okens 540 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 17 minut temu, Pupcio napisał: A jak komuś się nie podoba w kategorii tego waszego entertejment? No gówno a nie gra już Days gone które na forumku dość ostro masakruje przy każdej okazji jest o wiele lepsza grą poza aspektem technicznym, pozdro dla hejterów horizona, uwielbiam was Kytykowac jest zdrowo ale niekrorzy rozkladaja tu gierki na czesci pierwsze i filozofuja az to zabawne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 Czy ja wiem co kto lubi, ja tam z chęcią czytam szczegółowe recenzje niektórych użytkowników, siedzę w tym gównie już tyle lat że lubię takie wgłebianie się w każdą mechanikę i bolączki danej gry. Ale np. Do filmów mam takie podejście jak to co napisałeś na poprzedniej stronie ale gierki? Sorki ale to jest poważny biznes i poważne forum Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 Horizon nudne gówno, zamykam 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 Generalnie 9na10 open-worldów znacznie zyskuje jeśli iść od zadań głównych do zadań głownych. Co tylko pokazuje, że otwieranie się gatunków na sandboxy jest trendem z którym należy walczyć. Jebać, ruchać i nie dawać im zarabiać. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: niby oczywistość, ale fajnie powiedziane Jednym słowem: Nintendo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 49 minut temu, zdrowywariat napisał: Jednym słowem: Nintendo. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 1 godzinę temu, Pupcio napisał: siedzę w tym gównie już tyle lat że lubię takie wgłebianie się w każdą mechanikę i bolączki danej gry. No ja mam za to odwrotnie. Siedzę tyle lat x 2, a nigdy mocno nie wgłębiałem się w mechaniki i bolączki, nie szukając na siłę wad. Co mi to daje? Po 30 latach grania nadal dużo gram, mocno ciesząc się i jarając się graniem (tak nawet ta generacja mi się podoba i daje masę funu - trend 60 ks <3), czego nie można powiedzieć o części (dużej?) forumka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 Co kto lubi. Ja wolę poczytać coś więcej niż że jest fajna i jak komuś się nie podoba to szuka wad na siłę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 Mnie to tak średnio interesuje, wolę sam sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 A nie lubisz poczytać innych forumowiczów co myślą o jakiejś gierce która Ci się spodobała? Np. Mejm napisze że rdr to nudy i gówno A ja mu odpisze że chyba go pojebało i to wprowadza fajny świąteczny klimat na forumku jak się czyta to pod kocykiem i kakałkiem w łapie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 Teraz, Pupcio napisał: A nie lubisz poczytać innych forumowiczów co myślą o jakiejś gierce która Ci się spodobała? xD Kmiot, dej zbiore na okulary dla Pupcia, nie widzi juz komu odpisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 15 minut temu, Pupcio napisał: A nie lubisz poczytać innych forumowiczów co myślą o jakiejś gierce która Ci się spodobała? Np. Mejm napisze że rdr to nudy i gówno A ja mu odpisze że chyba go pojebało i to wprowadza fajny świąteczny klimat na forumku jak się czyta to pod kocykiem i kakałkiem w łapie No czasami mnie interesuje, ale jakoś niemocno, wolę zdecydowanie granie od czytania o grach. Czy można zastosować tu określenie gejmer gawędziarz, coś jak erotoman gawędziarz? Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 ej ale wyjazd z tymi żalami do cw czy gdzieś. Kolejny zadowolony gracz z Horizona zawsze na plus. A gierka może się podobać, nie miala na start bugów jak cyberpunki czy inne open worldy z wątpliwą jakością. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 3 minuty temu, oFi napisał: A gierka może się podobać, nie miala na start bugów jak cyberpunki Wow, gierka doslownie nie rozpier.dala sie w oczach wiec juz JEST DOBRZE. 8/10. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Quake96 3 817 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 W dniu 21.11.2021 o 17:23, Quake96 napisał: Lost and Damned to chyba dzisiaj wjedzie do czytnika świeżo kupionego X360 Elite No i długo nie trzeba było czekać, ale za mną właśnie koniec wątku fabularnego GTA The Lost and Damned Mroczny i poważny ton tej opowieści to zupełny kontrast do tego co ograłem nie tak dawno w drugim dodatku The Ballad of Gay Tony. Co tu dużo mówić, świetne uzupełnienie fabularnego świata GTA IV, jednej z moich ulubionych części tej serii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 34 minuty temu, Mejm napisał: Wow, gierka doslownie nie rozpier.dala sie w oczach wiec juz JEST DOBRZE. 8/10. Hmm Grales? NO WŁAŚNIE Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 57 minut temu, Pupcio napisał: A nie lubisz poczytać innych forumowiczów co myślą o jakiejś gierce która Ci się spodobała? Np. Mejm napisze że rdr to nudy i gówno A ja mu odpisze że chyba go pojebało i to wprowadza fajny świąteczny klimat na forumku jak się czyta to pod kocykiem i kakałkiem w łapie I ma rację. Porusza się to jak mucha w smole. Zasnąć można. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 Spoczko zobaczymy jak w potężnym forumowym głosowaniu potężna gra rdr zniszczy wszystkie gry nintendo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 425 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 Call of the Sea od pana Spencera, czyli pogodne spojrzenie na twórczość Lovecrafta. Zaskoczyło mnie to jak podobne i powiązane jest z Widmem nad Innsmouth nie będąc horrorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 18 minut temu, Pupcio napisał: Spoczko zobaczymy jak w potężnym forumowym głosowaniu potężna gra rdr zniszczy wszystkie gry nintendo Młody jesteś jeszcze i mało doświadczony, więc wybaczam, że nie wiesz, że w tej generacji to Zelda jest kamieniem milowym, dzięki fizyce, o którą gracze proszą, gdy Ty wchodziłeś na stojąco pod szafę. No fajnie, że można konia pogłaskać w RDR2, ale jeszcze lepiej jest strzelić z łuku strzałą w niebo, która po spadnięciu do wody za chwilę się wynurza i pływa po niej, żeby ją podnieść i znowu wystrzelić, tym razem w jabłko, żeby je podnieść i upiec na ognisku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 7 minut temu, zdrowywariat napisał: strzelić z łuku strzałą w niebo, która po spadnięciu Niemozliwe, taka strzala wbila by sie w kopule, ktora otacza Ziemie. Takze slaby realizm. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 4 minuty temu, Mejm napisał: Niemozliwe, taka strzala wbila by sie w kopule, ktora otacza Ziemie. Takze slaby realizm. Pod kopułą to Ty chyba masz nierówno. Robiło się łuk za bajtla, że aż strzały nie było widać, zawsze wracała po strzale w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 566 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 W Skyrim robiło się takie patenty ze strzałą wystrzeliwaną w górę, która spadając zabijała enpeca lub niczego nieświadomego strażnika w mieście Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 2 minuty temu, zdrowywariat napisał: Pod kopułą to Ty chyba masz nierówno. Robiło się łuk za bajtla, że aż strzały nie było widać, zawsze wracała po strzale w górę. Wiesz no tak moglo byc tutaj gdzie my jestesmy bo kopula jest wysoko. Ale przy krancach dysku ziemi jest znacznie nizej i tam dobry luk by spokojnie wbil w nia strzale. Niestety najblizsze takie miejsce jest na Alasce ale tam cala armia strzeze przejscia zeby swiat nie dowiedzial sie jak jest naprawde. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 23 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2021 1 godzinę temu, zdrowywariat napisał: Młody jesteś jeszcze i mało doświadczony, więc wybaczam, że nie wiesz, że w tej generacji to Zelda jest kamieniem milowym, dzięki fizyce, o którą gracze proszą, gdy Ty wchodziłeś na stojąco pod szafę. No fajnie, że można konia pogłaskać w RDR2, ale jeszcze lepiej jest strzelić z łuku strzałą w niebo, która po spadnięciu do wody za chwilę się wynurza i pływa po niej, żeby ją podnieść i znowu wystrzelić, tym razem w jabłko, żeby je podnieść i upiec na ognisku. No fajne detale które tarmoszą siusiaczka ale co z resztą gry? Rdr 2 jest jakieś setki lat świetlnych przed zeldą. Proszę mi nie pisać o tej mitycznej wolności świata bo ja wolę najlepszy otwarty świat w historii i pierwszy prawdziwie żyjący świat z gry rdr od pustej mapki bez ładu i składu i szukanie stworków pod kamieniami zamiast prawdziwych potężnych sekretów. Kurde ale ten rdr jest dobry chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi