Homelander 2 119 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ocena to tylko zwykłe uproszczenie. Oceny gier, które mnie interesują nie mają dla mnie większego znaczenia. No chyba, że są skrajne. Za to bardzo dobre oceny mogą mnie zachęcić do zainteresowania się grą, która normalnie by mnie ominęła. Więc nic nie mam przeciwko ocenom. Cytuj
ProstyHeker 1 880 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 54 minuty temu, Pupcio napisał(a): Najlepsza dycha w historii tej branży to ta dla shadow of mordor w psx extreme bawi do dzisiaj Butcher i remake któregoś TLOU 1 1 Cytuj
SlimShady 3 399 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Oceny, o tyle spełniają jakieś tam zadanie, że coś sugerują, bo wielu ludzi nie ma czasu , czy chęci na czytanie rozprawek na ich temat, a w najlepszym razie sprawdzają minusy/plusy, a to że ktoś się wyjebie na niemal perfekcyjnej zielonce, czy zaskoczy żółtkiem, to zupełnie normalna sprawa. Jeden będzie siorbał z wymion krowy i powtarzał GOTY w chuj, na wsi tylko tak się kaszle, a inny się zrzyga na samą myśl o mlecznym produkcie. Cytuj
Mejm 15 334 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Cdaction dalo 10/10 grze Monster Inc. Na szczescie posypywali sobie wielokrotnie glowe popiolem za to a nie wykrecali jak PE z Zaxem i Butcherem. Nie dozyje pewnie czasow kiedy beda trzy: warto, warto po przecenie, nie warto. A dlaczego taka a nie inna? To trzeba przeczytac recenzje. Cytuj
Paolo de Vesir 9 151 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Pisemnych ocen tego typu nie ma już po nieodżałowanym PIXELu (który i tak się złamał i zaczął dodawać oceny liczbowe ), ale na YT jest kanał który ocenia w kategoriach czy warto, czy warto po przecenie czy nie warto. Druga sprawa, że gry przysługi powinny dostawać update'y recenzji. Cytuj
SlimShady 3 399 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu W sumie, to jest najlepsza opcja: trzeba, warto, można, nie warto, unikaj, co się w praktyce sprowadza do skali szkolnej, tylko bez cyferek, ale za to wyłączając wielkie dramy i branie odpowiedzialności za słowo pisane/mówione. Cytuj
Suavek 4 732 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Żeby o samych grach/mediach tyle ludzie gadali/pisali, co o umownej cyferce... Oceny o kant dupy rozbić, bo o niczym nie świadczą. Co najwyżej orientacyjnie opisują jakiś poziom, ale to też tylko i wyłącznie w mniemaniu raptem jednego ludzika, który wcale nie musi być mądrzejszy od drugiego. Dawniej może i miało to większe znaczenie, ale teraz? Wszechobecny Internet i multum materiałów, można poczytać, obejrzeć, sprawdzić wszystko. Sprawdzić pod kątem, czy nam będzie się podobać, a nie czy podobało się komu innemu... Ale to wymaga posiadania własnego gustu. A teraz faktycznie ludzie boją się powiedzieć coś złego o "megahicie GOTY 10/10 okładka batmana!", bądź dobrego o "średniaku na 7/10 który nikogo bo są lepsze gry", bo i w te i wewte lecą klauny za odmienną opinię. Ok, są jeszcze ci, co twierdzą, że nie mają czasu ani na czytanie/oglądanie długich recenzji, ani na granie we wszystko co wychodzi, więc polegają tylko na topkach z jakichś metacriticów i temu podobnych, ale to moim zdaniem nie powinna być norma. Cytuj
SlimShady 3 399 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu No, ale jest normą, tak jak normą jest, że większość ludzi nie kończy gier, to co od nich oczekiwać, że będę robić jakieś wielkie podchody. W gry nie grają, ale będą o nich czytać, i słuchać podcastów. Cytuj
Josh 4 572 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 10 minut temu, Suavek napisał(a): Ale to wymaga posiadania własnego gustu. A teraz faktycznie ludzie boją się powiedzieć coś złego o "megahicie GOTY 10/10 okładka batmana!", bądź dobrego o "średniaku na 7/10 który nikogo bo są lepsze gry", bo i w te i wewte lecą klauny za odmienną opinię. Aż dostałem flashbacków z opisywania swoich wrażeń o Death Stranding na forumku 1 Cytuj
Mejm 15 334 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 41 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): na YT jest kanał który ocenia w kategoriach czy warto, czy warto po przecenie czy nie warto Voldemort Kiszak? Cytuj
Paolo de Vesir 9 151 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Musiałem wygooglać - SkillUp. Cytuj
Krzysztof93 1 328 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Kiszak najpopularniejszy twórca na forumku Cytuj
Mejm 15 334 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Acorn jeszcze mial dobry system ocen oparty na osobistosciach. 2 Cytuj
Bzduras 12 664 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Musiałem wygooglać - SkillUp. Coś Ci się chyba pojebało, bo recenzje Buy-Wait For Sale-Never Touch to robi ACG. Cytuj
Suavek 4 732 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 22 minuty temu, Josh napisał(a): Aż dostałem flashbacków z opisywania swoich wrażeń o Death Stranding na forumku Może pogadamy o Final Fantasy X...? Cytuj
Paolo de Vesir 9 151 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 16 minut temu, Bzduras napisał(a): Coś Ci się chyba pojebało, bo recenzje Buy-Wait For Sale-Never Touch to robi ACG. Dzięki Zbyszek, nie chciałem cię wywoływać i się OŚMIESZYŁEM niewiedzą. 1 Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Homelander napisał(a): No portale czy pisma mają inną odpowiedzialność niż gracze. Ja se mogę dać 10 jakiejkolwiek grze, stwierdzić, że jest dla mnie ważna, a jak się komuś nie podoba to jego problem. Profesjonalni recenzenci tego luksusu nie mają Tutaj też masz odpowiedzialność. Pamiętam jak rozi dal chyba dyche death stranding i latal z klaunami po temacie od gry to wtedy każdy już wie ze psychiatryk przyjechał na forumek 1 Cytuj
Bzduras 12 664 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Dzięki Zbyszek, nie chciałem cię wywoływać i się OŚMIESZYŁEM niewiedzą. Smutny stan branży w jednym poście Cytuj
Square 8 639 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Dzięki Zbyszek, nie chciałem cię wywoływać i się OŚMIESZYŁEM niewiedzą. Ale napisałeś, że zrobiłeś research. To w końcu jak? Cytuj
Paolo de Vesir 9 151 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 21 minut temu, Square napisał(a): Ale napisałeś, że zrobiłeś research. To w końcu jak? Wyszło, że SkillUp tez je podaje w takich formie, ale konkretnie myślałem o ACG. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi