Skocz do zawartości

OFFTOPIC

Gość yaczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tak strasznie chcecie ten piracetam to moge wam załatwić. 

60 tabletek po 1200mg piracetamu kosztuje 25zł, Litiemu cos sie popier.doliło , pewnie pomylił z kokainą.

Tyle ze piracetam nie działa doraźnie wiec nie wiem po co jest w przedtreningówce, trzeba go brać codziennie dłuższy czas zeby odczuć działanie.

przelewacie kase i wysyłam. Mam akurat recepte nie wykorzystaną na dwa pudła

Opublikowano

Normalnie nie odpisuję kabiemu ale na litość boską :/ Piracetam z supla idzie z usa,czyli transport kosztuje-500 gram 150 zeta.Kabi ma 60 kap po 1200 mg czyli 72 gramy za 25 zeta co daje prawie 7 opakowań za 500 gram czyli 175 zeta,faktycznie,pomyliłem się.I to nie prawda piracetam czuć od pierwszej porcji,większe skupienie,więcej energii,duży "fokus"-ogarniasz kilka spraw na raz.Do tego przedłuża działanie stymulantów jak kofeina,ale jak dla mnie dawka startowa to minimum 3-5 gram dziennie.

Opublikowano

Biore piracetam od półtora roku wiec raczej wiem co mówie a nie o placebo o którym ty mowisz ;)

Ale w tym suplu jest 30 porcji po 0,5 g piracetamu, wiec w całym  opakowaniu masz 15g piracetamu co daje groszowe sprawy a nie tak jak ty napisałes "Skład jest tak wyje.bany ze jeżeli miałoby być w środku to wszystko co pisze to kosztowałoby to ponad tysiaka'. Nie chce sie kłócić ale po prostu nie masz racji to cie poprawiłem misiu

W razie czego o ten piracetam na pw jak ktos chce

Opublikowano

Ja napisałem swoje odczucia ty swoje,każdy wyciągnie swoje wnioski.Uwielbiam brak wiedzy kabiego i jego kozaczenie,bo gdyby ją miał to by wiedział że aniracetam,phenibut,na-r-ala,NAC,PEA,cholina,GPLC i Vinpocetyna mają takie ceny że nie da się zrobić z nich takiej mieszanki w takiej cenie.Piracetam jest z nich najtańszy.

Opublikowano

No fakt pewnie i masz racje, po prostu zmylił mnie twój post

Skład jest tak wyje.bany ze jeżeli miałoby być w środku to wszystko co pisze to kosztowałoby to ponad tysiaka.Jak 500 gram piracetamu jest za 150 zeta.

Mogłem sie domyslic że jednak chodzi o aniracetam,phenibut,na-r-ala,NAC,PEA,cholina,GPLC i Vinpocetyna , głupi kabi  :frog:

Opublikowano (edytowane)

Ja napisałem swoje odczucia ty swoje,każdy wyciągnie swoje wnioski.Uwielbiam brak wiedzy kabiego i jego kozaczenie,bo gdyby ją miał to by wiedział że aniracetam,phenibut,na-r-ala,NAC,PEA,cholina,GPLC i Vinpocetyna mają takie ceny że nie da się zrobić z nich takiej mieszanki w takiej cenie.Piracetam jest z nich najtańszy.

Źródłem supli revange są Chiny. Tam leki są KOSMICZNIE tanie i ich produkcja. Gość robi duże interesy - ma duże rabaty. W USA sprzedaje te same składy kilka razy drożej.

@szarku - uzależnić się łatwo bo serio fajnie w głowie się robi. Rzadko używam stymulantów i mnie poklepało.

Edytowane przez 2razyjot
Opublikowano

To do motywacji można dać, kozak typek. Też ma dobrze, że żyje w Paryżu, a tak zima jak u nas jesień

No a u nas wogóle nie ma zimy , i co teras?

Opublikowano

U nas gosciu pewnie by nocy nie przetrwął z tym sprzetem bo by ukradli. Tak jak ten typ co mial zamiar przejechac europe rowerem i u nas mu rower zaje.bali xD

Opublikowano

U nas gosciu pewnie by nocy nie przetrwął z tym sprzetem bo by ukradli. Tak jak ten typ co mial zamiar przejechac europe rowerem i u nas mu rower zaje.bali xD

A to kajak nie był? :D

Opublikowano

Nie, pamietam w interwencji mówili że miał rowerem przemierzyć europe  , niestety Polska okazała sie zbyt ciężkim terenem :/ 

Ogólnie niezła beka, ale no kur.wa co za wstyd  :frog: