łom 1 961 Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Serio było 10-? Gierka bardzo dobra i miała różnorodne miejscówki i akcje które zapadały w pamięci ale to takie bardziej 9-/10. Pamiętam że jak grałem to największe wrażenie na mnie zrobiła skala i fizyka wody, która była trochę galaretowata ale świetnie reagowała na wszystko. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Nie no tyle to bym nie dał, bez przesady to taka sakramencko mocno 8 albo 9ka z minusem. Jeszcze warto wspomnieć że oprócz kozag kampanii singlowej były specjalne misje coopowe (split screen na dwie osoby i przez neta chyba w 4) no i multi na 60 graczy, jak grałem te ~11 lat temu to całkiem fajnie sie grało chociaż pamiętam że fani jedynki mocno narzekali na to ale nie wiem jak było w jedynce bo mnie ominęło multi. Na singla w sumie też narzekali xD Bo jedynka to dość mocno kameralna przy dwójce no ale to już kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Kupiłem ps3 właśnie w bundlu z R2. Pamietam ze na początku gierka mi się podobała. Te pierwsze lokacje, takie wiejskie. Później chyba wszedł statek obcych i dalej pustynne klimaty i myślałem ze rzygne z nudów. Nie chciało mi się sprawdzać co dalej. Jednak Killzone dużo lepszy. Zwłaszcza 2 i 3. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Resistance 1 miał sztywniutki multi, dwójka single. Spoko seria do której mam pewien sentyment ale przy Halo na pewno bym nie stawiał, bez przesady z tymi 9 czy 10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 41 minut temu, łom napisał: Serio było 10-? Własnie sprawdziłem i musiałem źle pamiętać, bo wystawiona przez Kaliego ocena to 9+ (10, 9, 9). Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 961 Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 I tak wysoko. Z drugiej strony progres w stosunku do jedynki był duży, bo oprawa i skala dostały mocnego kopa. Tylko jak by tak patrzeć na zmiany między kolejnymi częściami to MotorStorm Pacific Rift powinien wtedy dostać 10/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 10/10 to tylko shadow of mordor panie kolego No ten Resistance to jest strasznie nierówna seria i zdecydowanie nie jest to najwyższa gierkowa półka ale mam sentyment do dwójeczki bo chodziłem grać do ziomka przed szkołą i zachwycaliśmy się graficzką i tym że jak to możliwe że na ekranie może latać tylu żołnierzy jednocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Ja jedynke polecilbym nawet dzis. 2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: przy Halo na pewno bym nie stawiał, bez przesady z tymi 9 czy 10. No ja nie kumam jak Halo gierki moga dostawac 9 i 10. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Domyślam się że gierki z serii Halo mogą dostawać 9 i 10 bo to zajebiste ponadczasowe gierki, ze świetnym singlem, gameplayem i sztuczną inteligencją oraz wciąż żywym trybem multi (ludzie do dziś grają w pierwszą część Halo dzięki MCC ponad 20 lat po premierze), albo to globalny spisek, nie wiem która opcja jest bardziej prawdopodobna 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Tyle propagandy, braku obiektywizmu i naciagania faktow w jedym poscie, ze az sie zrzygalem. Na zielono. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Czyli spisek Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 4 godziny temu, Pupcio napisał: 10/10 to tylko shadow of mordor panie kolego gotg Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Skończyłem Trek to Yomi no i coż mogę napisać, zapowiadało się całkiem nieźle, bardzo charakterystyczna ciekawa czarnobiała oprawa, orientalna muzyka dobrze budowały klimat samurajskiej opowieści. Niestety od 3 aktu miałem wrażenie że gra pikuje w dół, być może to kwestia bardzo powtarzalnej niespecjalnie dobrze wykonanej drewnianej rozgrywki. Która po czasie stała się zwyczajnie męcząca. Całe szczęście całość trwa zaledwie 3-4 godziny, dzięki czemu ci którzy lubią japońskie klimaty, a przede wszystkim stare filmy o samurajach mogą się przemęczyć, którymi gra w wyraźny sposób się inspiruje. Reszcie raczej nie polecam, bo poza settingiem i kilmatem nie ma tu w zasadzie niczego co wyróżniałoby się na tle wielu innych indyków. Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 387 Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 22 godziny temu, Pupcio napisał: szkoda że gra utknęła na ps3 więc oprócz mnie i mejma mało kto może spróbować Planuję właśnie dla tej serii kupić PS3 (póki co jednak konsola przegrała z zakupem Switcha). Żałuję, że nie wyszedł żaden remaster na PS4, ale raczej według Sony się nie opłacało. Będziesz jeszcze przechodził 3 część? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Taak Nie miałem w planach robić replayu serii ale wszystko przez to że przez przypadek znalazłem jedynke w którą nie grałem a teraz to już z górki leci bo 2 części ograne teraz gram w retribution a potem trójeczke. Najgorsze jest że pewnie kupie też tą chujową część na ps vite no ale jak robie maraton to ogram wszystkie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Może trafią do PS+Premium to więcej osób będzie mogło nadrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 22 godziny temu, Square napisał: wystawiona przez Kaliego ocena to 9+ (10, 9, 9). Od ocen tego jegomościa zawsze trzeba było odjąć ze dwa oczka, bo zawsze nadmiernie się jarał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Kali złoty chłopak, polecam tego (zg)reda Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Sunset Overdrive - Świetna giereczka, połączenie Ratcheta, z Jet Set Radio i z Tony Hawkiem. Szkoda że grałem z polskim dubbingiem. Na pewno będę sobie wracał co jakiś czas aby polatać po świecie i pozbierać zbierajki. Minus za niektóre słabe żart, ale nie wiem na ile to wina PL dubbingu. 8/10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Nie da się zmieniać wersji językowej jak w gejmingowym średniowieczu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 W gejmingowym sredniowieczu to nie bylo zadnego polskiego dubingu. I bylo super. Czemu ustawiacie sobie j polski w dasboardzie konsoli? Nie opanowaliscie angielskiego na podstawowym poziomie czy jak? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 11 godzin temu, Pupcio napisał: Nie da się zmieniać wersji językowej jak w gejmingowym średniowieczu? Xbox jest upośledzony i jeśli chcesz zmienić wersje jezykową Sunseta to musisz zmienić język całego systemu i zrestartować konsole. P A T O L O G I A Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Na pleju też są takie kwiatki. Standardem powinien być pełny wybór audio/napisy/tekst w menu gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 No dość często spotykane, pojebane że jeszcze się coś takiego zdarza w tych czasach Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 16 godzin temu, Figaro napisał: Minus za niektóre słabe żart, ale nie wiem na ile to wina PL dubbingu. Na maxa - grałem po angielsku i humorek jest pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi