Litwin81 1 155 Opublikowano 7 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2015 Właśnie czemu jest taka opinia o PURE? Od początku zakładałem że będę pracował tam bo to w sumie największa sieciówka ale dużo trenerów się zwalnia i narzeka że tragicznie się tam pracuje. Bo jesteś naganiaczem,masz targety,czyli że musisz sprzedać 20 lekcji prywatnych tygodniowo i ktoś do ciebie podchodzi o coś się spytać a ty musisz mu wciskać lekcje prywatne bo inaczej nie wyrobisz planu.Pure za lekcję dostaje ok. 100 zeta a tobie daje 25,także lepiej mieć markę,czyli wystartować w jakiś zawodach,być znanym i z Pure mieć tylko podpisaną umowę,że oni dają salę a ty tam lekcje prowadzisz na swój rachunek. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 7 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2015 To lipa straszna , jakieś targety co to ma być liczyłem że jako oni inkasują 3/4 pieniędzy to oni mi podsyłają klientów a nie ja jeszcze mam specjalnie ich szukać. To już lepiej na własną rękę robić. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 7 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2015 Hehe witaj w real world. Tu gdzie ja pracuje jest podobnie. Taka prawda niestety. Powazne trenowanie zaczyna sie po jeszcze wiekszej ilosci kursow i szkol. Gdy zrobisz sobie dobre porfolio, a w CV pojawia sie kolejne certyfikaty itd dopiero wtedy mozna mowic o czyms powazniejszym. Oczywiscie mozesz na wlasna reke robic, ale tu znowu kolejny problem. Gdzie to bedziesz robic? Malo ktora silownia ci pozwoli uzytkowac ich sprzet i przestrzen za darmo. Wiec tak czy owak ciagle bedzie sie liczylo ilu masz klientow, czy starczy kasy na czynsz i zeby cos da gara wlozyc. To nie jest latwy kawalek chleba. Litwin ma wg mnie troszke latwiej bo juz sie gdzies pojawil w swiatku na zawodach. Moze zrobi to jeszcze raz? MOze postawi jakas skromna, ale ciekawa strone wizytowke? MOze pojawi sie na YT, bo nie oszukujmy sie, tylko wtedy ma szanse zaistniec dla szerszej publiki. Tak czy owak, powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 7 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2015 Czyli tak jak myślałem czas jeszcze porobić mięcha pojechać na jakieś dobre zawody i zdobyć złoto . Nie wiem jak u was w miastach ale u mnie w pure Szczecin jest jeden na 10 trenerów , który prezentuje sobą ładną sylwetkę inni są po awf mają skończony kurs i wyglądają jakby nigdy nie uprawiali sportu. No nic czyli na razie dalej będę robił jak szary kowalski a dopiero po startach uderzę na jakiś klub z tym że to raczej pure nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2015 (edytowane) W kwietniu 2016 jadę na mistrzostwa Pomorza do Bytowa,jak tam zakręcę się o podium to będzie już jakaś podkładka.Beka wczoraj na kursie miałem 2 pomiary tkanki tłuszczowej:elektroniczny i szczypce,elektroniczny pokazał 24% a szczypce 10%,któremu wierzyć Edytowane 8 lipca 2015 przez Litwin81 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 952 Opublikowano 9 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2015 Powaliła ich taka buteleczka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 10 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2015 Miał ktoś styczność z gazem do samoobrony? Kumpel (serio) chce kupić i mam mu pomóc jakiś znaleźć. Polecacie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 10 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2015 Jesteś pewien, ze to dobry dzial ? Jak ktos ćwiczy i wygląda to nie potrzebuje gazu Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2015 (edytowane) Hehe sie mi przypomnialo: ogolnie cale smieszne ale "akcja" od 2:42 wiec moze gaz to nie jest zly pomysl Edytowane 10 lipca 2015 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 10 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2015 Ej, gladiatorzy takie pytanie mam. Ostatnio widziałem typa na siłowni, który wyciskał sztangę, na płaskiej ławce.... podchwytem O____ó Może to ktoś wytłumaczyć? Wtf? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2015 Zawsze nowy bodziec do uruchomienia klaty w inny sposób niż standardowy. Nic w tym dziwnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 10 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2015 I robisz regularnie klatkę podchwytem? Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 10 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2015 Pamiętam że czytałem kiedyś jakieś badania , według których taki chwyt troszkę lepiej oddziaływał na mięśnie klatki piersiowej. Ale to raczej dla bardziej zaawansowanych , ja robiłem swego czasu tricepsa podchwytem wyciskając i wchodziło mi dużo lepiej niż nachwytem. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2015 I robisz regularnie klatkę podchwytem? Ja nie, ale czasem warto wrzucic cos nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 10 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2015 (edytowane) Tak się ostatnio zastanawiałem podczas cheat mealu jak to jest. Jeżeli zjemy na raz dajmy na to 5000 kcal ze słodyczy to przecież organizm tego całego nie jest w stanie przyswoić więc większość nie odłoży się w postaci tkanki tłuszczowej? Jak to wygląda? Edytowane 10 lipca 2015 przez szarku123 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 10 lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2015 cheat meal powinien byc do mniej wiecej 700 kcal. Skad wziales to 5000? Jak w ogole mozna zjesc 5000 kcal naraz? Worek cukru chcesz opyerdolic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 10 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2015 3 rogale swietomarcińskie popite 2l coli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 10 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2015 cheat meal powinien byc do mniej wiecej 700 kcal. Skad wziales to 5000? Jak w ogole mozna zjesc 5000 kcal naraz? Worek cukru chcesz opyerdolic? pankejksy polane jakims syropem klonowym z nutella i 5k wchodzi jak woda :F btw ja teraz na cbl laduje w ok3 godz od 400 do 600g wegli a potem nie moge spac bo basior tak nabity, ze zasypiac musze na plecach :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 11 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2015 Nie zjadłem 5000 kcal. U mnie cheat to raczej nadwyżka rzędu 500 kcal w postaci jakiegoś subwaya czy też innego fast fooda. Jeżeli nie wierzysz że człowiek jest w stanie zjeść 5k kcal na raz zapraszam na sfd do tematu o cheat mealu.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2015 Tak się ostatnio zastanawiałem podczas cheat mealu jak to jest. Jeżeli zjemy na raz dajmy na to 5000 kcal ze słodyczy to przecież organizm tego całego nie jest w stanie przyswoić więc większość nie odłoży się w postaci tkanki tłuszczowej? Jak to wygląda? Na pewno,większość przez ciebie przeleci.Ja mam teraz w(pipi)a,poszedłem na papiery na trenera,ale oni tam od razu robią też instruktora i się pytam że zostanę zwolniony z testy na instruktora,a oni że nie bo muszą zweryfikować moją wiedzę,nie długo każda szkoła będzie podważała papiery innej.No i w sumie czy są kompetentni by to robić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 13 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2015 Ej, gladiatorzy takie pytanie mam. Ostatnio widziałem typa na siłowni, który wyciskał sztangę, na płaskiej ławce.... podchwytem O____ó Może to ktoś wytłumaczyć? Wtf? nie polecam z bardzo prostego względu.......JAK SZTANGA DUPNIE NA KLATE TO JEZUS MARIA to samo małpi chwyt (bez kciuka) Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 13 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2015 To może na atlasie? Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 13 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2015 Czyżby pod słowem atlas kryła się suwnica smitha? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 14 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2015 prędzej jakiś hammer jak nie ma co dupnąć, to tak Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 14 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2015 Nie wiem jak nazwać. W technikum coś takiego miałem. Leżysz na ławce i wyciskasz niby gryf z ciężarem ze stosu obok. Nawet jak puścisz to gryf wyhamuje przed tobą Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi