Opublikowano 10 sierpnia 201113 l Co tam pany, widzieli gierkę? Ja się jaram, bo masakrycznie przypomina mi Populus 3D. Może być niezły hiciorek, choć znając życie sprzeda się kilkadziesiąt tysi i tyle z sukcesu. Grafa wygląda naprawdę ładnie a świat za(pipi)iście dynamicznie
Opublikowano 10 sierpnia 201113 l Jakies coś lata na srodku ekranu. Oglądałem filmiki z tego i nadal nie rozumiem wtf xD
Opublikowano 10 sierpnia 201113 l Autor Nie grałeś nigdy w Populusa? Jesteś bogiem i masz boskie moce w stylu deformacji terenu, sadzenia drzew, burze itp itd. Siłę bierzesz z modłów swoich wyznawców. Im ich więcej tym masz więcej możliwości. To co lata to taki Twój duch święty - kursor No i ofkoz pomagasz swoim żydom zabijać niewiernych Przynajmniej tak było w Populusie. Tu masz to pokazane
Opublikowano 10 sierpnia 201113 l No ale tak jak BLack & White było zrozumiałe po obadaniu filmików dla mnie tak to nie jest. Jakąś wodę się nosi... dziwne to takie ;p
Opublikowano 10 sierpnia 201113 l Poczekam aż stanieje, Ubi nie dam zarobić, a pauki nawet na preordera nie dali upustu, nad którym bym się zastanowił gdyby dali.
Opublikowano 10 sierpnia 201113 l Ja tak samo. Po słabym Black & White 2 (jedynka była moim zdaniem genialna) jestem chętny na zabawę w boga
Opublikowano 11 sierpnia 201113 l Autor No ale tak jak BLack & White było zrozumiałe po obadaniu filmików dla mnie tak to nie jest. Jakąś wodę się nosi... dziwne to takie ;p Widocznie nigdy nie grałeś w Populusa. No zdarza się :*
Opublikowano 11 sierpnia 201113 l Jaram sie gierką odkąd o niej usłyszałem z pół roku temu, jak uciułam troche kaski to kupuje od razu. 5 dni do premiery Edytowane 11 sierpnia 201113 l przez Empro
Opublikowano 27 czerwca 201410 l Ale odkopie temat :OCzy pelna wersja z cda jest na steam'a czy uplay?
Opublikowano 14 października 20231 r Haha! Czuję się jak Indiana Jones, odkopując ten temat Ludziska, takie pytanie. Kupiłem na XSX From Dust, bo mam sentyment do Pana Erica. Ale pojawił się problem: Gra klatkuje gorzej niż większość obecnych gier na premierę. Na oko dalekie to jest od 30 fpsów. Sprawdziłem jakiś archiwalny filmik na yt, na którymś ktoś gra na x360 i tam gra chodzi znacznie lepiej. Szukałem na google, lecz tam odsyła do sposób czyszczenia xklocka... Jak to u Was działa? Ew. czy mógłby ktoś sprawdzić, jak ta gierka chodzi na xs? EDIT: Problem rozwiązany - Wystarczyło przełączyć konsolę w tryb 60Hz. Edytowane 20 października 20231 r przez vAHeR