michal 558 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 po to sie kupuje paralizator by odruch obronny u koksa już nigdy więcej nie wystąpił. mnie nie rusza zasadna krytyka. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Haha.Gorzej, jakby Tobie ktoś bardziej zwinny (albo 4x większy jak Kali) zabrał ten paralizator niczym dziecku grzechotkę i trochę voltów zaaplikował w któryś z otworów. Każdy kij ma dwa końce. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 (edytowane) istnieje jeszcze broń biologiczna. nie Reduś? Edytowane 26 Lipca 2014 przez _M_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 po to sie kupuje paralizator by odruch obronny u koksa już nigdy więcej nie wystąpił. mnie nie rusza zasadna krytyka. Czyli postępujesz tak samo jak krytykowany przez ciebie koks,tylko ze to on jest bronią a ty sie musisz ze względu na swoją posturę ratować gadżetami. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 tu chodzi o siłę argumentu nie argument siły. Gdyby każde spory rozstrzygano pięścią to nagle wyparowałaby 1/3 ludzkości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Uuu nie wiedziałem ze uderzenie pięścią ma aż taką moc.Za moich czasów(jak to głupio brzmi w ustach 33 latka) tak się załatwiało spory i było wszystko wiadomo,jak przegrałeś,szedłeś na siłkę wzmacniałeś się i był rewanż,mężczyźni byli silni i sprawni,nie to co teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 tu chodzi o siłę argumentu nie argument siły. Gdyby każde spory rozstrzygano pięścią to nagle wyparowałaby 1/3 ludzkości.nie schlebiaj sobie 1/3 nie stanowią m-y. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 tu chodzi o siłę argumentu smutny człowiek, który cierpi na defekt mózgu<objawjaczesa> po to sie kupuje paralizator by odruch obronny u koksa już nigdy więcej nie wystąpił istnieje jeszcze broń biologiczna to były te silne argumenty, czy jeszcze nie naładowałeś paska ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Ty serio jesteś autentyczny zjebol czy tylko taki image? Ej Mendrek ani inny kat niech mi nie daje warna bo o nim nie da się inaczej powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 jeszcze jeden post w bieganiu i ch.uj mnie szczeli Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 672 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Nie przesadzajcie z tą retoryką "na ulicy to byś dostał w ryj", to by się musiało tyczyć chyba 90 % tego forum jak i większości internetu w ogóle. A druga sprawa, że w ogóle łykacie ten haczyk i się dajecie wciągnąć w wymiany zdań "na logikę". Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Nie jesteśmy tacy mądrzy i fajni jak ty, kotlecie schabowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Z koksem ma racje,samo wbijanie nic nie daje,bez nawyków żywieniowych i cienkich treningów,co zresztą widać co roku w okolicach mają i września,gdy jest najpierw wysyp sezonowców a potem mają spadki i się chowają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 No, ale zbadajmy taki przypadek. 1. Zdrowo sie odzywiam, w miare trzymam miche, solidnie i ciezko trenuje, staram sie wysypiac i odpoczywac, wdupczam kreatynke i wygladam jak gunwo. a teraz 2.Zdrowo sie odzywiam, w miare trzymam miche, solidnie i ciezko trenuje, staram sie wysypiac i odpoczywac, wdupczam saa i wygladam jak animal. Jest roznica... Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Troche coś poleciałeś bo nie wydaje mi sie ze w pierwszym przypadku, solidnie trenując i trzymając w miare miche po kilku latach wygląda sie jak gó.wno. Można doje.bac naprawde zdrowo bez koksu. Wiadomo ze nie bedziesz animalem z masa 120kg czystych mięśni ale i tak beda cie pytac co wstrzykujesz mimo ze nie bierzesz. No chyba ze masz wroner bigoreksje Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Nie osiagniesz tego co chcialbym osiagnac bez farmakologii.Ty chcesz, chcesz byc duzo, ostatnio trabiles jak to wracasz do formy a nie jestes ani duzy, ani wyciety a przeciez latwiej jest byc duzym, niz srednim ale wycietym. Widze co chlpaki z Katowic z siebie zrobily, 2-3 lata temu wygladaly jak szkieletorki a dzisiaj po 80kg suchego mecha na sobie maja, tylko, ze pojecia propek, boldek, enan, winko lataja jak tutaj u nas kreatynka, bcaa czy bialko kfd, siemano. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Tylko ty się z tym albo godzisz albo podwijaj rękaw i jazda. Ja jakbym rzeczywiście już trenował ileś lat i był zdołowany brakiem postępów saa bym spróbował. Powodów co najmniej kilka. Oczywiście wszystko legal z badaniami i profesjonalnym podejściem a nie z zapałem dzieciaka. Ja coś tam macham ale z regularnego ćwiczenia nici. W październiku foto z jeszcze większym brzuchem. Może w następnym roku lepiej mi pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Trzeba sie pogodzic z predyspozycjami jakie mamy, skoro nie mam predyspozycji do bycia fit to tego nie robie proste i nie ma co plakac i sie uzalac ze chlopaki na miecie robia to co ja w rok w dwa miechy tylko brac sie za trening porządny, zarcie i robic tak zeby pokazac ze sie a dobrze wyglądać bez wspomagaczy. Worner a do jakiej ja niby formy WRACAM? Moja forma to jeszcze przede mna i jestem na bardzo dobrej drodze zeby byc jak ty to mówisz dużym (?). Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 No, ale zbadajmy taki przypadek. 1. Zdrowo sie odzywiam, w miare trzymam miche, solidnie i ciezko trenuje, staram sie wysypiac i odpoczywac, wdupczam kreatynke i wygladam jak gunwo. a teraz 2.Zdrowo sie odzywiam, w miare trzymam miche, solidnie i ciezko trenuje, staram sie wysypiac i odpoczywac, wdupczam saa i wygladam jak animal. Jest roznica... Jest,bo ciężko trenujesz i 3masz michę,koks robi różnicę tylko jak te 2 aspekty są spełnione. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Dżenetiks a nie sterydy. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 No, ale zbadajmy taki przypadek. 1. Zdrowo sie odzywiam, w miare trzymam miche, solidnie i ciezko trenuje, staram sie wysypiac i odpoczywac, wdupczam kreatynke i wygladam jak gunwo. a teraz 2.Zdrowo sie odzywiam, w miare trzymam miche, solidnie i ciezko trenuje, staram sie wysypiac i odpoczywac, wdupczam saa i wygladam jak animal. Jest roznica... Jest,bo ciężko trenujesz i 3masz michę,koks robi różnicę tylko jak te 2 aspekty są spełnione. Nie odpowiadam na reszte postow bo sie dupy nie trzymaja. Litwin, oczywiscie tak, wszystkie aspekty identycznie tylko przy "odmiennej suplementacji". Tam juz widac roznice, zrob sobie w roku 3 cykle kreatynowe a przybij 6 tyg propa* to sam sie w lustrze nie poznasz. *dane z glowy, nie poparte zadnymi badaniami, uzyte tylko i wylacznie w celach porownawczych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Nie chcę mędrkować ale 6 tygodni propa to nic nie da,poza retencją wody,dopiero po tym czasie prop tworzy sobie anaboliczne środowisko(uwodnione,jak mono oczywiście z zachowaniem umiaru w porównaniu)i wzrostem siły,tonusu mięśniowego(ten opięty widok),po odstawieniu wraca do poprzedniej formy.Jak pisałem,koks robi różnicę tylko jak jest stosowany z głową,inaczej się jest 6-10 tygodniowym latawcem,których pewnie każdy zna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 I z badaniami lekarskimi wcześniej i po, dobrym odblokiem itd. No tylko kwestie moralne (???) czy inne zostają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi