Stona 569 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Co tam pany, widzieli gierkę? Ja się jaram, bo masakrycznie przypomina mi Populus 3D. Może być niezły hiciorek, choć znając życie sprzeda się kilkadziesiąt tysi i tyle z sukcesu. Grafa wygląda naprawdę ładnie a świat za(pipi)iście dynamicznie Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Jakies coś lata na srodku ekranu. Oglądałem filmiki z tego i nadal nie rozumiem wtf xD Cytuj
Stona 569 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 10 sierpnia 2011 Nie grałeś nigdy w Populusa? Jesteś bogiem i masz boskie moce w stylu deformacji terenu, sadzenia drzew, burze itp itd. Siłę bierzesz z modłów swoich wyznawców. Im ich więcej tym masz więcej możliwości. To co lata to taki Twój duch święty - kursor No i ofkoz pomagasz swoim żydom zabijać niewiernych Przynajmniej tak było w Populusie. Tu masz to pokazane Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Opublikowano 10 sierpnia 2011 No ale tak jak BLack & White było zrozumiałe po obadaniu filmików dla mnie tak to nie jest. Jakąś wodę się nosi... dziwne to takie ;p Cytuj
Gość Opublikowano 10 sierpnia 2011 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Poczekam aż stanieje, Ubi nie dam zarobić, a pauki nawet na preordera nie dali upustu, nad którym bym się zastanowił gdyby dali. Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Opublikowano 10 sierpnia 2011 Ja tak samo. Po słabym Black & White 2 (jedynka była moim zdaniem genialna) jestem chętny na zabawę w boga Cytuj
Stona 569 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 11 sierpnia 2011 No ale tak jak BLack & White było zrozumiałe po obadaniu filmików dla mnie tak to nie jest. Jakąś wodę się nosi... dziwne to takie ;p Widocznie nigdy nie grałeś w Populusa. No zdarza się :* Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Opublikowano 11 sierpnia 2011 (edytowane) Jaram sie gierką odkąd o niej usłyszałem z pół roku temu, jak uciułam troche kaski to kupuje od razu. 5 dni do premiery Edytowane 11 sierpnia 2011 przez Empro 1 Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 27 czerwca 2014 Opublikowano 27 czerwca 2014 Ale odkopie temat :OCzy pelna wersja z cda jest na steam'a czy uplay? Cytuj
vAHeR 52 Opublikowano 14 października 2023 Opublikowano 14 października 2023 (edytowane) Haha! Czuję się jak Indiana Jones, odkopując ten temat Ludziska, takie pytanie. Kupiłem na XSX From Dust, bo mam sentyment do Pana Erica. Ale pojawił się problem: Gra klatkuje gorzej niż większość obecnych gier na premierę. Na oko dalekie to jest od 30 fpsów. Sprawdziłem jakiś archiwalny filmik na yt, na którymś ktoś gra na x360 i tam gra chodzi znacznie lepiej. Szukałem na google, lecz tam odsyła do sposób czyszczenia xklocka... Jak to u Was działa? Ew. czy mógłby ktoś sprawdzić, jak ta gierka chodzi na xs? EDIT: Problem rozwiązany - Wystarczyło przełączyć konsolę w tryb 60Hz. Edytowane 20 października 2023 przez vAHeR Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi