kes 1 462 Opublikowano 10 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2016 Infamous nie jest tytułem startowym, wyszedł w marcu 2014 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2016 Ja też byłem grzeczny przez długi czas i grałem w jedną grę. A teraz? Pokemon Moon Dragon Quest VII Dragon Quest Builders PES 2016 Titanfall 2 Halo 5 Super Mario Bros 3 Banished Mass Effect 2 Pokemon Sun/Moon Final Fantasy Brave Exvius Just Cause 3 Forza Horizon 3 to z takich ostatnio ogrywanych, no jestem chory na głowę po prostu i uwielbiam to Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 10 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2016 Infamous nie jest tytułem startowym, wyszedł w marcu 2014 roku. A to przepraszam. Niemniej zadanie gierki wciąż te same. No i raptem kilka miesięcy po starcie konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2016 Dla mnie koszmarna była ta gra, ale mi nigdy żaden Infamous podobał. Od nich to tylko Sly. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 10 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2016 Resident Evil HD (PS4) - dziś w nocy skończyłem tego odświeżonego szpila. W sumie koło 35h spędziłem w tym, koszmarnym domu. Nie zmuszałem sie ani nawet przez chwile. W pierwszej chwili odrzuciło mnie sterowanie, ale gdy okazało sie, ze standardowo jest przypisane nieoryginalne natychmiast je przywróciłem. Nie umiem w ta charakterystyczna gre, grac inaczej. Poza tym tamto nowe sterowanie ssie. Po krótkiej chwili juz kręciłem miraże, jak za czasów RE3, od której to zaczynałem swoją przygodę. Świetny jest ten remaster. Za sprawa tego, ze część pierwsza kończyłem wiele lat temu na psp, w ogóle jej nie pamiętałem. Czułem sie poniekąd, jakbym gral w nowa gre z zachowaniem starego klimatu Residentow - także duch serii został zachowany. Fajny patent z nowym trybem " niewidocznych przeciwników ". Na minus oceniam cut-scenki, ktore pamiętają czasy ps2. Spokojnie można by je podciągnąć do standardów. IMO 8+/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 10 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2016 Farmer, to teraz weź się jeszcze za Paper Trail, który oferuje świetne zagadki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 10 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2016 Zauważyłem właśnie tego Origami Killera. Nawet ganiałem za nim dopóki nie wyskoczył komunikat o jakieś rejestracji na stronce czy coś. Wiem, że było coś podobnego gdzieś, kiedyś ale nie chciałem się w to bawić dla jednej króciutkiej misji ale jak zachwalasz to może się skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
musoil 47 Opublikowano 10 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2016 35 godzin? Przecież pierwsze przejście, gdy się w ogóle nie zna gry to nie spiesząc się 8-12 godzin. Co ty tam, z Lisą na randki do lasu chodziłeś, że ci tyle zeszło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 10 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2016 Moze zasnal przy wlaczonej grze i mu godziny nabilo. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 11 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2016 (edytowane) 35 godzin? Przecież pierwsze przejście, gdy się w ogóle nie zna gry to nie spiesząc się 8-12 godzin. Co ty tam, z Lisą na randki do lasu chodziłeś, że ci tyle zeszło? "W sumie 35h" - pisząc to myślałem o czasie, jaki poświeciłem do wbicia platyny. Da sie w 9h, ale mi to zajęło własnie 35, co opisałem w temacie PC. Ja nie umiem przejść gry i ja odłożyć na półkę, jeśli jest świetna. Staram sie ja ukoronować wbijając pozostałe pucharki. U mnie to juz tradycja. Zawsze zawyżam czasy. Edytowane 11 grudnia 2016 przez MEVEK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 11 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2016 Last Guardian skończone, wczoraj maraton, dzis chwila na dokonczenie. Zacytuje uzytkownika kubson, bo idealnie opisał ten tytuł To wspaniała historia, rewelacyjna ścieżka dźwiękowa, wciągający gameplay, to opowieść o przyjaźni i oddaniu, to nie jest gra, to jest dzieło sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2016 Jeszcze jedna, dwie takie gierki na PS4, by dobić do liczby nie dającej się policzyć na palcach jednej ręki i naprawdę będzie można usprawiedliwć zakup tego urządzenia. Bardzo mnie to cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 11 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2016 Na te moment warto mieć ps4 dla Bloodborne i tlg, ale w przyszłym roku - nier, nioh, Horizon... o jezu Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 11 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2016 Gier na ps4 nie zbieram raczej, zostawiam tylko takie do których kiedyś ma zamiar jeszcze wrócić, no i z exów to jest własnie Last Guardian, Bloodborne i The Last of Us. Więcej dobrych gier wyjdzie na początku 2017 niż przez cały żywot tego sprzętu do teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 11 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2016 (edytowane) Brothers - Dawno chciałem ją ograć, niestety cena zazwyczaj krążyła w okolicach 99 zł. Dużo jak za tak, króciutką grę. Na szczęście dorwałem ją niedawno za 2 dyszki na wyprzedaży. Na początku trzeba się przyzwyczaić do sterowania, które niestety potrafi mylić do samego końca, ale nie jest to gra ( zbyt) zręcznościowa, więc nie powinna irytować. Ciekawa historia, zróżnicowane lokacje i przyjemne, wręcz relaksujące łamigłówki sprawiły, że Bracia wciągnęli mnie jak bagno. Obok Inside najlepsze Indie Games w jakie grałem w tym roku. Momentami wzruszająca, momentami upiorna opowieść, ze świetnym finałem. 9/10 Edytowane 11 grudnia 2016 przez chris85 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 11 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2016 Czy ja wiem czy ten finał taki świetny. Też ukończyłem, ale wkurzyłem się w pewnym momencie, bo było do przewidzenia co się wydarzy. Moment zwabienia tej kobiety i ta walka, poczułem się jakbym grał w Limbo Nie powiem, fajna przygoda i ciekawie to wszystko poprowadzone. Sterowanie bardzo oryginalne, za to elementy logiczne/zręcznościowe dość proste. Mocne 8/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 11 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2016 Czy ja wiem czy ten finał taki świetny. Też ukończyłem, ale wkurzyłem się w pewnym momencie, bo było do przewidzenia co się wydarzy. Moment zwabienia tej kobiety i ta walka, poczułem się jakbym grał w Limbo Nie powiem, fajna przygoda i ciekawie to wszystko poprowadzone. Sterowanie bardzo oryginalne, za to elementy logiczne/zręcznościowe dość proste. Mocne 8/10 Bardziej chodzi mi o sam epilog i ostatnią scenę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 12 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2016 Kisi sie na dysku z plusa i chyba mnie zmotywowales. Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 12 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2016 (edytowane) Skończyłem całą serie batmanów na ps4 Asylum, City, Knight i VR i zero przesytu co było zaskoczeniem bo zazwyczaj rozkładam takie serie na raty. Na pierwszym miejscu plasuje na równi Asylum i Knight i trochę niżej City ze względu na niektóre wątki głównej fabuły co mi się nie podobały. Wszystkie gry z batmanem mają świetny system walki, ciekawe questy poboczne i mi osobiście bardzo przypadł główny bohater i to jak słuchamy jego rozkminek na temat różnych śledztw, najbardziej zapadła mi w pamięć chwile z knight gdzie Joker śpiewa naszemu bohaterowi piosenkę Batman VR ciężko umieścić na tej liście ze względu na tryb rozgrywki ale to świetna zabawa w detektywa w klimatycznych miejscach i psychodeliczna końcówka choć w to muszę dłużej pograć bo dużo sekretów jest poukrywanych. W poprzednej generacji ograłem zaledwie parę gier więc liczne remastery to dla mnie nowości ale gry z nietoperzem mogę polecić z czystym sumieniem. Edytowane 12 grudnia 2016 przez simonldz Cytuj Odnośnik do komentarza
musoil 47 Opublikowano 12 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2016 Trackmania Turbo 140/200 tras, szkoda nerwów na więcej. Samochód z laguny jest po prostu irytujący i psuje mi grę, ten z brudnej doliny niewiele lepszy. Pozostają dwa dobre środowiska czyli połowa gry dobra, połowa do zaorania. Same trasy są świetne i szkoda, że zmarnowano część z nich idiotycznym modelem jazdy oraz systemem progresu w kampanii, gdzie trzeba wszystko po kolei robić, 10 tras w jednym środowisku, 10 w kolejnym, brakuje wolności wyboru, gdzie mógłbym np. grać po kolei trasy z samego stadionu lub kanionu (czyli tej dobrej połowy gry). Po początkowym zachwycie, ocena spada na 7/10, jeśli lubicie hardkorowe arcade'y to mimo to warto spróbować, bo niewiele takich gier już powstaje. Na każdą ukończoną przeze mnie grę przypada pięć rozgrzebanych do których nigdy nie wracam. Padło tym razem na Zombi, czyli port startowego tytułu z WiiU. Atmosfera jest, survival jest, napięcie jest, tylko wszystko szlag trafia przez okropny, drewniany i zwyczajnie męczący system walki. Tylko dla najbardziej wytrwałych fanów gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 12 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2016 Brothers całkiem przyjemne, takie 7/10, ale właśnie ta do bólu prosta i przewidywalna fabuła to największy minus. NO CIEKAWE JAK SKOŃCZY SIĘ GRA O DWÓCH BRACIACH, NA PEWNO STARSZY NIE ZGINIE ŻEBY BYŁO WZRUSZAJĄCO, NA PEWNO NIE Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 12 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2016 Brothers jedno z większych gowien i przehajpowanych gier w jakie grałem. Limbo mi się nie podobało, ale rozumiem zachwyty, natomiast w tym przypadku to chyba jest jakaś zbiorowa halucynacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2016 Nadal lepsze niz Yaiba Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 12 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2016 (edytowane) The Last Guardian PS4Ograłem wczoraj do końcowych napisów i jeszcze do dziś żyje Guardianem. Ueda przeszedł męczarnie i to prawie dziesięcioletnią dobrze o tym Wszyscy wiemy.Dla tej gry kupiłem PS2 nie zaraz PS3 cooooo PS4 ??? Nie ważne, wiem jedno mamy kolejne arcydzieło.Najbardziej urzekł mnie staroszkolny system zagadek nie dla idiotów bez podpowiedzi i prowadzenia za rączkę za takimi właśnie perełkami bardzo tęskniłem. Chyba najbardziej testowany aspekt przez beta testerów, wchodzisz do pomieszczenia robisz analizę raptem mija kilkanaście sekund, minut i zapala sie zielona lampka.Wyborne.Cutscenki na najwyższym poziomie zero banałów, akcje nieprzewidywalne, klimat, muzyka! Geniusz w każdym calu dla takiej giery warto było tyle czekać bo to nie kolejne sztampowe, bezduszne ścierwo położone głównie na wyzysk a chęć przekazania wizji i artystycznej duszy z samego wnętrza mistrza Fumito Uedy!!! Edytowane 12 grudnia 2016 przez Oldboy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 12 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2016 Nie wiadomo co myśleć o takiej opinii. Dobre, dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi