Texz 670 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Mnie interesują mecze: gracze kąsolowi vs blacharze. Ci na padach i ci na myszkach. Ci walący na oślep i ci, którzy z milimetrową dokładnością walą headshoty przez kilkucentymetrowe szpary... 1 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 jak nie liczyc na 60 fps? przeciez ta gra na kompie ktory jest kupa do 2 i ma prawie 8 lat wyciaga 72fps i nie spada jak bedzie moza grac z move i z klawierka na ps3 to bedzie ciekawie. I jak rozwiaza sprawe cheatów. jak wiadomo cs to mekka cheaterów. na konsolach bedzie VAC? Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 ktoś grał w portala 2 ps3/pc w coopie? jak to sie sprawdziło, były lagi? jak nie no to IMO mamy hit, jeszcze move lub mycha/klawka dla mnie super news. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 sierpnia 2011 (edytowane) Ja i tak kupuję na PC, bo na PS3 będzie pewnie dużo problemów z modami(o ile w ogóle będą) a kisić się na 7 mapach w kółko nie zamierzam. Ale brawa Valve się należą, proszę bardzo, jak się chce, to można wprowadzić myszkę i klawiaturę na konsolach - dlaczego żaden developer wcześniej o tym nie pomyślał? Edytowane 26 sierpnia 2011 przez Kre3k Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 granie cross-platform z graczami PC i Mac Hmm, ktoś dostanie chyba niezłe lanie na multi. Aż z miłą chęcią obejrzę parę filmików na YT z meczy konsolowcy vs pecetowcy A samej grze jakoś wielkiego sukcesu nie rokuję. Kto gra w CS'a i tak zostanie przy wersji 1.6 . Z tego co się orientuję nawet CS Source nie pobił popularnością dziadka 1.6 więc wątpliwe, że i ten projekt to uczyni. Zresztą nawet na WCG nadal grają tylko w 1.6 , a nie wersję Source więc daje to troszkę do myślenia. Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 jak nie liczyc na 60 fps? przeciez ta gra na kompie ktory jest kupa do 2 i ma prawie 8 lat wyciaga 72fps i nie spada Portal i Orange Box też są na tym silniku a na konsolach wyciągają tylko 30fps. Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Ale brawa Valve się należą, proszę bardzo, jak się chce, to można wprowadzić myszkę i klawiaturę na konsolach - dlaczego żaden developer wcześniej o tym nie pomyślał? Jak to nie, wiele pierwszy gier na PS3 obsługiwała klawiaturę i myszkę, między innymi UT3 który umarł bo był zbyt hardcorowy.. i mam obawy że to samo może stać się z CS. Nie wprowadzają teraz obsługi klawiaturr no bo nikomu sie nie chce grać w ten sposób na konsoli... tylko wygodnie z padem. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Wiadomo, że na klawiaturze będzie grało tyle osób co nic, ale zawsze to wartość dodana. Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 pierwsze opinie: Kadek is one of the players in seattle. This is what he wrote on Playzone.cz :- this game is not going to replace CS 1.6, or CS: S, it is primary made for consoles, PC version is just kind of a "bonus" - at the moment, the game looks more like HL2DM - There is no recoil and there will never be. (because of the consoles) - the game runs on L4D2 engine - SourceTV is NOT a priority - they are working on match making system - new money system - no kevlar (this should be fixed in the future) - maps are simplyfied for XBOX style, less ways, most fights are close range - Hidden Path (Valve only finances the game) is trying to make all weapons balanced. Konsole zabijają online gaming już od dawna, szkoda gadać... Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 zoabczymy co z tego wyjdzie co do cross play'u to wolalbym x360 vs ps3 wiecej smiechu i wiecej napinek by bylo Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Opublikowano 27 sierpnia 2011 co do grania między platformami tzn pad vs. pad to OK zgodze się że jest to super sprawa, możliwość grania między posiadaczami PS3 i X360. Ale grania między PC VS. konsole po prostu nie widzę. Grałem sporo w CS-a i powiem szczerze jak ktoś gra dość długo w niego myszką nie dorówna osobie grającej na padzie... Cytuj
rpgfan 4 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Grałem sporo w CS-a i powiem szczerze jak ktoś gra dość długo w niego myszką nie dorówna osobie grającej na padzie... Chyba odwrotnie. Osoba grajaca na padzie nigdy nie dorowna tej na zestawie m+k Cytuj
walek 96 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Ale jaja, CS na wszystkie platformy! ... Mam nadzieje, ze w scoreboard bedzie info kto gra, na jakiej platformie. Nie chce byc pesymista, ale konsolowiczowie (grajacy na padach) beda dostawac porzadny lomot. Ciekawe czy bedzie auto-aiming na konsolach? Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Opublikowano 29 sierpnia 2011 ale z tego co ja zrozumiałem, to będzie możliwość pogrania na k+m na PS3... więc w takim układzie przy serwerach cross-platformowych raczej na padzie się niewiele osób wychyli. albo zagrają 3 pierwsze gry i odpuszczą Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Będzie k+m oraz obsługa move. W takiej sytuacji podział na serwery musi być Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 29 sierpnia 2011 IMO i tak większość osób będzie grać na padzie, bo nie będzie im się chciało specjalnie podłączać pod jedną grę, albo w ogóle nie będą wiedzieć o takiej opcji... Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 29 sierpnia 2011 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Domyslam sie, ze nie chca zrywac z tradycjami, ale takiej drewnianej animacji to ja chyba nie zniose :| Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Opublikowano 29 sierpnia 2011 IMO i tak większość osób będzie grać na padzie, bo nie będzie im się chciało specjalnie podłączać pod jedną grę, albo w ogóle nie będą wiedzieć o takiej opcji... albo w ogóle tego nie kupią, zagrają kilka razy, dostaną w(pipi) od pecetowców i odstawią ;] Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Opublikowano 29 sierpnia 2011 wydaje mi sie ze beda serwery odpowiednie czyli jak chcecmy grac tylko z ps3 to wbijamy na jeden serwer a jak cross play to na drugi innej opcji nie ma Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 23 września 2011 Opublikowano 23 września 2011 (edytowane) graficznie odstaje od mw3, bf3 gralem na ps3 gameplay byl dosc sztywny i ludzie strasznie nie ogarnieci, wygladalo to nastepujaco wszyscy biegna do centralego punkut mapy i strzelaja na slepo bylo tez ograniczenie na 4 rundy wiec pogralem niecale 10 minut nie mam jak zabardzo oceniac, ale raczej bedzie to tytul dla milosnikow CS ktorzy nie uzywaja juz peceta gdyby wydali to pare late temu to moze bylo by wstanie konkurowac z bf i codem teraz juz na to jest za pozno zreszta czas pokaze co i jak jak cos mam kod do oddania na bete (PC) poszlo Edytowane 23 września 2011 przez kubson Cytuj
dApo 313 Opublikowano 28 grudnia 2011 Opublikowano 28 grudnia 2011 jestem ciekaw w jakiej cenie będzie sprzedawane na konsole... w sumie to będzie tylko multi, a chciałbym wrócić do "nowego" cs'a i poczuć ten fun jeszcze raz jaki mi dawał CS. Cytuj
dydel 16 Opublikowano 28 grudnia 2011 Opublikowano 28 grudnia 2011 Ja mam tego CS:GO na steamie i powiem że jest gorszy niż 1.6 Grafikę jeszcze można przeżyć, ale nie podoba mi się ogólnie dynamika gry. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 11 sierpnia 2012 Opublikowano 11 sierpnia 2012 premiera już 21 sierpnia... ktoś planuje kupić? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 11 sierpnia 2012 Opublikowano 11 sierpnia 2012 Ja się zastanawiam, ale poczekam na opinie graczy i filmiki z gry. Fajnie gdyby był trial. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 11 sierpnia 2012 Opublikowano 11 sierpnia 2012 dokładnie oby był trial, może być nawet z botami... mam wątpliwości co do sterowania. może się okazać że jest strasznie (pipi)owe. skakanie, kucanie, chodzenie, 3 granaty, zmiana na pistolet i nóż tyle tego że nie wiem gdzie to upchną o_0 co prawda odpada celowanie z przyrządów i sprint ale to mało żeby było wygodnie (tak mi się wydaje), jak już coś wymyśla to mam nadzieje że dodadzą opcje ustawienia własnych ustawień żeby nie kaleczyć tymi co są. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi