michal 558 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 22 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Come at me, bro. ale w jednym się zgodzimy, design Laruni i jej dziewczęca pupa dziewczęca pupa hmmm. Znaczy ze jedrna? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 324 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Mega jędrna sraka Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 15 minut temu, Pupcio napisał: Mega jędrna sraka nie mow tak bezpośrednio bo juz sie zapalam. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 673 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 W dniu 2.08.2020 o 17:37, SlimShady napisał: Warto dzisiaj ruszać GTA1, GTA2 i London? i czy wersje na PSX są grywalne, bo już nie pamiętam stanu technicznego. Jeśli chodzi o jedynkę, to na PSX gra się tragicznie, na granicy tolerancji organizmu. Grafika to jeszcze pół biedy, ale framerate daje strasznie popalić. Fizyka w grze jest tragiczna (to akurat niezależne od platformy), no i mamy tu rozwiązania, które już na premierę były mocno nie na czasie, chociażby brak normalnego systemu save (wspomniane przez sutqa zaliczanie całości mapy) czy checkpointów. Co więcej, nie da się powtarzać misji xd. Generalnie przy odrobinie niefarta można się wje.bać w maliny i godzina-dwie gry idzie na marne, bo nie ma z czego dozbierać kasy na zaliczenie mapy (za dzieciaka kombinowałem z rozwałką, szczególnie po zdobyciu czołgu). Dwójkę ogrywałem parę dobrych lat temu na PC i oceniam, że całkiem dobrze się zestarzała. Z London nie miałem do czynienia. Generalnie: jeśli grać, to na PC/emu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Jeśli chodzi o sposoby na kasę to zawsze zostaje mozolne ale raczej bezpieczne sprzedawanie samochodów w dokach. No ale to i tak najlepiej robić po zdobyciu jakiegoś sensownego mnożnika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 Wakacje w kraju to świetny pretekst, żeby odkurzyć PS2 i pocisnąć jakieś starocie. Padło na sejw z: - God of War, które miałem skończyć rok temu, ale na 10 minut przed wyjazdem na lotnisko byłem w Hadesie. Kiedy doszedłem do Aresa, który skroił mnie trzy razy z rzędu bez popitki zauważyłem, że grałem na God Mode. Trzy godziny klony męczyłem. O piątej rano w końcu ujrzałem napisy. - The Mark of Kri - hehe, ale się w to fajnie grało. Zrobiłem nawet wszystkie areny z challenge'ami. Te pokrzykiwania Rau świetnie się komponują z rozrywanym na strzępy ścierwem. Przeszedłem grę nawet drugi raz, żeby masakrować wszystko toporem. Ależ fajnie niektóre combosy wyglądały w akcji. Członki fruwały wszędzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 W dniu 2.08.2020 o 16:37, SlimShady napisał: Warto dzisiaj ruszać GTA1, GTA2 i London? i czy wersje na PSX są grywalne, bo już nie pamiętam stanu technicznego. jasne ze warto ale nie na PSX to byl tragiczny port imo, raz na jakis czas sobie wracam do GTA1 i 2, w London tylko raz gralem, w sumie moze sobie odswieze Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 11 minut temu, kubson napisał: jasne ze warto ale nie na PSX to byl tragiczny port imo, raz na jakis czas sobie wracam do GTA1 i 2, w London tylko raz gralem, w sumie moze sobie odswieze Tylko, że ten system sejwów jest dla mnie niedopuszczalny w jedynce(sprawdziłem ile zajmuje, ok. 12 h, więc całkiem sporo). No nie wiem, przydałby się jakiś mod z możliwością sejwowania kiedy się chce za pomocą f5. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2020 17 minut temu, SlimShady napisał: Tylko, że ten system sejwów jest dla mnie niedopuszczalny w jedynce(sprawdziłem ile zajmuje, ok. 12 h, więc całkiem sporo). No nie wiem, przydałby się jakiś mod z możliwością sejwowania kiedy się chce za pomocą f5. epsxe - robisz save state w dowolnym momencie. Chyba domyślnie jest pod f5. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 324 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2020 Wracając jeszcze do gta to mimo że nie lubię lcs to imo ma najlepszy theme song z całej serii A ta c00rwa zrogowaciała gta 5 ma jakąś muzyczke? Ehh Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2020 GTA V? Najlepszy soundtrack w serii, obok VC i SA. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2020 2 minuty temu, Rozi napisał: GTA V? Najlepszy soundtrack w serii, obok VC i SA. o matulko. Co on &%$#^&(* Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2020 Zapomniałem o VCS, reszta przeciętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 324 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2020 Gra 4 z dodatkami przeciętny soundtrack Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2020 (edytowane) W GTA V dobrze wypośrodkowali między sentymentem anowoczesnością, zawsze coś się znalazło do słuchania. No, ale SA to król jednak dla mnie, latanie Shamalem przy Radio X, albo K-DST do dziś sprawia radość. Za to z GTA IV chyba żadnego kawałka nie pamiętam. Edytowane 5 sierpnia 2020 przez krupek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2020 W czwórce pamiętam cztery kawałki rapowe, niesamowity soundtrack. GTA V ma najlepszą stację z popem, FlyLo FM, blonded Los Santos i Kendricka. Cytuj Odnośnik do komentarza
columbo 1 108 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2020 najlepsze reklamy w serii, nawet z tym nie dilujcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2020 31 minut temu, krupek napisał: W GTA V dobrze wypośrodkowali między sentymentem anowoczesnością, zawsze coś się znalazło do słuchania. No, ale SA to król jednak dla mnie, latanie Shamalem przy Radio X, albo K-DST do dziś sprawia radość. Za to z GTA IV chyba żadnego kawałka nie pamiętam. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2020 (edytowane) Vladyvostok zjadał wszystko w IV. Perfekcyjnie się wpasował w serbsko-słowiańskie klimaty. Edytowane 5 sierpnia 2020 przez SlimShady Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2020 Lips 106 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2020 (edytowane) ale prosze mi tu nie obrażać radia w czwórce 1979, Heaven and Hell, te ruskie przeboje no i chyba najlepsze 2 audycje radiowe z całej serii Edytowane 5 sierpnia 2020 przez maciucha Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 490 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2020 Vladivostok FM ein zwei drei sziki sziki szwajne Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 673 Opublikowano 6 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2020 No kilka klimatycznych utworów z Vladivostoku, trochę niezłego rapu i świetny Electrochoc. Trochę mało, żeby aż tak się jarać i klikać śmieszne emotki pod postem Roziego, co najmniej jakby powiedział, że najlepszy soundtrack w serii miało GTA1. A miałem już się nie łapać na bait o nazwie "GTAIV>reszta serii". Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 7 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2020 Ej a model jazdy to lepszy w 4ce czy w 5ce? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi