Mejm 15 255 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Star Wars: Force Unleashed - platyna wpadla. Gierka byla by lepsza gdyby oprocz wrog gracz nie musial walczyc z kamera, fizyka i doprawdy miejscami programistyczna amatorka tworcow. Cytuj Odnośnik do komentarza
hayami 18 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Shadows of the Damned no cóż skończyłem 2x co robię baaardzo rzadko, Mikami i reszta wymiata. Naga Paula to po prostu rozkosz.... Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Schadow of Collosusus... z opadem szczeki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Shadows of the Damned no cóż skończyłem 2x co robię baaardzo rzadko, Mikami i reszta wymiata. Naga Paula to po prostu rozkosz.... Sprzedaj mi ;f Ja GTA IV wlasnie drugi raz. Gra ma 4 lata, ale wciąż wymiata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 BF3, po 125 godzinach w multi przypomniało mi się o kilku trofeach do wbicia. Ukończyłem drugi raz na wysokim, singiel zjadliwy, ale w fps-ach liczy się tylko multi, które jest tutaj przekozackie Jakoś w końcu będzie trzeba się oderwać od Battlefielda, bo zaległości są olbrzymie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Duke Fuckin' Nukem Forever Ok, gra technicznie i gameplayowo leży ale dla tych paru tekstów Duke'a (My Balls, Yor Face; Eat Shit & Die itd.) warto przynajmniej pożyczyć. Podczas całej kampanii zdarzają się fajne pomysły i ciekawsze fragmenty dlatego uważam, że oceny na poziomie 3/10 to przesada bo sam grałem w gorsze gry od DNF. no i są cycki Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 RDR Undead Nightmare, jak ktoś napisał, ten DLC zawiera więcej zabawy od niejednej pełnej gry - zgadzam się z tym całkowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Deus ex: HR - szału nie ma, końcówkę przeleciałem już byle do przodu. Ogólnie się zawiodłem. Walki z bossami - śmiech na sali i kula u nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 God of War 1. Fajna, mimo że nie jestem fanem Kratosa. Lepsza od GOW3 moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 (edytowane) re remake - genialne pytanie do fanów, czy mimo niechęci do kooperacji w re zero, w trakcie gry mozna sie przyzwyczaic? i czy brak skrzyń powoduje naprawde długie powroty? Nie lubie kooperacji, i nie lubie braku skrzyn Edytowane 16 Stycznia 2012 przez caps_LOCK_masta Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 brak skrzyń w RE Zero powoduje mniejsze powroty niż w RE Remake, mamy 2 postacie i więcej miejsca na rzeczy, ale jak co wszystko możesz zostawić w dowolnym miejscu i masz później na mapie pokazane co gdzie jest. Kooperacja no cóż...z jednej strony fajna bo coś nowego w serii z drugiej zjebali sterowanie > przełączanie pomiędzy postaciami czy wymiana towarem jest upierdliwa i po jakimś czasie zaczyna wnerwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Kooperacja i tak jest lepsza niż w RE5, bo można się przełączać na drugą postać. ;] Do wszystkiego da się przyzwyczaić i jak przeżyłeś w Remake'u Crismon Head, to tutaj też sobie poradzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Singla BF3...naprawdę porządny singiel. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 (edytowane) Singla BF3...naprawdę porządny singiel. wpis, też ukończyłem singla wczoraj i na prawde mi się spodobał Edytowane 17 Stycznia 2012 przez mersi Cytuj Odnośnik do komentarza
Hidden PL 0 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 mafia 2 - Polecam. Klimat, muzyka, świat(zmienne pory roku, szkoda, że zima taka krótka), zróżnicowane misje przy których nie można się nudzić, wyrazisty bohater pierwszo jak i drugoplanowy, hardcorowe akcje, zakończenie oraz największy plus - fabuła. Jedynym minusem jest długość gry i ciut za szybko opowiedziana historia. Dodali by tak z 3-4 godziny grania więcej i by było optymalnie. jestem zadowolony z wydanych pieniędzy. Również nie jestem zawiedziony sequelem Mafii. Dla mnie mocne 8/10. Trzeba będzie się kiedyś za DLC zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
des3 1 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Wczoraj DEUS EX HR bez włączania alarmow i bez zabijania. Ostatni BOSS był porażką po okolo 3 min . było po sprawie ale ogólne wrażenia z gry na 5+ Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 InFamous 2 jako dobry. Graficznie niedomaga jak pierwsza częśc, wspinaczka wydawała mi się trochę gorsza, ale i tak bardzo fajnie się grało. Co chwilę są jacyś to nowi przeciwnicy, fabuła w miarę spoko, dubbing chyba odrobinę poprawili niż był w poprzedniej części, misje poboczne też, długośc gry na kolana nie rzuca. Jedno co mi się nie podobało w końcówce to to, że nie będzie następnej części Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 InFamous 2 jako dobry. Graficznie niedomaga jak pierwsza częśc, wspinaczka wydawała mi się trochę gorsza, ale i tak bardzo fajnie się grało. Co chwilę są jacyś to nowi przeciwnicy, fabuła w miarę spoko, dubbing chyba odrobinę poprawili niż był w poprzedniej części, misje poboczne też, długośc gry na kolana nie rzuca. Jedno co mi się nie podobało w końcówce to to, że nie będzie następnej części przejdź grę jako nieSławny a zmienisz zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 przed chwila ukonczylem the saboteur i co tu duzo mowic gra mnie wciagla i to bardzo:) wiadomo graficznie nie porywa ale ogolnie klimat jak najbardziej na plus ! dlugo nie moglem sie do tego tytulu przekonac i w sumie ciesze sie ze dalem mu szanse tym bardziej ze kosztuje grosze mam nadzieje ze powstanie czesc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 inFamous Festival of Blood - bardzo fajny dodatek, motyw wampirów itd. Obowiązkowy zakup dla fanów nieSławnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 InFamous 2 jako dobry. Graficznie niedomaga jak pierwsza częśc, wspinaczka wydawała mi się trochę gorsza, ale i tak bardzo fajnie się grało. Co chwilę są jacyś to nowi przeciwnicy, fabuła w miarę spoko, dubbing chyba odrobinę poprawili niż był w poprzedniej części, misje poboczne też, długośc gry na kolana nie rzuca. Jedno co mi się nie podobało w końcówce to to, że nie będzie następnej części przejdź grę jako nieSławny a zmienisz zdanie http://infamous.wikia.com/wiki/User_blog:Idisagree/Question_Mark_in_the_hero_ending,_InFamous_3%3F_%28Spoilers%29 Cytuj Odnośnik do komentarza
hayami 18 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Brink, bez przesady nie jest taki zły, kolorowo i fajne klimaty daję 6,5/10 , Oddworld Stranger HD 8/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
ashka 219 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 "Uncharted: Drake's Fortune". Długa nie była..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Red Dead Redemption już dawno na 100%, a ostatnio zaliczyłem 30 Lvl w DC Universe Online, teraz czas na zdobycie bonusowego pancerza... Ja, zagorzały przeciwnik RPG pogrywam w MMORPG, świat się kończy To wszystko przez słabość do multiversum DC. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Główny wątek w Skyrim...ale poza tym jeszcze w CHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ grania Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi