krupek 15 475 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Ja zaraz się uduszę własnymi bąkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Ogólnie wszystkie te chłodzone pizze z biedry smakują jakby były mrożone i są tak samo ujowe. Własna pizza i z dobrej pizzerni rules. Te cheeseburgery z biedrony to moje częste pożywienie w robocie, a zeżarte dwa naraz dają ponad 1000kcal i 40g białka. Jak się dorzuci pomidora i ketchup (nawet ten z opakowania gratisowy) to jest to bardzo zjadliwe. Tylko jak się beknie to można zabić zapachem. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Ale to straszny syf, zobaczcie co jest w składzie. Same kotlety to tylko 60% mięsa. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Z biedrusi była ostatnio pyszna z serem zawijanym w rogach. A ogólnie cheeseburgery drobiowe z biedry lubię na cheat day i nuggetsy kurczakowe czy stripsy. bez spiny ale wujaszek są u ciebie dni oprócz cheat days? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Ja się nie spinam kanabis - jak później wrzucę foty można śmiało jechać po mnie. Mam i zawsze miałem predyspozycje do tycia a pizzy nie jem wcale, wolę gyros/kebab z ryżem albo hamburgery z biedronki ale to tylko w piątki. Słodycze i cukier uciąłem - ale w przeszłości tyle żarłem, że do dzisiaj jestem spaślakiem. Nie ukrywam tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Na kawalerskim zjadlem ze 250g chipsow, chorizo, zapite 0.7l czystej z pepsi max (dieta musi byc xd) i juz drugi dzien czuje sie jak scierwojad. Pomyslec ze na studiach taka dieta byla co piatek, a teraz drugi dzien biegam by wypocic cala te dawke akrylamidu z sola i tluszczem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Ogólnie wszystkie te chłodzone pizze z biedry smakują jakby były mrożone i są tak samo ujowe. Własna pizza i z dobrej pizzerni rules. Te cheeseburgery z biedrony to moje częste pożywienie w robocie, a zeżarte dwa naraz dają ponad 1000kcal i 40g białka. Jak się dorzuci pomidora i ketchup (nawet ten z opakowania gratisowy) to jest to bardzo zjadliwe. Tylko jak się beknie to można zabić zapachem. Polecam zamiast te go syfu kupić mielone mięso wołowe albo samemu przeje.bac przez maszynke , kupic jakies dobre buły, pomidorek ogóreczek, jakis majo light, ketchup , prażoną cebulke i masz takiego wyje.banego hamburgera ze juz nawet nie spojrzysz na te gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Red, jesteś jakims endo? W co drugim poscie piszesz o jedzeniu i ciągle martwisz się o poziom tłuszczu. Po co tyle nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Ja jestem ekto a co przychodzi do okresu masy to psychicznie jestem wrakiem. Powoli zanikające zarysy mięśni i separacja , coraz mniej wywalonych żył no i brzuch.Nie wiem jak reszta ale ja przez to na masie mimo dużo większej puli kcal nie mam w ogóle chęci ćwiczyć . Za to na redukcji mimo o prawie połowę mniejszej puli kcal czuję się jakbym był cały czas na jakiejś mocnej przedtreningówce i jedyne o czym cały dzień myślę to by iść poćwiczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Ja jestem jak wujek. Zjem troche za duzo i w ciagu paru dni dostaje +2kg i puchne. Bynajmniej nie w miesnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Ja jestem ekto a co przychodzi do okresu masy to psychicznie jestem wrakiem. Powoli zanikające zarysy mięśni i separacja , coraz mniej wywalonych żył no i brzuch.Nie wiem jak reszta ale ja przez to na masie mimo dużo większej puli kcal nie mam w ogóle chęci ćwiczyć . Za to na redukcji mimo o prawie połowę mniejszej puli kcal czuję się jakbym był cały czas na jakiejś mocnej przedtreningówce i jedyne o czym cały dzień myślę to by iść poćwiczyć. Ja mam na odwrót, na redu czuje sie jak pis.da , zero siły, nędza psychiczna. No ale sylwetka fajna, zbita. Za to na masie psychicznie i jesli chodzi o moc półóbóg A ze podlany troche, ch.uj z tego i tak w bluzie sie chodzi, aby do wiosny Ja jestem jak wujek. Zjem troche za duzo i w ciagu paru dni dostaje +2kg i puchne. Bynajmniej nie w miesnie;) U mnie jak zjem za duzo nic sie nie dzieje, ale za to jak zjem jakies mniej wartosciowe zarcie lub slodkie to podlewa migiem , juz nieługo boze narodzenie moi kochani endo Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=aBb0k1sx1s4#t=38 Nie mogę wrzucić odtwarzacza, ale warto kliknąć Edytowane 7 Października 2014 przez krupek1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 A ludzie mówią, że im się nie chce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 (pipi)a, dopiero co wyleczyłem dwugłowy uda, to wczoraj źle spadłem na stopę i coś zrobiłem sobie z piętą. Jak nie urok to (pipi)zka, a jutro ważny mecz wyjzazdowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 (pipi)a, dopiero co wyleczyłem dwugłowy uda, to wczoraj źle spadłem na stopę i coś zrobiłem sobie z piętą. Jak nie urok to (pipi)zka, a jutro ważny mecz wyjzazdowy. Życie sportowca to udręka Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Litwin robiłeś kurs na instruktora kulturystyki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Litwin robiłeś kurs na instruktora kulturystyki? Jop w grudniu tamtego roku u Głuchowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Litwin robiłeś kurs na instruktora kulturystyki? Jop w grudniu tamtego roku u Głuchowskiego. Mam zamiar niedługo zacząć kurs mógłbyś opisać jak wyglądała ta pierwsza część ogólna? Tego najbardziej się obawiam bo z tego co słyszałem mało ma związanego z kulturystyką.No i czy trzeba wszystkich mięśni i kości w ciele uczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Sory ze pytam, co to jest instruktor kulturystyki? Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Sory ze pytam, co to jest instruktor kulturystyki? Instruktor kulturystyki Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Litwin robiłeś kurs na instruktora kulturystyki? Jop w grudniu tamtego roku u Głuchowskiego. Mam zamiar niedługo zacząć kurs mógłbyś opisać jak wyglądała ta pierwsza część ogólna? Tego najbardziej się obawiam bo z tego co słyszałem mało ma związanego z kulturystyką.No i czy trzeba wszystkich mięśni i kości w ciele uczyć? Część ogólna ciężka,dużo teorii z korektywy,biomechaniki,pedagogiki,fizjologii,metodyki nauczania.Anatomia to głównie mięśnie zewnętrzne,raczej nie ruszali głębokich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Litwin robiłeś kurs na instruktora kulturystyki? Jop w grudniu tamtego roku u Głuchowskiego. Mam zamiar niedługo zacząć kurs mógłbyś opisać jak wyglądała ta pierwsza część ogólna? Tego najbardziej się obawiam bo z tego co słyszałem mało ma związanego z kulturystyką.No i czy trzeba wszystkich mięśni i kości w ciele uczyć? Część ogólna ciężka,dużo teorii z korektywy,biomechaniki,pedagogiki,fizjologii,metodyki nauczania.Anatomia to głównie mięśnie zewnętrzne,raczej nie ruszali głębokich To nie mam pojęcia jak ludzie chcą to zdawać po 7 tygodniach nauki. Uczyłeś się z jakiś specjalnych książek czy raczej tylko materiały z zajęć?No i jestem jeszcze ciekaw testu praktycznego , na czym on polega? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Wiedzę ogólną musisz wkuć przed kursem(czy zrobisz to w tydzień czy w 2 miechy to twoja sprawa ),dostajesz login do strony jak im zapłacisz i na blachę,coś jak prawko.Kurs służy tylko i wyłącznie wyuczeniu do egzaminy praktycznego,czyli ćwiczenia i poprawna technika ich wykonywania,suplementacja w sporcie,układanie diet.Z ogólnej musiałem zaliczyć 4 z 5 pytań a z praktycznego 4 z 6 aby zdać. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Czyli jak na prawku podają pytania i odpowiedzi i wystarczy to wykuć ? Trochę lipa no ale mi bardziej zależy na praktycznej części , czyli na egzaminie praktycznym musiałeś pokazywać poszczególne ćwiczenia na dane partie mięśniowe czy też same pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Pytam sie bo nie wiem czy w PL to to samo co instruktor na silowni czy jakas wezsza specjalizacja? Edytowane 23 Października 2014 przez El Loco Chocko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi