu, albo, że lubię sobie łyknąć browara co drugi dzień? :)

Przedstawiłem swoje zdanie,a alko i fajki wymieniłem bo to popularne używki.

Opublikowano

No ale to przeciez ty ni z gruszki ni z pietruszki wyjechałeś z fajkami i alko, o ch.uj ci chodzi? Gadamy o sterydach i siłowni a ty wyskakujesz z używkami gdzie tu sens?

Opublikowano

a huya tam. wraz z dopalaczami to zaangażowanie, poświęcenie i ciężka praca nie znikają. można brać sterydy i sie obijać, albo ich nie brać i też się obijać. tu najzwyczajniej w świecie chodzi o zazdrość i zawiść. też to przerabiałem, kiedy patrzyłem, jak ludzie z gorszymi predyspozycjami rosną szybciej i lepiej. wraz z doświadczeniem nabrałem dystansu. najciekawsze jest to, że znajomi, którzy brali/biorą szanują mnie za to, że jestem czysty. zdają sobie sprawę z tego, że to co uzyskali, zawdzięczają po części silnemu dopingowi.

idealny świat to taki, gdzie nie ma sterydów i każdy leci na równych zasadach, ale tak nie ma i nigdy już nie będzie. sterydy psują rywalizacje w sporcie wyczynowym, ale w zabawie w sport co mogą zepsuć ? tu nikt nie musi się oficjalnie z niczym kryć. bierzesz ? to lecisz gościu na innych zasadach, na zasadach tych, co biorą. każdy wie jak silne są to środki i jakiego boosta dają. dlatego ludzie często boją się przyznać, że coś brali, bo chcą być traktowani na tych samych zasadach, co wszyscy. no to jest akurat śmieszne, tacy ludzie udają kogoś, kim nie są. ale równie śmieszni bóldupowcy wypisujący hejty w internecie. wejdzie taki szczaw w internet i z dumą obnosi się ze swoją czystością i wypisuje pogardliwe teksty w kierunku tych, co biorą. z góry zakłada, że lepiej ćwiczy i wszystko robi lepiej. powiela teksty o zużytych kondomach, żeby poczuć się lepiej. kompleksy.

wolałbym, żeby 

Opublikowano

takie teksty rzucają właśnie słabe, zakompleksione ci.py.