ireniqs 3 025 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2017 Przy takiej ilości snu to chodzę jak poyebany i do tego robię wszystko jak mucha w smole. U mnie musowo 7h. Inaczej nie funkcjonuję. O 22 lulu, o 4:40-5:00 pobudka. Ale tak czy siak szacun jakiś tam dla XM. Ja ogrywam jeden tytuł 1-2miesiące, no ale zazwyczaj są to molochy po ~100h. Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2017 No u mnie też przynajmniej 6,5-7 godzin snu inaczej coś ze mną nie tak :( Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2017 XM lista chyba niekompletna bo nie widzę Zeldy? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 840 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2017 Tak, brakuje na liscie Suikodena I i Zeldy wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2017 a takie tam gierki na 4h:) Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2017 (edytowane) Life Is Strange Najlepszy interaktywny serial jaki dotąd ograłem. Już nie tylko pod względem fabularnym, ale nawet poziom eksploracji, puzzle i interaktywność stoją tutaj daleko ponad poziomem gierek TellTale. Szkoda że DontNod nie miało i raczej nigdy nie będzie mieć budżetu porównywalnego z tym, jaki każdorazowo dostaje ten miernota i grafoman Cage. Przyznam że uśmiechnąłem się pod wonsem, widząc jak dosłownie zinterpretowana została anegdota o Efekcie Motyla, w postaci jego obecności i tego co przyniósł finał V epizodu. Bardzo fajne interaktywne doświadczenie i mam nadzieję że przy okazji solidny bitchslap, w kierunku "true gamerów", regularnie podkreślających że w gry gra się wyłącznie dla tego słynnego gameplayu. 8+/10 Edytowane 17 sierpnia 2017 przez nobody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2017 lada dzień kontynuacja :3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 Wracając do wątku XM.a - oczywiście w pewien sposób zazdroszczę, ale przy tak małej ilości snu i tak dużej ilości treningów to twoje nadnercza w zasadzie pewnie już nie istnieją. Poczytaj sobie o temacie, bo za parę lat być może nie wstaniesz z łóżka. Chciałbym grać więcej, np. po nocach, ale też potrzebuję jakiejś ludzkiej dawki snu. A więc idzie może z 5-6 gierek rocznie... Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 Jak platyny nie ma albo calaka, to się nie liczy! 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 Trzeba byc chorym na głowę żeby cisnac te platyny Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 071 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 No, ale grać w gierki bez aczików to tak nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 18 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 Ostatni raz kiedy widziałem powiadomienie o osiągnięciu na oczy, to przy Skyrim na 360. Mocno mnie to wybijało z immersji, wyłączyłem te powiadomienia w pizdu i od tego czasu, ani na xboxie ani na playstation nie używam tego syfu. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 294 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 Zbieranie platyn w grach, ktore daja przyjemnosc i chce sie z nich wycisnac wszystkie smaki nie rowna sie ogrywaniu gierek dla samego podbijania licznika pucharow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 Trzeba byc chorym na głowę żeby cisnac te platyny teraz tak piszesz, a jeszcze rok temu "ejj kuba a pomóż z trofikami w driveclube" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 Pucharki? Nie bawię się w to kompletnie. Podnieciłem się tym chwilkę jak zaczynałem przygodę z PS3, ale na szczęście później szybko mi przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 Trzeba byc chorym na głowę żeby cisnac te platyny teraz tak piszesz, a jeszcze rok temu "ejj kuba a pomóż z trofikami w driveclube" Wiadomo ale choroba zniknela Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 071 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 To remisja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 w przypadku blubera to nieuleczalne niestety Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 Przecież żartowałem łosie Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 18 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2017 Zaginięcie Ethana Cartera. Przyjemna opowieść, trochę łamigłówek, taki symulator chodzenia na odstresowanie. Co polecacie podobnego? Co do trofeów to niby konkretnie nie siedzę nad nimi, ale fajnie jak wpadają. Przy niektórych grach nawet się przejrzy listę aby wpadło więcej. Ale i tak przede wszystkim liczy się gra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2017 Some i Firewatch Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 19 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2017 Soma czeka na dysku, a firewatch skończony ( jakie to było dobre). Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 19 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2017 No to może sprawdź What Remains of Edith Finch . Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 19 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2017 Przekleje bez ocen żeby nie było zbyt dużej kontrowersji xD Ori and the Blind Foest Super Mario Galaxy 2 Captain Toad Treasure Tracker Neo Fast Racing Donkey Kong Country Tropical Freeze Hyrule Warriors Dead Rising PS4 Devil May Cry 4 Special Edition DmC Devil May Cry Definite Edition Gears of War 2 Gears of War 3 Gears of War Judgement Rise of the Tomb Rider Wiedzmin 2 Dying Light The Following Volgarr the Viking Sleeping Dogs Definitive Edition Resident Evil VII NioH Binding of Isaack Rebirth Resistance 2 Resistance 3 Killzone 2 Nier Automata Halo Halo 2 Halo 3 Halo 4 Mother Russia Bleeds Rogue Legacy Hotline Miami 2 Uncharted 4 Thief's End Crypt of the Necrodancer Horizon: Zero Dawn Downwell Super Meat Boy Axiom Verge Castlevania The Lecarde Chronicles Castlevania The Lecarde Chronicles 2 Alien Isolation Left 4 Dead Left 4 Dead 2 OlliOlli 2 Crash Bandicoot Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back Crash Bandicoot 3: Warped hehe nieźle, to co Ty wciągu pół roku u mnie ilość na dobrą dekadę i może nie jest to powód czasu a bardziej brak takiego zapału co był kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 19 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2017 No to może sprawdź What Remains of Edith Finch .O oo. Ponoć znacznie lepsze od Etana Chmielarza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi