Skocz do zawartości

Counter-Strike: Global Offensive

Kre3k

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Szprota
Opublikowano

są osobne serwery dla grających na padach i osobne dla M+K?

Opublikowano

:) + dla Ciebie.... i bardzo dobrze jak mi tego brakuje w obecnych grach

ale i tak nie obstawisz wszystkich prycisków na padzie . Poza tym brak c elowania z przyrządów trochę psuje zabawę .

Opublikowano (edytowane)

Poza tym brak celowania z przyrządów trochę psuje zabawę .

To jednak Counter-Strike, więc nie mogli ot tak wrzucić ADS :P

A tryb Arms Race jest kozacki :) Zaraz idę polować na trofea i może mi się uda jeszcze dzisiaj platynę zdobyć ;)

Edytowane przez SzczurekPB
Gość Szprota
Opublikowano
“Counter-Strike: Global Offensive

2012-08-20 12:09

On Friday finally released Counter-Strike: Global Offensive. The hype is minimal, but Valve is doing its best to increase it in and with this scrumptious launch-trailer.”

Gość Wściekły Pies
Opublikowano

No i co, będzie dziś ten CS na europejskim PSS? Wersja na PS3 też laguje?

pojawiło się bo nie mogę znaleźć? ile ma kosztować ten CS?

Opublikowano

polskiej (europejskiej) karty to chyba nikomu nie przyjmie bo sa zablokowane a kupowac zdrapki w $ na aukcjach i "troche" przeplacac to jak dla mnie nie ma sensu, tak wiec siedzimy i czekamy na premiere w eu. sie troche OT zrobil :)

Gość Szprota
Opublikowano (edytowane)

Prawdopodobnie 12 września CS GO wyląduje w koncu na EU PSS

Mowa rzecz jasna o zagubionej, europejskiej wersji na konsolę Sony, która jako jedyna wypadła z "globalnej ofensywy". Wygląda na to, że w końcu i ona dołączy do bitwy.

Gry zabrakło w dwóch kolejnych aktualizacjach PlayStation Store i najprawdopodobniej nie pojawi się również jutro. Ale jeśli wierzyć belgijskiemu serwisowi, Global Offensive trafi do Europejskiego PlayStation Network w następnym tygodniu - 12 września. Na oficjalnym blogu Sony nie znajdziemy jeszcze potwierdzenia tych rewelacji, ale informacja o dacie pochodzi ponoć z Londynu, z oddziału firmy zajmującego się ofertą PlayStation Store.

Polygamia.pl

Edytowane przez LionelPL