CoATI 1 051 Opublikowano 19 czerwca 2012 Opublikowano 19 czerwca 2012 dla zainteresowanych video recka gierki. niestety na podstawie wersji na x'a ale różnic raczej nie ma, więc można oglądać Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 26 czerwca 2012 Opublikowano 26 czerwca 2012 (edytowane) Czy wyjdzie demo tej gry i czy grę wydadzą na PSNie? Edit: Figaro. Poprawione. Czasami pisze posta, potem obok go poprawiam i nie zawsze usunę wszystko co chce dlatego takie kwiatki wychodzą =) Edytowane 30 czerwca 2012 przez Krzys PL Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 26 czerwca 2012 Opublikowano 26 czerwca 2012 Czy grę wyjdzie demo tej gry i czy grę wydadzą na PSNie? Ale dziwne zdanie. No na demo nie ma co liczyć. 1 Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 27 czerwca 2012 Opublikowano 27 czerwca 2012 Wkurza mnie, że ktoś gdzieś napisał że gra trwa 4h i ta wiadomość rozniosła się po internecie jak wirus. A to jest BZDURA! Chyba, że ktoś biegnie prosto przed siebie nie zatrzymując się wcale na easy. Pierwsze przejście na normalu zajęło mi między 7 a 8 h. Pewnie będą tacy co skończą w 6, ale ja lubię eksplorować, a i zginąć się zdażyło nie raz. Teraz przechodzę kolejny raz wszystkie poziomy i frajda nie zmalała. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 27 czerwca 2012 Opublikowano 27 czerwca 2012 Kurcze, pooglądałem recki, poczytałem opinie grających i jestem zachwycony. Takiej gry mi trzeba na początek wakacji. Ciachanie i zbieranie monet. Sweet! Po wypłacie lecę do sklepu. Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 28 czerwca 2012 Opublikowano 28 czerwca 2012 Wkurza mnie, że ktoś gdzieś napisał że gra trwa 4h i ta wiadomość rozniosła się po internecie jak wirus. A to jest BZDURA! Chyba, że ktoś biegnie prosto przed siebie nie zatrzymując się wcale na easy. Pierwsze przejście na normalu zajęło mi między 7 a 8 h. Pewnie będą tacy co skończą w 6, ale ja lubię eksplorować, a i zginąć się zdażyło nie raz. Teraz przechodzę kolejny raz wszystkie poziomy i frajda nie zmalała. A nie mówiłem? Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 28 czerwca 2012 Opublikowano 28 czerwca 2012 Gra szybko traci na wartosci, wiec niedlugo pewnie i ja sprobuje. Mozna juz wyrwac nowke za 140 PLN z wysylka Cytuj
koso 114 Opublikowano 29 czerwca 2012 Opublikowano 29 czerwca 2012 Ja się mocno zawiodłem. Nudne, bez polotu, bohaterka jałowa i mało zabawna, do tego system walki na jedno kopyto, nudni przeciwnicy, kiepski level design, spory chaos we wprowadzanych patentach. No More Heroes to cudeńko, Lizak to dla mnie 5/10. Mocno subiektywnie ofkoz. Cytuj
Gość Opublikowano 20 grudnia 2012 Opublikowano 20 grudnia 2012 A mi z kolei się bardzo podobało. To co napisał Koso - sama prawda. Aczkolwiek dla lubujących się w odpalaniu sobie raz na jakiś czas odmóżdżającej sieczki mógłbym w sumie polecić. Tym bardziej, ze gier jest w śmiesznie niskiej cenie. Odstresowujaca, posiadająca kilka przyjemnych patentów... Ja spędzilem czas przy Juliet miło. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 a jak prezentuje się kwestia mechaniki gry? bardzo mi się podoba klimat, ale po tym, jak znudził mnie sposób rozgrywki w Shadow of the Damned, jakoś nie mam zaufania do kolejnych produktów sudy. Dla mnie to to samo, co rozgrywka w resident evil - nie leży mi to wybitnie. Lolita jest bardziej dynamiczna? Cytuj
dzialkowiec 35 Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 pepe - z Lolly nie będziesz się nudzić, wszystko zależy też od Twojego poczucia humoru. Mechanika jest ok, choć do wybitnych nie należy - po pierwsze to trzeba się zupgradować by lepiej się grało, po drugie brak bloku i tylko dodge. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 wiesz, niektórzy mówili, że w shadow też się nudzić nie będę... zrobiłem 80% gry i zabrakło pary, żeby chcieć to ciągnąć do końca... taki resident evil, tyle, ze można było strzelać w ruchu Cytuj
Gość Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 Ja miałem to samo - też odpaliłem sobie SotD i w połowie odpadłem, a przy LC z kolei bawiłem się świetnie i właśnie planuje ewentualne platynowanie. Mechanika jest prosta, dużej filozofii tu nie ma. Głównie chodzi o wkręcenie się w przygłupio-zabawny klimat gry i o dynamiczną (non stop akcja) zabawę z Juliet. Biorąc pod uwagę, że swój egzemplarz można wyrwać za ~50PLN - polecam. Sam wczoraj sprzedałem za 55. Mam nadzieję, że przez weekend zdążę wycisnąć ją do końca. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 maja 2013 Opublikowano 9 maja 2013 Wczoraj mi przyszla ta gierka i w sumie chyba przeplacilem bo dalem 60 z wysylka, niby za nowa, ale bez folii. Taa, w nowym xboxie to nie przejdzie, takze czuje ze nagle nowki beda w foliach. Gra mi sie przyjemnie, tylko nieco kciuk boli od nawalania przyciskow. No ale dawno nie gralem w jakas naparzanke, takze zakwasy pewnie mina:). To jest wlasnie gra typu odstresowywacz-napierdzielator. Czuje sie jakbym gral w jakas gre w salonie arcade. Jest smiesznie, glupio, sweetasnie, rockowo . Dodam ze gierka chodzila za mna juz od premiery i jest chyba pierwsza kupiona gra, odkad mam plusa. Takze polecam:). Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 9 maja 2013 Opublikowano 9 maja 2013 (edytowane) Nikt nie wspomnial o muzyce, ktora jest naprawde fajna. Gierka tez oryginalna, zostala na polce, nie mam zamiaru odsprzedawac jak czesto robie. Edytowane 9 maja 2013 przez Ken Marinaris Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 10 maja 2013 Opublikowano 10 maja 2013 Level w salonie z grami to jedna z najlepszych lokacji jakie odwiedziłem w grach video. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi