tk___tk 4 795 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 taki koneser slasherów a ng dopiero ogrywane? u mnie trójka aktualnie na tapecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Grałem juz parokrotnie, ale nigdy nie przeszedłem bez save/open state, a ostatnio podpiąłem sobie pada od PS3 i elegancko idzie. Nawet Super Metorid wziąłem na tapetkę, ale te wall jumpy doprowadzały mnie do nerwicy i na razie, na rzecz trylogii NG, sobie odpuściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Super Metorid wziąłem na tapetkę, ale te wall jumpy doprowadzały mnie do nerwicy Chcesz skoczyć i odbić się od ściany, która jest na prawo od ciebie: 1) Skaczesz w kierunku ściany trzymając w prawo na d-padzie 2) Jak sprite Samus jest przy ścianie wciskasz i trzymasz w lewo 3) Wduszasz skok dalej trzymając w lewo na d-padzie. Aha, na padzie od ps3 nie działają shinesparki w Super Metroidzie. Nie pytaj dlaczego, po prostu d-pad w dualshocku 3 jest tak skonstruowany, że nie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Gears of Wars Judgement W końcu. Całkiem fajna, ale brakuje bardzo Fenixa... Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Jackie Chan Stuntmaster - kiedyś zaciąłem sie z bratem na etapie 4 przez poje.bane sekwencje zręcznościowe, tym razem nie wymiękliśmy i udało nam się przejśc choc ostatnia runda i boss to nie lada sztuka była. Co tu można o tym tytule napisac? Świetny system walki, Jackie operuje masą ciosów, kontr, reversali i combosów które przydają się w większości przez potrzebne rózne techniki na przeciwników/bossów. Do tego gra jest naprawde wymagająca, głównie przez etapy platformowe, czasem czułem się jakbym grał w Crasha. Poziom trudności szybko rośnie, a że nasza postac nie ulega żadnemu upgrade'owi czy to życia czy siły ciosów to bez odpowiedniego masteringu się nie obejdzie. Super soundtrack, głupkowaty humor i spore replayability bo mozna przechodzic rundy na A+ czy też zbierac wszystkie głowy smoka. Dobre (pipi) choc jest sporo bugów wkurzających podczas gameplay'u. Pink Panther - Pinkadelic Pursuit - Kolejny tytuł którego kiedyś nie przeszedłem, ale postanowiłem to zmienic. W jakim byłem szoku jak się okazało, że gra starcza na max 1,5h i kiedyś nie przeszedłem tylko ostatniego bossa także jeśli chodzi o długośc gry to padaka. Gra polega na zbieraniu i zanoszeniu odpowiednich itemów które odblokowują nam w końcu dojscie do klucza dzięki któremu nasza postac wydostanie sie z etapu. W większości przypadków po zebraniu itemka ktoś nas goni i próbuje zabrac "swój" przedmiot i tutaj opiera się cała trudnośc tytułu. Niestety, do ostatniego etapu ze zbieractwem gra nie stanowi żadnego wyzwania i przeważnie potrzeba max 5 minut na rozwikłanie najszybszej drogi ucieczki, co gdzie zanieśc, nawet nie trzeba stosowac możliwego kamuflowania się w "tle" bo i tak mobki nas nie potrafią dogonic. Jedyne co było trudne to pierwszy boss, całe 10 minut na niego poszło. Ogólnie kupa i nie polecam. Super Metorid wziąłem na tapetkę, ale te wall jumpy doprowadzały mnie do nerwicy Chcesz skoczyć i odbić się od ściany, która jest na prawo od ciebie:1) Skaczesz w kierunku ściany trzymając w prawo na d-padzie2) Jak sprite Samus jest przy ścianie wciskasz i trzymasz w lewo3) Wduszasz skok dalej trzymając w lewo na d-padzie.Aha, na padzie od ps3 nie działają shinesparki w Super Metroidzie. Nie pytaj dlaczego, po prostu d-pad w dualshocku 3 jest tak skonstruowany, że nie działają. Dzięki, już to ogarnąłem, ale jakoś pograłem 30 minut chodząc sobie po etapach i bez zachwytów, nie urzekł mnie klimat tej gry także gra na razie leci w odstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Makot 5 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Infamous First Light na dysku długo mi zalegał więc postanowiłem go ukończyć i tak się rozpędziłem że wpadła pierwsza moja w życiu platyna Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious Jeez, dlaczego ja tak długo zwlekałem z kupnem Xboxa 360 Swietnie ta gra, a właściwie DLC do pełnej wersji, bardzo fajny model jazdy, fajne widoczki, średnia muzyka, gra stosunkowo krótka, prosty calak, no jak dla mnie idealny tytuł do przekonania kogoś do zakupu X360. 8/10 i lecę na allegro po Horizon 1 ! Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Jezeli rozplywasz sie nad tym czyms to w Horizon sie zakochasz;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Bezkitu, to dlc to piard. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 da się jeszcze lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Tylko kup jedynke, druga czesc w wersji na 360 to zart Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Biorąc pod uwagę, że Horizon 2 na X360 to popłuczyny po Horizon 2 na Xone, to raczej tak Pierwsze Horizon na X360 to zdecydowanie lepszy wybór niż Horizon 2 na X360. Ta druga tylko na Xone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 No tak, slyszalem, ze Horizon 2 na X360 jest kiepski i ze liczy się tylko pierwsza część dlc mnie naprawdę zauroczyło, jedynie co mi przeszkadzało to to, że był krótki i mało samochodów. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Jak jarasz sie FF na 360 to FH2 na XO bedzie dla Ciebie jak Xenoblade. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Medal of Honor: Pacific Assault Ten z medali którzy przeszedł właściwie bez echa, odświeżyłem sobie gre z 2004 roku bo miałęm ochotę porządnie postrzelać i nie zawiodłem się. GRafika na tamte czasy była więcej niż dobra, dzisiaj oczywiście jest przestarzała ale nie odrzuca i po chwili, wciągając się w świetny gameplay nie zwracamy na nią uwagi. Sporo historycznego kontentu i nowatorskie podejscie w postaci przeniesienia działań z Europy na obszar Pacyfiku wyszło moim zdaniem grze bardzo na plus. Muzyka jest fantastyczna ( w medalach jak zwykle zresztą) i idealnie dopasowana do wydarzeń nam przedstawionych. Musze wspomnieć iż fabuła jest do bólu typowa to udało mi się w nią wciągnąć i naprawde polubić 4 głownych bohaterów, rozmowy pomiędzy nimi we wstawkach czy monolgi Tommego Conlina śa dobrze dobrane i napisane. Naprawdę zżyłem się z drużną naszych marines Solidne 8/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Bioshock Infinite - świetna gierka. Super klimat. Super muzyka. Nużące strzelanie. Fajna jazda na szynach. Ogólnie 9/10. Zakończenie ryje berecik. Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez Bansai uwazaj na spoilery 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 9/10 dla fpsa z nużącym strzelaniem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 here we go again, podobała mu się hurr durr historyjka daj życ, przecież teraz gra w call of duty, ktore ma super strzelanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Ale weź wywal ten screen. Nie wszyscy grali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Lol, żeś dowalił z tym screenem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Gears of War: Judgment Naprawdę udane DLC do trójki... ee, to pełna gra, sorry... No właśnie, podstawowa" kampania" to typowa zabawa arcade w zdobywanie gwiazdek i innego szrotu, fabularnie nieciekawe, gejmplejowo też słabo, co druga plansza to taki tryb hordy, w każdej na początku mamy możliwość zrobienia tzw. dodatkowej misji, która w zasadzie określa warunki, które musimy spełnić, aby szybciej zdobywać gwiazdki, czyli korzystaj tylko z broni takiej a takiej, ukończ poziom w przeciągu 4 minut, graj w warunkach utrudniających widoczność itp. Olałbym te całe gwiazdki, gdyby nie to, że po zdobyciu 40-tu z nich odblokowujemy dodatkowy, pełnoprawny rozdział kampanii z trójki. Nie sprawdzałem, ale chyba można te 40 zebrać bez większych trudności. Najzabawniejsze w tym jest to, że ten dodatek jest o niebo lepszy niż całe Judgement razem wzięte, zarówno fabularnie (nie ma irytujących gwiazdek) jak i gejmplejowo, co więcej, w odróżnieniu do wspomnianego ocieka wręcz klimatem. Multi nie tykałem. Zapytacie: czy kupować? Oczywiście, pod warunkiem, że w kwocie zakupu będzie dużo . Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Call of Duty Modern Warfare 2: Dużo się nasłuchałem złęgo o tej grze i zastanawiam się gdzie ludzie widzą problem? Grafika i oprawa muzyczna jest świetna, historia może i jest bardzo naiwna i absurdalna ale mimo wszystko wciąga i się człowiek dowiedzieć co się dzieje dalej. Gameplay jest po prostu cudowny, "pif paf " tutaj to wzór, cał czas sięcoś dzieje, do wyboru jest pokaźny arsenał, misję niektóe są prze.(pipi) mocne i w ogóle nie nudne (ta w moskwie jeśli chodzi o pomysł to już jest przegięcie totalne), niektóre akcje i motywy są mocno filmowe i dość absurdalne ale ja to kupuje. Singiel bardzo krótki i to jest skandal ale i tak doskonale bawiłem się przez te 5 godzin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 viewtiful joe - super gierka, w której biegasz typem w śmiesznym kasku i rozdajesz wpie.rdol leszczom, którzy porwali twoją kobietę wyskakując jak gdyby nigdy nic z ekranu kinowego. przy rozdawaniu owego wpi.erdolu pomocne są umiejętności manipulacji czasem i inne takie. jak na dobrą japońską gierkę przystało na końcu zamieniasz się w wielkiego mecha i obrotowymi kopniakami odbijasz eskadry atakujących cię statków kosmicznych . nazwisko hideki kamyia zobowiązuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Chciałbym zauważyć, że zdradziłeś końcówkę, raport leci zły człowieku Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 viewtiful joe - super gierka, w której biegasz typem w śmiesznym kasku i rozdajesz wpie.rdol leszczom, którzy porwali twoją kobietę wyskakując jak gdyby nigdy nic z ekranu kinowego. przy rozdawaniu owego wpi.erdolu pomocne są umiejętności manipulacji czasem i inne takie. jak na dobrą japońską gierkę przystało na końcu zamieniasz się w wielkiego mecha i obrotowymi kopniakami odbijasz eskadry atakujących cię statków kosmicznych . nazwisko hideki kamyia zobowiązuje. jedna z moich ulubionych gier ile nerwow i czasu poswiecilem zeby wbic unlimited vfx pogralbym heh mogli by zrobic wersje HD cos na wzor zeldy wind waker, a jakby ktos jeszcze odwazyl sie zrobic star wars rogue squadron 2 to bym chyba padl ze szczescia Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi