Opublikowano 19 czerwca 201212 l dla zainteresowanych video recka gierki. niestety na podstawie wersji na x'a ale różnic raczej nie ma, więc można oglądać
Opublikowano 26 czerwca 201212 l Czy wyjdzie demo tej gry i czy grę wydadzą na PSNie? Edit: Figaro. Poprawione. Czasami pisze posta, potem obok go poprawiam i nie zawsze usunę wszystko co chce dlatego takie kwiatki wychodzą =) Edytowane 30 czerwca 201212 l przez Krzys PL
Opublikowano 26 czerwca 201212 l Czy grę wyjdzie demo tej gry i czy grę wydadzą na PSNie? Ale dziwne zdanie. No na demo nie ma co liczyć.
Opublikowano 27 czerwca 201212 l Wkurza mnie, że ktoś gdzieś napisał że gra trwa 4h i ta wiadomość rozniosła się po internecie jak wirus. A to jest BZDURA! Chyba, że ktoś biegnie prosto przed siebie nie zatrzymując się wcale na easy. Pierwsze przejście na normalu zajęło mi między 7 a 8 h. Pewnie będą tacy co skończą w 6, ale ja lubię eksplorować, a i zginąć się zdażyło nie raz. Teraz przechodzę kolejny raz wszystkie poziomy i frajda nie zmalała.
Opublikowano 27 czerwca 201212 l Kurcze, pooglądałem recki, poczytałem opinie grających i jestem zachwycony. Takiej gry mi trzeba na początek wakacji. Ciachanie i zbieranie monet. Sweet! Po wypłacie lecę do sklepu.
Opublikowano 28 czerwca 201212 l Wkurza mnie, że ktoś gdzieś napisał że gra trwa 4h i ta wiadomość rozniosła się po internecie jak wirus. A to jest BZDURA! Chyba, że ktoś biegnie prosto przed siebie nie zatrzymując się wcale na easy. Pierwsze przejście na normalu zajęło mi między 7 a 8 h. Pewnie będą tacy co skończą w 6, ale ja lubię eksplorować, a i zginąć się zdażyło nie raz. Teraz przechodzę kolejny raz wszystkie poziomy i frajda nie zmalała. A nie mówiłem?
Opublikowano 28 czerwca 201212 l Gra szybko traci na wartosci, wiec niedlugo pewnie i ja sprobuje. Mozna juz wyrwac nowke za 140 PLN z wysylka
Opublikowano 29 czerwca 201212 l Ja się mocno zawiodłem. Nudne, bez polotu, bohaterka jałowa i mało zabawna, do tego system walki na jedno kopyto, nudni przeciwnicy, kiepski level design, spory chaos we wprowadzanych patentach. No More Heroes to cudeńko, Lizak to dla mnie 5/10. Mocno subiektywnie ofkoz.
Opublikowano 20 grudnia 201212 l A mi z kolei się bardzo podobało. To co napisał Koso - sama prawda. Aczkolwiek dla lubujących się w odpalaniu sobie raz na jakiś czas odmóżdżającej sieczki mógłbym w sumie polecić. Tym bardziej, ze gier jest w śmiesznie niskiej cenie. Odstresowujaca, posiadająca kilka przyjemnych patentów... Ja spędzilem czas przy Juliet miło.
Opublikowano 21 grudnia 201212 l a jak prezentuje się kwestia mechaniki gry? bardzo mi się podoba klimat, ale po tym, jak znudził mnie sposób rozgrywki w Shadow of the Damned, jakoś nie mam zaufania do kolejnych produktów sudy. Dla mnie to to samo, co rozgrywka w resident evil - nie leży mi to wybitnie. Lolita jest bardziej dynamiczna?
Opublikowano 21 grudnia 201212 l pepe - z Lolly nie będziesz się nudzić, wszystko zależy też od Twojego poczucia humoru. Mechanika jest ok, choć do wybitnych nie należy - po pierwsze to trzeba się zupgradować by lepiej się grało, po drugie brak bloku i tylko dodge.
Opublikowano 21 grudnia 201212 l wiesz, niektórzy mówili, że w shadow też się nudzić nie będę... zrobiłem 80% gry i zabrakło pary, żeby chcieć to ciągnąć do końca... taki resident evil, tyle, ze można było strzelać w ruchu
Opublikowano 21 grudnia 201212 l Ja miałem to samo - też odpaliłem sobie SotD i w połowie odpadłem, a przy LC z kolei bawiłem się świetnie i właśnie planuje ewentualne platynowanie. Mechanika jest prosta, dużej filozofii tu nie ma. Głównie chodzi o wkręcenie się w przygłupio-zabawny klimat gry i o dynamiczną (non stop akcja) zabawę z Juliet. Biorąc pod uwagę, że swój egzemplarz można wyrwać za ~50PLN - polecam. Sam wczoraj sprzedałem za 55. Mam nadzieję, że przez weekend zdążę wycisnąć ją do końca.
Opublikowano 9 maja 201311 l Wczoraj mi przyszla ta gierka i w sumie chyba przeplacilem bo dalem 60 z wysylka, niby za nowa, ale bez folii. Taa, w nowym xboxie to nie przejdzie, takze czuje ze nagle nowki beda w foliach. Gra mi sie przyjemnie, tylko nieco kciuk boli od nawalania przyciskow. No ale dawno nie gralem w jakas naparzanke, takze zakwasy pewnie mina:). To jest wlasnie gra typu odstresowywacz-napierdzielator. Czuje sie jakbym gral w jakas gre w salonie arcade. Jest smiesznie, glupio, sweetasnie, rockowo . Dodam ze gierka chodzila za mna juz od premiery i jest chyba pierwsza kupiona gra, odkad mam plusa. Takze polecam:).
Opublikowano 9 maja 201311 l Nikt nie wspomnial o muzyce, ktora jest naprawde fajna. Gierka tez oryginalna, zostala na polce, nie mam zamiaru odsprzedawac jak czesto robie. Edytowane 9 maja 201311 l przez Ken Marinaris
Opublikowano 10 maja 201311 l Level w salonie z grami to jedna z najlepszych lokacji jakie odwiedziłem w grach video.