Josh 4 946 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) 28 minut temu, zdrowywariat napisał(a): walking experience aka gry od Quantic Dream Bez zbędnego łażenia. po prostu lubię grać Niestety, ale musisz wybrać jedno Edytowane 8 godzin temu przez Josh Cytuj
zdrowywariat 400 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) 38 minut temu, Josh napisał(a): Niestety, ale musisz wybrać jedno Może inaczej, im więcej gry w grze tym lepiej dla mnie. Wszystko przegadane, rozwleczone, monotonne, z chodzeniem bez celu, za łatwe, frustrujące (ze źle rozłożonymi checkpointami), gdy postać porusza się, jak mucha w smole (z wydłużonymi animacjami), z prowadzeniem za rączkę, ze śmieciami do zbierania na ogromnej mapce itd. to nie moja bajka. Może dlatego moim ulubionym gatunkiem są platformery, gdzie się po prostu gra. Survival horrory, gdzie się gra, a klimat można kroić nożem. Jeszcze bardzo lubię metroidvanie, przygodówki, stealth i slashery, aka Ninja Gaiden 1. Skromnie, bo skromnie, jeśli chodzi o moje ulubione gatunki, ale lubię, gdy w grze jest dużo gry Edytowane 7 godzin temu przez zdrowywariat Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi