Litwin81 1 155 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Pytam sie bo nie wiem czy w PL to to samo co instruktor na silowni czy jakas wezsza specjalizacja? Jedni mówią instruktor siłowni inni kulturystyki i fitness,ja na papierku mam to drugie. Czyli jak na prawku podają pytania i odpowiedzi i wystarczy to wykuć ? Trochę lipa no ale mi bardziej zależy na praktycznej części , czyli na egzaminie praktycznym musiałeś pokazywać poszczególne ćwiczenia na dane partie mięśniowe czy też same pytania? Jedni część praktyczną mają ustno pokazową jak Kazub,ja miałem tylko ustną,gdyż grupa ogarniała technikę i bardziej chodziło im czy umiemy dobierać odpowiednie ćwiczenia do potrzeb prowadzonego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) E to ten jest lajtowy. Tutaj masz pierw test 40 pytan. Najwiecej z systemow sercowego i oddechowego chyba bylo. Sporo o miesniach i o roznych technikach. Do tego osobny test tez 40 pytan z odzywiania, diet itp. Pozniej prakttyczny z klientem. Gdy zdawalem na PT to juz bylo wiele, wiele ciezej. Miesnie wlacznie z glebokimi i ich podzialami do wykucia to norma hehe. Anyway, powodzenia szarku. Edytowane 23 Października 2014 przez El Loco Chocko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Czyli krótko mówiąc przeyebane . A praktyczny z klientem załatwiają organizatorzy kursu czy trzeba samemu szukać (bo i z takim podejściem się spotkałem).Zawsze mnie irytowała ta zbędna wiedza , to samo mam w przypadku dietetyka gdzie uczą nas rzeczy , które kompletnie nie mają zastosowania w tym zawodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Piszac tutaj, mialem na mysli Anglie. Nie mam pojecia jak to wyglada w PL. Sam musialem zadbac o klienta, nikt mi nie dawal. Ta zbedna wiedza tez troszke wkurza, szczegolnie rzeczy w stylu ile zastawek i jakie ma ludzkie serce. Dodatkowy chalenge to fakt ze miesnie trzeba znac po lacinsku. No ale jak pisalem, tak naprawde, pierwszy poziom, czyli instruktor na silowni to nie jest wielkie wyzwanie zaliczyc. Srednio ogarniety czlowiek spokojnie podola, tak ze bez obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Zależy od szkoły,bo u nas trzeba było rozpisać teorię skurczu mięśnia,jak do niej dochodzi i jakie substancje biorą w niej udział,do tego dużo wiedzy ogólnej tak jak gadałem z kumplem z AWF to materiał z pierwszych 2 lat.No i praktyki samemu tzreba sobie załatwić 30 h. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Skoro oni takie kwity dostali to nie będzie nic trudnego http://www.pudelek.pl/artykul/70232/trybson_zostal_dyplomowanym_kulturysta/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 I dla mnie to śmiech bo dostali papiery z tej samej szkoły co ja,stali się medialni i dzięki tem kursantom szkoła sie rozreklaowała. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 A śmietana źle wygląda że tak cie to smieszy liti? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Niema co sie smiac, byle jakie koło z polibudy to pewnie większe wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 kanabis A śmietana źle wygląda że tak cie to smieszy liti? to tylko gra świateł, nie wygląda dobrze lol XD Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Śmietana spoko ale jeżeli ten spasiony idiota zdał co udawał wielkiego wojownika to się nie martwię . Najbardziej obawiam się zbędnej wiedzy no ale wykuje i zapomnę jak za czasów szkoły. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Jestem podobnego zdania, do smietany nic nie mam ale trybson to synonim tępoty. Takze nie masz sie czego obawiac raczej Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Nie ma to jak po sylwetce oceniać zasób wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Mylisz sie, są oceniani na podstawie Warsow Shooorrreee!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Znaczy bądź co bądź nigdy nie wybrał bym trenera , który nic sobą nie reprezentuje . A śmietana widać że potrafi ćwiczyć bo jakoś te sylwetke rozbudował więc obstawiam że wiedzę potrzebną do bycia trenerem posiada , chyba że jako trener wymienia się klientowi poszczególne mięśnie i teorie skurczu mięsnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Nie dawno było teoria że wystarczy jeść koks a się będzie wielkim,co nie koniecznie przekłada się na wiedzę w takim wypadku.Jednak co fakt to fakt,trener jak ma innych uczyć musi sobą też coś prezentować. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Nie ma to jak po sylwetce oceniać zasób wiedzy To sie nazywa wiedza praktyczna Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Fajny kanał, zwłaszcza dla początkujących. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Serio takie rzeczy trzeba znać idąc na instruktora? Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) Hehe, no powaga. Na yt jest sporo filmikow ktore to ladnie wyjasniaja i lepiej to zrozumiec. Nie wiem czy po polsku, ale pelno po ENG jest. Choc w sumie co tu nie rozumiec. Edytowane 25 Października 2014 przez El Loco Chocko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Crap, jak to fizycznie możliwe, by mieć tak nadmuchany korpus (i łapy) przy tak chudej talii. Już nie mówię nawet o tłuszczu, ale przy tak mało cm w pasie to chyba trzeba dołu pleców/mięśni brzucha w ogóle nie mieć czy co. Jak się buduje taką sylwetkę? O_o Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Akurat jego sylwetka zupełnie mi się nie podoba jakaś karykaturalna jest.Ręce dziwnie długie przez co tors malutki się wydaje.Ogólnie dużo estetyczniejszy jest Ulisses jr. z którym trenuje właśnie Simeon z tego co widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Chłop wygląda na mezomorfika,gruby kościec(szerokie nadgarstki),szerokie bary Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Fakt, że jego sylwetka nie każdemu może się podobać (te łapy serio są długie;), no ale - talia, a przy tym szerkość klaty i barów miażdzy. Fajnie jakby kulturystyka szła w strone takiej sylwetki. No mega konkret. A na dodatek jego inspiracją do ćwiczeń jest Pudzian:). Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Tez propsuje taki wygląd. Ale po łapach widac że ewolucja troche zwolniła w jego przypadku xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi