Opublikowano 22 sierpnia 201212 l + dla Ciebie.... i bardzo dobrze jak mi tego brakuje w obecnych grach ale i tak nie obstawisz wszystkich prycisków na padzie . Poza tym brak c elowania z przyrządów trochę psuje zabawę .
Opublikowano 23 sierpnia 201212 l Poza tym brak celowania z przyrządów trochę psuje zabawę . To jednak Counter-Strike, więc nie mogli ot tak wrzucić ADS A tryb Arms Race jest kozacki Zaraz idę polować na trofea i może mi się uda jeszcze dzisiaj platynę zdobyć Edytowane 23 sierpnia 201212 l przez SzczurekPB
Opublikowano 23 sierpnia 201212 l “Counter-Strike: Global Offensive2012-08-20 12:09 On Friday finally released Counter-Strike: Global Offensive. The hype is minimal, but Valve is doing its best to increase it in and with this scrumptious launch-trailer.”
Opublikowano 24 sierpnia 201212 l No i co, będzie dziś ten CS na europejskim PSS? Wersja na PS3 też laguje?
Opublikowano 26 sierpnia 201212 l No i co, będzie dziś ten CS na europejskim PSS? Wersja na PS3 też laguje? pojawiło się bo nie mogę znaleźć? ile ma kosztować ten CS?
Opublikowano 26 sierpnia 201212 l Jeszcze nie ma, a kosztować będzie 54 lub 47 zł (zależy jak z $ przeliczą). Możliwe, że będzie zniżka 20% dla PS+.
Opublikowano 27 sierpnia 201212 l Chodziło mi o to jak przeliczą $ na €. Czy cena będzie 14,99€ czy 12,99€. Edytowane 27 sierpnia 201212 l przez SzczurekPB
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l W takim razie pozostaje mieć nadzieję, że dadzą nam z tej okazji jakiś ładny rabat, jak z Trine 2.
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l witam ma ktoś moze cs go jak tak to zapraszam do gry PL_Goryl_PL Edytowane 30 sierpnia 201212 l przez joker911915
Opublikowano 3 września 201212 l Odświeżam . Mało Polaków na serwerach , dlaczego ? pograłbym z kilkoma PL
Opublikowano 4 września 201212 l Nie wszyscy mają możliwość kupowania z USA, mnie nie przyjmuje karty np. więc czekam na wersję eu.
Opublikowano 4 września 201212 l polskiej (europejskiej) karty to chyba nikomu nie przyjmie bo sa zablokowane a kupowac zdrapki w $ na aukcjach i "troche" przeplacac to jak dla mnie nie ma sensu, tak wiec siedzimy i czekamy na premiere w eu. sie troche OT zrobil
Opublikowano 4 września 201212 l Prawdopodobnie 12 września CS GO wyląduje w koncu na EU PSS Mowa rzecz jasna o zagubionej, europejskiej wersji na konsolę Sony, która jako jedyna wypadła z "globalnej ofensywy". Wygląda na to, że w końcu i ona dołączy do bitwy. Gry zabrakło w dwóch kolejnych aktualizacjach PlayStation Store i najprawdopodobniej nie pojawi się również jutro. Ale jeśli wierzyć belgijskiemu serwisowi, Global Offensive trafi do Europejskiego PlayStation Network w następnym tygodniu - 12 września. Na oficjalnym blogu Sony nie znajdziemy jeszcze potwierdzenia tych rewelacji, ale informacja o dacie pochodzi ponoć z Londynu, z oddziału firmy zajmującego się ofertą PlayStation Store. Polygamia.pl Edytowane 4 września 201212 l przez LionelPL