wronerro 257 Opublikowano 6 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2015 No kurde, jasne, ze sie da.Przeciez da sie takze biegac 100m ponizej 9,7 sek.. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 7 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2015 Nie wyobrażam sobie funkcjonowania na 50g z węgli. Może jak ktoś nie robi nic, poza kulturystyką, ale nie da się pracować umysłowo, zapewniając mózgowi tak niską podaż węgli. No widzisz a ja znam ludzi co robią fizycznie i na redukcji robią dietę ketogeniczną , węgle czerpią tylko z warzyw. Jak się chce to można chyba że ma się słabą psychike. Ale (pipi)a naucz się czytać ze zrozumieniem, choć do tego potrzebna jest praca mózgu, o której pojęcia widocznie nie masz. Na robotach przymusowych w Niemczech albo w kołchozach w ZSRR też dawali trochę do jedzenia i więźniowie jakoś pracowali. Ja mówię o pracy umysłowej. Przeliterować ci? No i ? Znajdą się tacy co stosują taką dietę w pracy umysłowej . To że ty jesteś słaby psychicznie i nie dałbyś rady nie znaczy że ktoś inny by nie dał . Da się i tyle wystarczy chcieć . I po co te całe unoszenie się i ubliżanie , napinaczu bez mięśni hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2015 No kurde, jasne, ze sie da. Przeciez da sie takze biegac 100m ponizej 9,7 sek.. Dokładnie,wszystko kwestia mobilizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 7 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2015 Napinaczu bez mięśni xD. No spoko, ja nadrobię braki w muskulaturze, pytanie czy w twoim przypadku nie jest za późno na naukę czytania ze zrozumieniem. Choć z drugiej strony masz pełną gammę możliwości, CKU cię z otwartymi ramionami przyjmie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 7 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2015 błażej to prawdopodobnie genetyk, nie zapędzałbym się z hejtem, po za 2-3 lata może być wam głupio Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 7 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2015 No kurde, jasne, ze sie da. Przeciez da sie takze biegac 100m ponizej 9,7 sek.. Dokładnie,wszystko kwestia mobilizacji. Po przeczytaniu tego posta uwierzyłem w siebie. Zmobilizowałem sie jak dziki ch.uj na polowaniu. I nie przebiegłem w 9,7 sekund tych 100m Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 7 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2015 a jesteś czarny? no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2015 a jesteś czarny? no właśnie No i nie ta masa mięśniowa Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2015 Jak już mowa o bieganiu na 100m to obejrzyjcie sobie dokument o Usainie Bolcie, ten co ok. godziny trwa. Fajne materiały z jego treningu są jak do porzygu zapierdziela. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 7 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2015 a jesteś czarny? no właśnie No i nie ta masa mięśniowa I nie ten wzrost Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 7 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2015 (edytowane) Dobra już wsio wiem do kasacji . Edytowane 7 marca 2015 przez szarku123 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 7 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2015 Genty + towar. Ten na dole jakis taki pieknie dociety z idealna definicja, jakby jakis hgh lecial.. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 7 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2015 No ale jak to towar kg zabiera? Jest różnica aż 17 kg przy tym samym wzroście . Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 7 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2015 Kupie se: http://allegro.pl/buty-do-podnoszenia-ciezarow-adidas-44-i5037433062.html Chcialem romaleosy ale 7 stowek ;x Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 8 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2015 Ile dodają do siły? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 8 marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 marca 2015 Ale ja pracowałem fizycznie i wiem na czym robota ta polega. zależy jaka "ta robota". przy noszeniu worków trudno coś spyerdolić, choć bywają i tacy W czasie studiow pracowalem ze szwagrem, po 12-15godz koszac i grabiac trawe. (pipi)ata strasznie robota, ale na ketozie wytrzymywalem bo nie balem sie, ze (pipi) sie w kosztach cieciach czy kosztorysie formy do odlewania cisnieniowego za 150 tys euro. No i ale to takie wyobrazenie fizoli na temat pracy umyslowej... W sensie, ze moglbys zle przepisac cene formy do odlewania cisnieniowego? Czy to tak trudne jak projektowanie wahadlowcow? Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 8 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2015 (edytowane) W sensie, ze sam musze stworzyc taka kalkulacje uwzgledniajac rozne incotermsy, ceny stali, alloyow, scrapow, koszty obrobki mechanicznej. Dodatkowo pracuje w polskich przedstawicielstwie niemieckiej huty tak wiec wszystko trzeba zalatwiac w obu jezykach na raz.. Zaczynam rozumiec stereotyp kulturysta - idiota Edytowane 8 marca 2015 przez wronerro Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 8 marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 marca 2015 Zaczynam rozumiec stereotyp kulturysta - idiota Akceptacja to pierwszy krok do szczesliwego zycia! No patrz, taki madry a dal sie wytrollowac. Ej, wroner, a napiszesz kiedys posta bez wspominania o tym jakie wazne rzeczy robisz, jaki jestes niezbedny i jak wielki sukces odnosisz? Bo to jest to samo co dres na fejsie wrzucajacy fotke z 1000zl w reku. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 8 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2015 (edytowane) Akceptujemy Cie takim jakim jestes. Edytowane 8 marca 2015 przez wronerro Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 8 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 8 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2015 Ożesz kurna, chopaki boje sie A ostatnio zacząłem działać trochę z nogami http://www.sadistic.pl/jednak-czasami-lepiej-zapomniec-o-dniu-nog-vt348814,15.htm Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 8 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2015 ożesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 8 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2015 Jak jestes idiotą, to lepiej nie rób nóg Jak potrafisz skupić się na jednej rzeczy to nie pieřdol Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 8 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2015 Nie no, tak tylko napisałem, i tak nie mam takiego sprzętu, więc zostają przysiady Chyba że jak też za bardzo rozprostuję nogę podczas przysiadu to mi się tak stanie Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 8 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2015 Jeden z powodów dla którego moim "podopiecznym" nie pozwalam robić żadnych przeprostów . Jak zaczynałem robiłem ten błąd na wyprostowywaniu nóg i do tej pory jak rano się budzę potrafi mnie piec łąkotka (szczególnie po ostrym treningu nóg albo dłuższym biegu) . Nie zdziwię się jak to była ostatnia jej wizyta w życiu na siłowni uraz dość mocny musiał pozostać Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi