SpacierShark123 1 474 Opublikowano 13 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2015 Ja to szukam jakiś fajnych koszulek na ramiączkach .Ostatnio kupiłem sobie spodnie i koszulkę GymShark'a , kozacko podkreślają sylwetka ale cena daje po kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2015 Obczaj firmę Poundout. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 13 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2015 Ja to szukam jakiś fajnych koszulek na ramiączkach .Ostatnio kupiłem sobie spodnie i koszulkę GymShark'a , kozacko podkreślają sylwetka ale cena daje po kieszeni. i jakosc lekko z (pipi)szonka. Ziom ma tego zoltego tanka i juz po 2 miechach (tren 4x w tyg) jest wyblakly... Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2015 Ja jakiś czas temu kupiłem sobie shorty underwear Nike Pro, zrobiła się dziura po 4 użyciach, żenada. Zwykłe shorty za 3 dychy mam od 5 lat, jedynie się powyciągały. Kalenji też mam prawie rok i są jak nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 13 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2015 Ja to szukam jakiś fajnych koszulek na ramiączkach .Ostatnio kupiłem sobie spodnie i koszulkę GymShark'a , kozacko podkreślają sylwetka ale cena daje po kieszeni. i jakosc lekko z (pipi)szonka. Ziom ma tego zoltego tanka i juz po 2 miechach (tren 4x w tyg) jest wyblakly... Przy takich dawkach trenu nic specjalnego Huehuehuehue Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 13 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2015 te zarciki typow na SAA. Oj za.je.bał byś w końcu jak człowiek 1-12 prop 100 mg e2d i w pełni rozwinął byś potencjał, tym bardziej, że panom po 30tce w innych krajach przepisuje się hormony. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 14 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2015 Obczaj firmę Poundout. http://www.poundoutgear.com/pl/glowna/120-bezrekawnik-termoaktywny-ruthless.html Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 14 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2015 No niektóre rzeczy mają paździerzowe, to fakt. Obczajcie ich bluzę, która nie chłonoe wody, dobry patent. Jakość też bardzo fajną mają, mam od nich long sleevy, bluzę i stroje, bo to sponsor mojej drużyny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 17 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2015 No siema, jakiś czas temu postanowiłem się za siebie zabrać i zrobić z siebie greckiego boga. Trochę tłuszczu mam do spalenia, więc jem trochę mniej, ale za to dużo zdrowiej. Warzywa, owoce, kasze itp., zero słodyczy, chipsów pepsi itp., do tego raz na tydzień może trochę rzadziej pizzę opierdolę, czasem jakiś browar i żarcie z grilla, ale się nie obżeram. Pompki, przysiady, brzuszki i rozciąganie robię od ponad miesiąca, a jakiś tydzień temu zacząłem robić jakieś HIIT z laskami z youtuba no i kurdę widzę, że coraz lepiej się prezentuję. Po takim hiicie jestem spocony jak świnia i jakby zebrać pot z całego ciała to by się ze dwie szklanki uzbierały Do tego za niedługo będę miał hantelki i będę mógł sobie dodatkowo pomachać łapami. No i chciałbym jeszcze sobie drążek do podciągania załatwić, ale chyba na to drzwi za wąskie mam w pokoju i pewnie lipa z tego wyjdzie. I planuję jeszcze zacząć jeździć 30km na rowerze nad jezioro pływać. Macie jakieś rady dla mnie? Jakieś dobre ćwiczenia do robienia w domu? Jakieś rady co do jedzenia, co do tego jakie godziny wybierać na ćwiczenia? No i czy taki hiit można codziennie robić żeby się nie przetrenować. Trochę szkoda, że przez pracę co drugi dzień mogę sobie poćwiczyć jedynie po dwudziestej jak do domu wrócę, no, ale może to i lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 17 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2015 W domu to ludzie umieraja, zapisz sie na silke i pompuj bica. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 17 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2015 Ja ćwiczę w domu, tylko na to mam czas. Robię pompki, grzbiety, planki, przysiady. Dopiero od lipca wjeżdżam z ciężarami teraz. Yakubu, możesz zrobić pare serii pompek, brzuszków itd zaraz po przebudzeniu, pobudzisz wtedy metabolizm. Robienie treningu HIIT codziennie raczej sensu nie ma, nawet jeśli to lekki trening. Dorzuć bieganie do tego, zajmuje mniej czasu niż rower, a i kondycyjnie się wzmocnisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 17 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2015 Ja tylko chciałem sprostowac że pocenie sie nie ma za dużo z paleniem łuszczu, to ze sie upociłes jak świnia nie znaczy że popaliłes łuszcz. Pot to woda. W domu za wiele nie zdziałasz, w sumie to nic. Chyba ze zaprawe przed prawdziwymi cwiczeniami. Ja po odwyku zeby troche przygotowac organizm robiłem te cuś http://www.100pompek.pl. Plus do tego drążek i podkład mozesz robić. Na palenie tłuszczu moim zdaniem lepsze od HIIT jest długie bieganie wolnym tempem. No i co do jedzenia tez musisz wiedziec ze nie trzeba głodowac zeby tracić na wadze a po prostu rozsądnie ułożyć sobie diete. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 17 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2015 Biegać akurat nie chcę, bo nie chcę mieć w przyszłości problemów ze stawami. Zresztą już mam, bo oba kolana miałem zwichnięte czy tam skręcone po dwa razy i czasem bez powodu mnie bolą, więc wolę ich już nie nadwyrężać. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 17 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2015 No to rower jak najbardziej. O kolana warto teraz zadbać, skoro już masz problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 17 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2015 Kanabis gadasz jak potrzepany. W domu moze tez niezle sie zrobic wystarczy ze bedzie mial odpowiednie hantle, jakas deseczke do brzuszkow zeby ja w poziomie oprzec i moze robic rozpietki. Do tego dwa krzesla i dipy gotowe czy jak sie to zwie. Oczywiscie na silce zrobi nogi i lepiej klate, ale jesli ma warunki do cwiczen to w domu przyjemniej, bez zje.bow, nie trzeba nigdzie wylazic, zapuszczasz tez swoja muze z glosnikow i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 18 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2015 Chodziło mi o "suchą" chate koleżko. Równie dobrze może kupic do piwnicy ławeczke, sztange, hantelki, poręcze do pompek, drążek i miec wyj.ebane na siłownie poza domem. Kwestia interpretacji "zrobić w domu" Sam jestem fanem takiego rozwiązania, sam nie wyobrażam sobie czekac az jakis Kryspin z 30 w kablu skonczy robic coś co kiedys bedzie bicem zebym ja mógł sie dorwać. Po prostu nie mam na takie coś czasu, jestem z tych co 24 godzinna doba to jakiś żart natury. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 18 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2015 ja sie w to nei bawie, ale mozesz obczaic: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2015 Pompkami i podciąganiem da się coś zrobić,lekko zarysować sylwetkę,ale bez treningu na żelazie mało co się osiągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 Podobają Wam się takie sylwetki u kobiet jak ma Chodakowska? Mnie kręcą w chvj kobiety z takimi sylwetkami Moi znajomi i rodzina dziwią się, że takie coś w ogóle podoba się facetom, twierdzą, że jest to wręcz męskie i kobieta mało kobieca wygląda. Co kto lubi, wiadomo, ale ciekawy jestem jak jest u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 Dopóki ma mniejsze mięśnie niż ja to ok Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 smukłe nogi, jędrna pupa - jak najbardziej nakreślone bary i widoczny kaloforyfer - NIE Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 Bez sztucznych cycków niepasujących do filigranowej figury to czemu nie.https://www.facebook.com/StephanieDavisAustria :obama: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 Nie da się mieć widocznych mięśni brzucha bez ostrej diety,mi wystarczy u kobiety ich zarys,tak jak i reszty mięśni.Słabość mam do nóg,mogą być mocniej zarysowane,tak jak i pupa. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 Kochalbym https://www.google.co.uk/search?q=katarzyna+dziurska&safe=off&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=YimIVYbaMsTxUKH3gLgC&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1920&bih=982 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 (edytowane) Nooo Obserwują ja na fejsie, cheerleaderka Asseco. Edytowane 22 czerwca 2015 przez krupek1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi