Opublikowano niedziela o 14:011 dzień 28 minut temu, oFi napisał(a):To z redem?SpoilerNiby wszystko ok, ale ludzkość umarła więc planeta pozbyła się raka ktorym byli ludzie i kosmici.Takie słodko gorzkie bym powiedział. But still przesłanie to jakieś mialo jako całość.To z redem jest tym po napisach. W pierwszym po prostu uratowali swiat a oberwal tylko SpoilerMidgar
Opublikowano niedziela o 14:031 dzień 43 minuty temu, Homelander napisał(a):Właśnie z powodu tego cringu od którego zęby bolą zrezygnowałem z gry (FF7 part 1)Generalnie bolączka wielu jRPGów, ale jak już się trafi na takiego niekrindżowego sztosa.
Opublikowano niedziela o 17:211 dzień Ending FFX był słodko-gorzki. Z jednej stronyto co spotkało Tidusa i Auronaz drugiejostateczne pokonanie Sina, zakończenie długiego cyklu poświęceń kolejnych summonerów i obalenie sekty Yevona co finalnie doprowadziło do rozwoju technologii, który wcześniej był zakazany. Ludzkość została w pewnym sensie wyzwolonaWiększość FFów ma zakończenia utrzymane w takim stylu i podobnie jak Ofi właśnie za to cenię tę serię. Nie lubię typowo złych zakończeń, bo mam wrażenie że wtedy cały wysiłek protagonistów poszedł na marne, ale też nie jestem fanem słodkiej pierdziawy jak w innych joterpegach. Według mnie jedyne Finale, które naprawdę źle się kończą toCrisis Core i Type-0Zwłaszcza po tym drugim byłem w ciężkim szoku. Edytowane niedziela o 17:251 dzień przez Josh