Kre3k 581 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 Mysza ten drugi bydlak to z ME3? Alan Wake Szału ni ma, ale solidna, dobra produkcja. Za dużo strzelania IMO, za mało zróżnicowania (raptem parę rodzai przeciwników i broni, lokacje też w sumie monotematyczne), jeśli ktoś traktuje tą grę jako horror to też się mocno rozczaruje. Pochwalić za to mogę całkiem fajny scenariusz, ciekawy pomysł na prowadzenie fabuły, dobry system walki oraz to że Alan nie jest kozakiem co to przyjmuje 30 ciosów na klatę. 7/10 Cytuj
django 549 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 Podobno w trojce z(pipi)ali tylek Mirandy, kto potwierdzi. Zeby takie dzielo zepsuc :< Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 W sumie nie podobaja mi się te mordy kosmitów z ME, ale generalnie nie jestem fanem sci-fi lecz w tej kwestii jest calkiem ok. Bartek pokaż jakiś przykład lepszych kosmitów. (serio mówię, ciekaw jestem jak Ty to widzisz). Cytuj
django 549 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 Nie chce mi sie szczerze, moze i bym cos znalazl, moze nie. Jedyne co mi na szybko przychodzi do glowy do X-COM. Co to za argument, ze "lepszego nie ma wiec wszystko jest idealnie" Bartek, serio. Mowie tylko. Masz wielka kompanie za soba, wielki swiat ktory sam stworzyles i mozesz wypelnic czym tylko chcesz a tworzysz rozne pochodne ludzkie zeby tylko fanboje nie byli oburzeni, ze cos nie jest kawaii i nie da sie tego zromansowac. Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 Tak mi się przypomniało: dziwiadła z Mass Effect i pare(naście) ras humanoidalnych, które różnią się kształtem ryja są szczytem designu, ale krasnale z Halo to "beka 100% xDDDDDDDDDDDDDDDDD" Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 Nie chce mi sie szczerze, moze i bym cos znalazl, moze nie. Jedyne co mi na szybko przychodzi do glowy do X-COM. Co to za argument, ze "lepszego nie ma wiec wszystko jest idealnie" Bartek, serio. Mowie tylko. Masz wielka kompanie za soba, wielki swiat ktory sam stworzyles i mozesz wypelnic czym tylko chcesz a tworzysz rozne pochodne ludzkie zeby tylko fanboje nie byli oburzeni, ze cos nie jest kawaii i nie da sie tego zromansowac. no ale ja nie mówie, ze jest idealnie tylko chodzi o to iż nie wiem co ty byś chciał tam w kwestii dizajnu? Więcej macek i oczów? ME stara się byc poważną grą toteż dizajnerzy zachowawczo stworzyli inne rasy. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 19 marca 2012 Opublikowano 19 marca 2012 (edytowane) Mysza ten drugi bydlak to z ME3? Nope, z dlc do ME2 http://masseffect.wi...i/Shadow_Broker , http://masseffect.wikia.com/wiki/Yahg Edytowane 19 marca 2012 przez SłupekPL Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 19 marca 2012 Opublikowano 19 marca 2012 Jakby ktos nie gral w to DLC to niezly to jest spoiler Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 19 marca 2012 Opublikowano 19 marca 2012 ja nie gralem, i nie biore tego za spoiler / nie przeszkadza mi to, niestety duza czesc graczy jest nadwrazliwa Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 20 marca 2012 Opublikowano 20 marca 2012 Red Faction: Armageddon. Typowy średniak, grało się fajnie, ale poprzednia część była lepsza. RF: Guerilla był typowym sandboksem i to mi się w nim podobało. Otwarta przestrzeń, misje dodatkowe, jazda autami, rozpierducha. Tutaj jesteś prowadzony jedną ścieżką, po mało ciekawym terenie. Jakieś 90% rozgrywki toczy się w podziemiach, a czerwoną planetę widzisz tylko przez kilkanaście minut. Duży plus za arsenał jaki mamy do dyspozycji. 