Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie chcę mędrkować ale 6 tygodni propa to nic nie da,poza retencją wody,dopiero po tym czasie prop tworzy sobie anaboliczne środowisko(uwodnione,jak mono oczywiście z zachowaniem umiaru w porównaniu)i wzrostem siły,tonusu mięśniowego(ten opięty widok),po odstawieniu wraca do poprzedniej formy.Jak pisałem,koks robi różnicę tylko jak jest stosowany z głową,inaczej się jest 6-10 tygodniowym latawcem,których pewnie każdy zna.

*dane z glowy, nie poparte zadnymi badaniami, uzyte tylko i wylacznie w celach porownawczych.

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 373,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Nie chcę mędrkować ale 6 tygodni propa to nic nie da,poza retencją wody,dopiero po tym czasie prop tworzy sobie anaboliczne środowisko(uwodnione,jak mono oczywiście z zachowaniem umiaru w porównaniu)i wzrostem siły,tonusu mięśniowego(ten opięty widok),po odstawieniu wraca do poprzedniej formy.Jak pisałem,koks robi różnicę tylko jak jest stosowany z głową,inaczej się jest 6-10 tygodniowym latawcem,których pewnie każdy zna.

*dane z glowy, nie poparte zadnymi badaniami, uzyte tylko i wylacznie w celach porownawczych.

Rozumiem co napisałeś,po prostu chciałem wyłuszczyć jak to wygląda.

I z badaniami lekarskimi wcześniej i po, dobrym odblokiem itd. No tylko kwestie moralne (???) czy inne zostają.

Moralne,ale im szybciej zdasz sobie sprawę że Bóg równo nie podzielił,tym mniej złudzeń stracisz ;)

Opublikowano

Co tam? Jak forma? Jakieś przepisy kulinarne, albo ważne ciekawostki mnie ominęły? ;)

Opublikowano

Że pierdy potrafią rozbijac związek

Opublikowano

Nie miałem okazji zbadać tej teorii, od 7 lat nie bonknąłem na głos przy swojej :confused: <pantofel>

Opublikowano

Co tam? Jak forma? Jakieś przepisy kulinarne, albo ważne ciekawostki mnie ominęły? ;)

Witamy z powrotem, nie przeglądałes foruma podczas bana?
Opublikowano

Niektóre tematy chyba można przeglądać bez konta?

Opublikowano

Ja nawet swojego profilu nie mogłem przejrzeć, żadna zawartość nie była dostępna. Nawet moje maile nie dochodziły do moderacji, Rozi pomagał mi ogarnąć inny kontakt ;)

Opublikowano

Poka ksero listu poleconego do fenixa

Opublikowano

Oglądaliście kiedyś program 'Siłownia Mistrzów'? Oryginalna nazwa to chyba American Muscle. Program o typach, którzy mają firmę zajmującą się poprawianiem różnych aspektów fizycznych u sportowców. Przychodzą do nich na treningi futboliści, bejsboliści itd. Fajny program, leci na Discovery Turbo Xtra, ale w necie pewnie też gdzieś jest.

Dużo fajnych ćwiczeń pokazują, gadają o anatomii i żarciu też.

Opublikowano

W natłoku gówna znajdzie sie czasami perełka. Jednak, żeby nie było tak kolorowo, to w czasie godzinnego programu lecą 3 reklamy. Dlatego lepiej to chyba w necie znaleźć.

Opublikowano

Kiedy to leci na tym Discovery? Nie wyszukałem jakoś

Opublikowano

Na pewno w środę o 22, jeden odcinek widziałem, póki co.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Słyszeliście, że ostatnio na ME Strongman padł reklrd w martwym ciągu? 461 kg, kosmos.

Opublikowano

Jest ok, czy słabo? Kwalifikuję się do Spartacusa już? Liti jaki rys psychologiczny tutaj wystawisz?

IMG_3337.jpg

Opublikowano

Mi jak wygladalem 2 razy gorzej niz teraz wyszło ze mam chyba 12% fatu. Forumek mowil ze mam o wiele wiecej, wiec raczej srednio bym sie sugerowal takimi pomiarami raczej.

Opublikowano

W sumie, czemu Litwin nie jesteś w Spartakusie??

Q-Jot, lekko, papiór jest, bodi fat się zgadza, git.

Opublikowano

Litwin ma za małą wiedzę w temacie, żeby dostać tę rangę :D

Opublikowano

Podszkoli się : ). Za to Ty - wstydź się!! Zmieniłeś Spartakusa na jakiegoś Premimuma...

Q-Jot i Litwin wrzuceni  :thumbsup: .

Opublikowano

O (pipi)a, dopiero teraz to zauważyłem, że nie mam już Spartakusa. Cały czas forumek przeglądam na telefonie i nie widziałem tego :o