Gość yaczes Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Ogarnelismy no scope w gearsach to to tez ogarniemy, nie boj sie synek. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Ale CS na Xboxa to był CONDITION ZERO, a nie 1.6, mimo że podobny to zupełnie inaczej się w niego grało, stąd różnice. Ludzie już takie cuda robią w CoD, Halo czy Gearsy, że CS będzie spoko. Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=dvgZ-i3sWtw Fizyka, gameplay, sterowanie... Niczym średniacka strzelanka z PsOne. Nie widzę nawet sensu poruszania drugorzędnych spraw pokroju społeczeństwa, modów, dodatkowych map... Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Nie ma esportu na konsolach? A Halo? Nawet w Polsce organizowane są turnieje Halo.CS na pierwszego xboxa był świetny jeżeli ty taką grafikę miałeś na psx to pozazdrościć bo ja raczej miałem coś takiego: Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 No za to 1.6 to przyklad fenomenalnej fizyki, gameplayu i sterowania Daril Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Cieszę się, że się zgadzamy. 1 Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Nadal leca tylko do tylu po headshocie? Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Do przodu raczej nie polecą. Jak się koryguje podrzut broni gałką analogową? Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Jak to? Jak strzelam im w tyl glowy, to wlasnie powinni do przodu. Ostatnio probowlaem w to pograc i niestety - nie da sie. Wlasnie fizyka i gameplay i sa juz zbyt archaiczne. Mam nadzieje, ze ten nowy przyniesie zmiany, Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 A o to chodzi. Tak dalej mamy schematyczne animacje zgonów. Jeżeli to Ci wadzi to zawsze możesz odpalić Source'a, gdzie mamy ragdollową fizykę trupów, choć zważ na ludzi którzy się na niego wypinają i zostają przy archaicznym 1.6. Mnie nie obchodzi grafika (gameplay z tego Raibow Six całkiem podobny, grafika tylko troszkę mniej realistyczna; dzięki Szarku), animacje zgonów. Przymykam oko nawet na wtopę z żołnierzami kucającymi jakby sr.ali w lesie. Fizyka broni, wspomniane korygowanie rozrzutu pocisk po pocisku, oparte na refleksie i precyzji wychylanie się zza winkla, czy w końcu dynamiczna, taktyczna gra zespołowa (team który klnie i gada farmazony, zamiast wydawać komendy i podawać info to team przegrany - fakt) to wciąż silne atuty. I zadajmy sobie w końcu jedno pytanie retoryczne: skoro kaunter strajk jest takim starym gó.wnem to dlaczego kĄsolomaniacy, z tym ich hejlo, girs of łor czy też kol of duti, wciąż go chcą? Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Czy ja wiem czy ludzie go tak chcą , wydaje mi się że większość ludzi popyka chwilę z ciekawości i wróci do swoich faworytów , dla mnie akurat to ot "ciekawostka dnia" heh Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 ...czyli zależy od indywiduum. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Daril ta przeprogramowana "fizyka" broni na nikim juz nie robi wrazenia. Zawsze kule leca tak samo, bylo walkowale miliard razy. W innych grach tez trzeba kalacha do dolu kierowac, wyobraz sobie, ze ten ficzer to juz nie jest ex dla CSa prawdziwy random to jest w gearsach, lol I te kozackie, szybkie rushe! Biegnie 5 typow, spotyka 5 kampiacych i kucajacych typow, wiec samemu tez szybko kucaja i wszyscy strzelaja sie w kuckach! CO ZA EMOCJEEE!!!!! I te legendy o kolesiach, ktorzy 3 kulami /jedna seria/ z kalacha zakladaja 3 heady :FFFF Daril nadal w tych klimatach widze :F Przegralem 5 lat w CSa, siekalem nonstop, ale widze, ze ta gra jest juz strasznie archaiczna. Zdejmij klapki z oczu. Chociaz CODa to to dla mnie nosem wciaga :F Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 lol, yaczes, akurat to nie są legendy Robienie takich akcji to nic nadzwyczajnego dla kogoś ogranego. Ja grałem w 1.5 i 1.6 7-8 lat z przerwami, jakbym do tej pory nakur.wiał to byłbym miszczem kantera. Kiedyś nawet się robiło fragmovie, ja nawet mam parę, jeden z 2004 roku. z sentymentem wracam do tamtych czasów, okupowanie kafejek, servery osiedlowe, potem jak już wszedł steam to okupowanie jednego servera przez parę lat, no ale człowiek z tego wyrósł, chyba już żaden ze znajomych nie odpala kantera, z tego co widze na steamie. 1 Cytuj
Gość Orson Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 nie wyobrażam sobie tej marki na konsolach, w ogóle sobie nie wyobrażam... Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 (edytowane) Valve zaszalało W nowym Counter-Strike na PS3 będzie obsługa Move, myszki+ klawiatury i granie cross-platform z graczami PC i Mac http://kotaku.com/5834542/an-hour-with-counter+strike-go Pierwszy gameplay: Edytowane 26 sierpnia 2011 przez SzczurekPB Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 matko boska co za bida... co prawda serce szybciej zabiło ze względu na miłe chwile i to konkretnie na THE DUST (tak się chyba ta mapa nazywała nie?), ale na konsolach ta gra po prostu nie ma szans, według mnie of coz archaizm, wymagana mega precyzja i szybkość myszki + klawiatury + surowy charakter rozgrywki powodują, że ta gra jest jednak chyba przyszyta już do PC na zawsze 1 2 Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 W nowym Counter-Strike na PS3 będzie obsługa Move, myszki+ klawiatury I właśnie o to mi ku.rwa chodziło. Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Dadzą lekki autoaim jak chociażby w Halo i gra się przyjmie.Jak gra dostanie porządny support od strony turniejowej do zdecydowanie będzie to jeden z lepszy multi na konsole. Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Nie chcę już prowadzić tych wojenek PC vs konsole, ale jakikolwiek autoaim po prostu nie jest fair. 1 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=wQQgVhCvosw Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Nie chcę już prowadzić tych wojenek PC vs konsole, ale jakikolwiek autoaim po prostu nie jest fair. Jest nie fair ale taka jest konsolowa rzeczywistość.Czasem mnie to drażni ale da się przyzwyczaić Cytuj
Emet 1 098 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 (edytowane) Grało się kiedyś w 1,6... aż do kupna PS3. Chętnie sprawdzę to na konsoli.. ale dla tej gry nie widzę innej opcji niż 60fps. Wiadomo coś na ten temat? Edytowane 26 sierpnia 2011 przez Emet Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Jak na dystrybucję cyfrową to wygląda bardzo zgrabnie. Emet: Ja bym nie liczył na 60 FPS na konsoli. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi