Opublikowano 26 lipca 201410 l po to sie kupuje paralizator by odruch obronny u koksa już nigdy więcej nie wystąpił. mnie nie rusza zasadna krytyka.
Opublikowano 26 lipca 201410 l Haha.Gorzej, jakby Tobie ktoś bardziej zwinny (albo 4x większy jak Kali) zabrał ten paralizator niczym dziecku grzechotkę i trochę voltów zaaplikował w któryś z otworów. Każdy kij ma dwa końce.
Opublikowano 26 lipca 201410 l istnieje jeszcze broń biologiczna. nie Reduś? Edytowane 26 lipca 201410 l przez _M_
Opublikowano 26 lipca 201410 l po to sie kupuje paralizator by odruch obronny u koksa już nigdy więcej nie wystąpił. mnie nie rusza zasadna krytyka. Czyli postępujesz tak samo jak krytykowany przez ciebie koks,tylko ze to on jest bronią a ty sie musisz ze względu na swoją posturę ratować gadżetami.
Opublikowano 26 lipca 201410 l tu chodzi o siłę argumentu nie argument siły. Gdyby każde spory rozstrzygano pięścią to nagle wyparowałaby 1/3 ludzkości.
Opublikowano 26 lipca 201410 l Uuu nie wiedziałem ze uderzenie pięścią ma aż taką moc.Za moich czasów(jak to głupio brzmi w ustach 33 latka) tak się załatwiało spory i było wszystko wiadomo,jak przegrałeś,szedłeś na siłkę wzmacniałeś się i był rewanż,mężczyźni byli silni i sprawni,nie to co teraz.
Opublikowano 26 lipca 201410 l tu chodzi o siłę argumentu nie argument siły. Gdyby każde spory rozstrzygano pięścią to nagle wyparowałaby 1/3 ludzkości.nie schlebiaj sobie 1/3 nie stanowią m-y.
Opublikowano 27 lipca 201410 l tu chodzi o siłę argumentu smutny człowiek, który cierpi na defekt mózgu<objawjaczesa> po to sie kupuje paralizator by odruch obronny u koksa już nigdy więcej nie wystąpił istnieje jeszcze broń biologiczna to były te silne argumenty, czy jeszcze nie naładowałeś paska ?
Opublikowano 27 lipca 201410 l Ty serio jesteś autentyczny zjebol czy tylko taki image? Ej Mendrek ani inny kat niech mi nie daje warna bo o nim nie da się inaczej powiedzieć.
Opublikowano 8 sierpnia 201410 l Nie przesadzajcie z tą retoryką "na ulicy to byś dostał w ryj", to by się musiało tyczyć chyba 90 % tego forum jak i większości internetu w ogóle. A druga sprawa, że w ogóle łykacie ten haczyk i się dajecie wciągnąć w wymiany zdań "na logikę".
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Z koksem ma racje,samo wbijanie nic nie daje,bez nawyków żywieniowych i cienkich treningów,co zresztą widać co roku w okolicach mają i września,gdy jest najpierw wysyp sezonowców a potem mają spadki i się chowają
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l No, ale zbadajmy taki przypadek. 1. Zdrowo sie odzywiam, w miare trzymam miche, solidnie i ciezko trenuje, staram sie wysypiac i odpoczywac, wdupczam kreatynke i wygladam jak gunwo. a teraz 2.Zdrowo sie odzywiam, w miare trzymam miche, solidnie i ciezko trenuje, staram sie wysypiac i odpoczywac, wdupczam saa i wygladam jak animal. Jest roznica...
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Troche coś poleciałeś bo nie wydaje mi sie ze w pierwszym przypadku, solidnie trenując i trzymając w miare miche po kilku latach wygląda sie jak gó.wno. Można doje.bac naprawde zdrowo bez koksu. Wiadomo ze nie bedziesz animalem z masa 120kg czystych mięśni ale i tak beda cie pytac co wstrzykujesz mimo ze nie bierzesz. No chyba ze masz wroner bigoreksje Edytowane 14 sierpnia 201410 l przez kanabis
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Nie osiagniesz tego co chcialbym osiagnac bez farmakologii.Ty chcesz, chcesz byc duzo, ostatnio trabiles jak to wracasz do formy a nie jestes ani duzy, ani wyciety a przeciez latwiej jest byc duzym, niz srednim ale wycietym. Widze co chlpaki z Katowic z siebie zrobily, 2-3 lata temu wygladaly jak szkieletorki a dzisiaj po 80kg suchego mecha na sobie maja, tylko, ze pojecia propek, boldek, enan, winko lataja jak tutaj u nas kreatynka, bcaa czy bialko kfd, siemano.
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Tylko ty się z tym albo godzisz albo podwijaj rękaw i jazda. Ja jakbym rzeczywiście już trenował ileś lat i był zdołowany brakiem postępów saa bym spróbował. Powodów co najmniej kilka. Oczywiście wszystko legal z badaniami i profesjonalnym podejściem a nie z zapałem dzieciaka. Ja coś tam macham ale z regularnego ćwiczenia nici. W październiku foto z jeszcze większym brzuchem. Może w następnym roku lepiej mi pójdzie.
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l Trzeba sie pogodzic z predyspozycjami jakie mamy, skoro nie mam predyspozycji do bycia fit to tego nie robie proste i nie ma co plakac i sie uzalac ze chlopaki na miecie robia to co ja w rok w dwa miechy tylko brac sie za trening porządny, zarcie i robic tak zeby pokazac ze sie a dobrze wyglądać bez wspomagaczy. Worner a do jakiej ja niby formy WRACAM? Moja forma to jeszcze przede mna i jestem na bardzo dobrej drodze zeby byc jak ty to mówisz dużym (?).
Opublikowano 14 sierpnia 201410 l No, ale zbadajmy taki przypadek. 1. Zdrowo sie odzywiam, w miare trzymam miche, solidnie i ciezko trenuje, staram sie wysypiac i odpoczywac, wdupczam kreatynke i wygladam jak gunwo. a teraz 2.Zdrowo sie odzywiam, w miare trzymam miche, solidnie i ciezko trenuje, staram sie wysypiac i odpoczywac, wdupczam saa i wygladam jak animal. Jest roznica... Jest,bo ciężko trenujesz i 3masz michę,koks robi różnicę tylko jak te 2 aspekty są spełnione.
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l No, ale zbadajmy taki przypadek. 1. Zdrowo sie odzywiam, w miare trzymam miche, solidnie i ciezko trenuje, staram sie wysypiac i odpoczywac, wdupczam kreatynke i wygladam jak gunwo. a teraz 2.Zdrowo sie odzywiam, w miare trzymam miche, solidnie i ciezko trenuje, staram sie wysypiac i odpoczywac, wdupczam saa i wygladam jak animal. Jest roznica... Jest,bo ciężko trenujesz i 3masz michę,koks robi różnicę tylko jak te 2 aspekty są spełnione. Nie odpowiadam na reszte postow bo sie dupy nie trzymaja. Litwin, oczywiscie tak, wszystkie aspekty identycznie tylko przy "odmiennej suplementacji". Tam juz widac roznice, zrob sobie w roku 3 cykle kreatynowe a przybij 6 tyg propa* to sam sie w lustrze nie poznasz. *dane z glowy, nie poparte zadnymi badaniami, uzyte tylko i wylacznie w celach porownawczych.
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l Nie chcę mędrkować ale 6 tygodni propa to nic nie da,poza retencją wody,dopiero po tym czasie prop tworzy sobie anaboliczne środowisko(uwodnione,jak mono oczywiście z zachowaniem umiaru w porównaniu)i wzrostem siły,tonusu mięśniowego(ten opięty widok),po odstawieniu wraca do poprzedniej formy.Jak pisałem,koks robi różnicę tylko jak jest stosowany z głową,inaczej się jest 6-10 tygodniowym latawcem,których pewnie każdy zna.
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l I z badaniami lekarskimi wcześniej i po, dobrym odblokiem itd. No tylko kwestie moralne (???) czy inne zostają.