5+/10 Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 20 marca 2012 Opublikowano 20 marca 2012 Trine 2 w co-opie z dziewczyną na dwa pady. Zajęło nam to w sumie 4 wieczory, z tym że początki były ciężkie bo musiałem jej tłumaczyć sterowanie i inne pierdoły. Ale zabawa we dwujasa przednia, także polecam zaliczyć w ten sposób grę, jeśli ktoś ma ją jeszcze przed sobą. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 21 marca 2012 Opublikowano 21 marca 2012 Jakby ktos nie gral w to DLC to niezly to jest spoiler Jak się chce kupić ten dodatek, to te zdjęcie jest w nagłówku + dokładny opis Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 27 marca 2012 Opublikowano 27 marca 2012 Co prawda jeszcze nie przeszedłem Darksiders, ale proszę mi powiedzieć, czy będąc już w wieży (zakładam, że to ostatnia lokacja) po użyciu portalu Samaela będzie można jeszcze wrócić do poprzednich lokacji? Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 27 marca 2012 Opublikowano 27 marca 2012 Mass Effect 2 - o (pipi)a. Jedna z najlepszych gier, w jakie gralem. Tak w skrocie: swietna fabula, reakcje swiata na nasze decyzje, bardzo fajna dupa Mirandy, poprawienie systemu celowania (wreszcie normalnie mozna strzelac ze snajperki) i systemu oslon (IMO ten w 'jedynce' byl tragiczny), jednak przez to, ze w grze zabraklo przegrzewania sie broni - zmienil sie tez poziom trudnosci (starcia z przeciwnikami sa o wiele prostsze). Podoba mi sie rowniez to, ze zrezygnowano z Mako - eksplorowanie planet za pomoca tego pojazdu, bylo najgorsza i najnudniejsza rzecza w ME1 (glownie przez fatalne sterowanie) - sondy i skanowanie planet, oraz mozliwosc pieszego odwiedzenia niektorych planet jest zmiana na plus. Oczywiscie poznawanie historii zalogi, klotnie Jokera z EDI (oraz jej zarty), misje poboczne, tyleczek Mirandy, wyglad swiata - stoja na bardzo wysokim poziomie. Gre ukonczylem w 21h, co uwazam za bardzo dobry wynik w dzisiejszych czasach. Mysle, ze gdybym chcial zrobic 100%, spokojnie gralbym drugie tyle. Ode mnie ME2 dostaje 10/10, dawno zadna gra mnie tak nie wciagnela. Licze na to, ze ME3 (ktory wlasnie sie instaluje) rowniez mnie nie zawiedzie. btw. zaluje, ze nie udalo mi sie zabrac na Normandie tego 'dobrego' Getha, zawsze to dodatkowa historia do poznania Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 F3 Op Anchorage - pierwsze chwile właściwej części dodatku były fenomenalne. Klimat jak w filme Tylko dla Orłów. Później było trochę gorzej. Moim ulubionym addonem dalej pozostaje Point Lookout. Został mi jeszcze tylko BoS, ale wątpie, że przebije falloutowe mokradła. Po pierwsze był trochę krótki, a po drugie trochę mało było tych charakterystycznych dla Fallouta "smaczków", to z korespondentem było świetne no ale za mało tego było. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 (edytowane) Heavenly Sword - Grałem przez 5 dni, dziennie jeden chapter. Jestem lamerem jeśli chodzi o slashery, God of War 3 skończyłem bo był łatwy, a DMC jeno na easy. Ale HS nawet zczailem system walki co jest u mnie rzadkie ;p jest mniej dynamicznie niż u Kratosa, bo przeciwnicy ciągle się bronią, ale taki już urok produkcji. Graficznie jest bardzo dobrze, jeno tekstury podłoża... czasem tragiczne. Mimika twarzy niszczy, Bohan masakruje. Nariko ma swój własny wdzięk, Kai też, jeno bardziej psychodeliczny ;p Szokiem jest, że nie wkradla sie monotonia. Ogółem kolejny mocny ex na PS3. Ma swój własny niepowtarzalny klimat, przypomnialy mi sie stare czasy - zero dlcow, cala zawartosc w plytce edit: żem zapomniał. Kilka dni temu również skończyłem Burnouta Paradise. Co prawda licencji Burnout Elite nie zdobyłem jeszcze, ale napisy końcowe minęły Co tu dużo mówić... Najlepsze wyścigi generacji Choć miasto mnie często denerwowało -_- Chcę Burnouta z jedną trasą, jak klasyczne części. Edytowane 31 marca 2012 przez Figaro Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 HS to dodatkowo gra najlepiej wykosztująca czujniki ruchu w padzie. Zabrało tego w takim GoW 3. Ostatnio skończyłem pierwsze Metal Gear Solid. Bez wątpoienia Top 5 na PSX'a. Cytuj
Linek 187 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Ostatnią grą, jaką skończyłem był LOST: Via Domus. Długo do niego podchodziłem, bo grałem z dziewczyną, trochę się jednym momentem powkurzaliśmy, na pewien czas o grze zapomnieliśmy i niedawno do niej wróciliśmy, żeby się zorientować, że byliśmy przy samym końcu. Tak, czy inaczej - niezła gra, jeśli nie oczekuje się niczego więcej, tylko pobiegania sobie po świecie Losta - przyjemne sterowanie, drobne minigierki, całkiem spoko rozrywka na parę godzin, ale tylko dla ludzi, którzy oglądali serial, bo reszta się przy tym wynudzi niesamowicie. Generalnie mam w planach teraz pokończenie kilku tytułów, które mam "rozgrzebane", żeby w końcu przestać tak robić, że odpalam grę na godzinkę, spodoba mi się, ale odkładam na bok, bo inne tytuły czekają. Jedna gra "do przechodzenia" i z 2 na krótkie partyjki + ewentualnie jakieś arcade jednocześnie, to wystarczy. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Finał trzeciego sezonu The Tester - świetny odcinek, walka do samego końca. Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 (edytowane) Resistance 2 - Miałem wcześniej kilka podejść do tej gry i do poprzednika (dema, bety) i jakoś nigdy mnie nie przyciągnęła. Teraz pożyczyłem pełną wersję dwójki i postanowiłem dać jej szansę. Przeszedłem ale.. gdzieś do połowy gry zastanawiałem się czy nie zrezygnować. Później na szczęście było trochę lepiej. Ogólnie jak dla mnie średniak.. dziwne sterowanie (ale idzie sie przyzwyczaić), powolne bieganie, grafika bez rewelacji (niektóre elementy bardzo dobrze ale jako całokształt jest średnia - nie wiem czego najadł się swego czasu chyba Kali, jak dał dla tej gry w PE za grafikę 10). Czegoś tej grze brakuje... 7/10 Edytowane 5 kwietnia 2012 przez Emet Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 (edytowane) Finał trzeciego sezonu The Tester - świetny odcinek, walka do samego końca. No, a najlepsze jest to, że nie wygrał ten zarozumiały żydek Reality Ogólnie to fajny ten program. Czekam na 4 sezon oraz na ujawnienie tej gry w którą Akilleez, SkyDiddy i Krysti mogli pograć w Santa Monica Studio Edytowane 6 kwietnia 2012 przez SzczurekPB Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Też jestem ciekaw co to za tytuł AAA nad którym pracują, pewnie na E3 padnie odpowiedź. BTW, wrzuć to w spoiler bo jeszcze ktoś się natnie. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 (edytowane) Taki program na PSS US. Coś jak mini Big Brother w którym nagrodą była praca w Santa Monica Studio. Edytowane 6 kwietnia 2012 przez SzczurekPB Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 (edytowane) Ale trzeba dodac że duzo lepsze no i o tematyce growej. Ogólnie w każdym odcinku uczestnicy mają do zrobienia jakieś zadanie i za każdym razem odpada jedna osoba wybierana przez jury. Osobiscie polecam zacząć od pierwszego sezonu. Jakby co to wszystko jest na YT, więc nie trzeba ściągac kulkudziesięciu GB z PSS. Edytowane 6 kwietnia 2012 przez Square Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi