Skocz do zawartości

własnie ukonczyłem...

Featured Replies

Opublikowano
28 minut temu, oFi napisał(a):

To z redem?

Spoiler

Niby wszystko ok, ale ludzkość umarła więc planeta pozbyła się raka ktorym byli ludzie i kosmici.

Takie słodko gorzkie bym powiedział. But still przesłanie to jakieś mialo jako całość.

To z redem jest tym po napisach. W pierwszym po prostu uratowali swiat a oberwal tylko

Spoiler

Midgar

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak widze forumowych "wspierajacych" day 1:   czwartek, caly dzien, statusy na forum - gdzie ten ku.rwa kurier, zaje.bie ch.uja, juz czwartek a jeszcze go nie ma, no ku.rwa lepiej zeby byl przed we

• Call of Duty Black Ops 3 - nigdy nie lubiłem podserii Black Ops. Jedynka doceniana za fajny scenariusz moim zdaniem klęka od natłoku złych gameplayowych rozwiązań, dwójka miała tak żenująco naciąganą

• Freshly-Picked Tingle's Rosy Rupeeland  Bardzo dziwna gra, w której chodzimy największym zwyrolem spod ręki Nintendo - Tinglem. Cała gra to taka trochę inna zelda, trochę łazisz, trochę walczysz (tin

Opublikowano
43 minuty temu, Homelander napisał(a):

Właśnie z powodu tego cringu od którego zęby bolą zrezygnowałem z gry (FF7 part 1)

Generalnie bolączka wielu jRPGów, ale jak już się trafi na takiego niekrindżowego sztosa. banderas

Opublikowano

Ending FFX był słodko-gorzki. Z jednej strony

to co spotkało Tidusa i Aurona

z drugiej

ostateczne pokonanie Sina, zakończenie długiego cyklu poświęceń kolejnych summonerów i obalenie sekty Yevona co finalnie doprowadziło do rozwoju technologii, który wcześniej był zakazany. Ludzkość została w pewnym sensie wyzwolona

Większość FFów ma zakończenia utrzymane w takim stylu i podobnie jak Ofi właśnie za to cenię tę serię. Nie lubię typowo złych zakończeń, bo mam wrażenie że wtedy cały wysiłek protagonistów poszedł na marne, ale też nie jestem fanem słodkiej pierdziawy jak w innych joterpegach. Według mnie jedyne Finale, które naprawdę źle się kończą to

Crisis Core i Type-0

Zwłaszcza po tym drugim byłem w ciężkim szoku.

Edytowane przez Josh