Skocz do zawartości

własnie ukonczyłem...

Gość Orson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Homelander napisał(a):

Max 3 jest na mojej długiej liście gier do skończenia kiedyś, może się uda :) 

Btw. Max 1 i 2 chyba w New Jersey się działy, a nie w Nowym Jorku, tak mi się coś wydaje bez sprawdzania :)

A do Herkulesa też mam megasentyment. I do bajki i do gry. Oczywiście grałem na piracie na Playstation, gra robiła gigantyczne wrażenie na mnie. Bajki Disneya te stare do tej pory mi się kojarzą z absolutnym wypasem i powiewem zachodu. W tygodniu jakieś Reksia, Kreciki i inne dziadostwa, a w niedziele 30 min z Disneyem i było się w innym świecie

W obu częściach Max był gliniarzem NYPD i w "Nowym" działa się cała akcja. Intro / tutorial w jego domu (MP1) mógł być w innym mieście.

Opublikowano
Godzinę temu, Homelander napisał(a):

Max 3 jest na mojej długiej liście gier do skończenia kiedyś, może się uda :) 

Btw. Max 1 i 2 chyba w New Jersey się działy, a nie w Nowym Jorku, tak mi się coś wydaje bez sprawdzania :)

Jedynka i dwójka dzieją się w NY. Po tych wydarzeniach Max przeniósł się do NJ gdzie dziurawił zakapiorów w retrospekcjach pokazanych w MP3 :boomer:

Opublikowano

Skończyłem sobie po 33 godzinach gre wideo Indiana Jones and the Great Circle. Cóż to była za przygoda:fsg: 

Już od dziecka jestem wielkim fanem Dr. Jonesa więc wierzyłem w te gre od pierwszej zapowiedzi, chociaż wiadomo, strach był, bo po old blood machine games delikatnie rzecz mówiąc nie dostarczało gier najwyższych lotów ale tym razem dowieźli i to najlepszą gre w swojej krótkiej historii.

Matury mi się nie chce pisać więc będzie krótko. Dla zwykłych zagrajmerów dałbym mocne 8/10  a fani indy'ego niech sobie dołożą punkt do oceny.

Zagrało prawie wszystko tylko potrzeba tutaj więcej szlifu. Ai jak każdy zauważył w temacie jest dramatyczne i jak ktoś będzie w to grał jak w skradankę to zrobi sobie krzywde. Bitka na pięści jest okej, wrogowie fajnie reagują, czuć ciosy, jest dobre udźwiękowienie ale jak chłop zacznie nawalać to skończy przy obozie matwych nazistów xD jest zbyt łatwo. Animacje w cutscenkach i samym gameplayu troche sztywniackie no nie jest to poziom najlepszych z branży ale tragedii nie ma, do tego często miałem małe glitche z blokującymi się npctami i gltchujący się dźwięk,  nic poważnego małe rysy na DIAMENCIE :rayos:

Chciałem od tej gry tylko jednego. Zwiedzać sobie jakieś poyebane katakumby z pochodnią w łapie i wciskać guziory które uruchomią jakieś poyebane pułapki i to właśnie dostałem ( no jeszcze chciałem odgarniać ręką pajonki i tego nie dostałem, może w sequelu?) Latanie po otwartych mapkach (zajebiście zaprojektowanych) sprawia dużo frajdy i aż chce się robić wszystko ale jednak to zamknięte fabularne lokacje są najlepsze, no niesamowity klimat ma ta gra, w końcu po tylu latach dostaliśmy czwartą część Indiany, polecam każdemu.

Powiedziałbym że to moje goty ale że z mojego nicku nie da się ułożyć ofi to tego nie zrobie bo nie grałem w astrobota ale na pewno zjada u mnie metaphora a była to gra na którą najbardziej czekałem w tym roku.

Niech mnie chuy na gamepassie wyszła dobra gra :obama: Tylko po co go kupiłem na 3 miesiące:nosacz2:

• Plusik 5