Skocz do zawartości

OFFTOPIC

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepsze, że standardowo, jak w takich programach, jest to randomowy aktor dobrany na castingu. Dostał pewnie 150 zł by posiedzieć pół godziny w żonobijce. Teraz się z niego śmieją :(

Opublikowano

Ćwiczył ktoś kiedyś w tej masce treningowej Elevation Training Mask 2.0 ? Wczoraj byłem na nowej siłowni i koleś w niej trening robił , wygląda zayebiście ale czy w kulturystyce ma sens ? Z tego co czytam ma ograniczać dopływ tlenu więc dziwi mnie że dość dużych gabarytów koleś robił w niej trening.

Opublikowano

Jakiś czas temu pisałem, że mam często problemy z koncentracją. Od tamtej pory brałem lecytynę w kapsułkach (jakieś 2-3 miesiące), ale nic to nie dało. Co możecie jeszcze polecić? Suple typu żeń-szeń też guwno dadzą.

Opublikowano

Jakiś czas temu pisałem, że mam często problemy z koncentracją. Od tamtej pory brałem lecytynę w kapsułkach (jakieś 2-3 miesiące), ale nic to nie dało. Co możecie jeszcze polecić? Suple typu żeń-szeń też guwno dadzą.

Psychodrine v1 od revange. Suple.us

Opublikowano

krupek na koncentracje polecam combo zielona herbata + 20 minut pozniej 2 lub 3 solpadeiny

przez pierwsze 2,5-3h mega skupienie i koncentracja, a potem blogie odprezenie przez okolo 30 minut i potem powrot do normalnego stanu

zabawne jest to ze bez zielonej herbaty sama solpadeina niezbyt u mnie dziala, wiec pamietaj o tym

a tak to calkiem spoko jest u mnie combo rhodiola + sesja, ale w takie dni kiedy uzywam oba to unikam kawy i biore na w miare pusty zoladek bo jak sie wszystko naraz skumuluje gdy wezmiesz cos zaraz po jedzeniu, a potem poprawisz bo jeszcze nie dziala, to nie polecam uczucia paranoi i trzesacych sie rak od strzalu kofeiny

Opublikowano

no solpadeina to kofeina + kodeina, w zielonej herbacie jesli mnie pamiec nie myli jest jeszcze teina, bardzo fajne combo ale sam nie uzywam czesciej niz raz na tydzien, kiedy mam jakis naprawde cbu.jowy dzien

Opublikowano

Psychodrine v1 od revange. Suple.us

Brałeś? Opinie wskazują na coś dopalaczo podobnego .

• Plusik 1