Daddy 4 226 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=GbOzcLd8LDg&feature=player_embedded - skype - youtube - wyszukiwarka bing - zapisy w chmurze - telewizja Live - pełna obsługa dasha przez kinecta, wyszukiwanie głosowe dla bing, youtube i xbl marketplace - kilka innych zmian - sterowniki dla kinecta - oficjalna obsługa 3D Zdjęcia to wczesna kinectowa wersja dasha Premiera początek grudnia Edytowane 3 września 2011 przez Daddy Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Z wyglądu średnio mi się widzi ten nowy dash, za to dobry będzie YT, Skype myślę też się przyda bo przecież każdy ma headset ;-) Mam nadzieję,że Bing będzie działał jak normalna przeglądarka na PS3 a nie wyszukiwała tylko fakty nt. wybranej gry jak to ma miejsce także na PS3 (nie pamiętam jak to się zwało konkretnie). Ogólnie zalatuje W7 mobile i nie podoba mi się to;-)(do W7 nic nie mam). Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Czyli wychodzi na to że Kinect posłuży w głównej mierze do skype i obsługi dasha Gier nadal nie ma, a te na horyzoncie nie wyglądają zachęcająco. Dobrze że będzie chociaż Kinect sport 2. Z tym skypem będzie tak samo jak z Facebookiem na Xlive, jest ale mało kto tego używa. No bo to samo jest przecież na komputerze. To samo z YouTube, po co mi to?? skoro mam to na PC z obsługą myszy. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 16 sierpnia 2011 jak pisałem ten dash to wczesna wersja mini dla kinecta a nie normalny pod pada wyszukiwarka zawartości XBL/YT/FB/TWIT/ESPN itd. to nie przeglądarka Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 To samo z YouTube, po co mi to?? skoro mam to na PC z obsługą myszy. Po co odpalać pc jeśli siedzisz na konsoli, wygoglować by się dało ale widze, że jednak trochę lipa i nie będzie to pełnoprawna szukajka, cóż trzeba kupić netbooka. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Nie wiem, nie wiem. Podejrzewam że u mnie jak i w 90% domów komp jest wiecznie włączony. Niczym lodówka. Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Najlepszy dash to ten pierwszy z zakładkami, z każdym kolejnym coraz bardziej go psują. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Czyli wychodzi na to że Kinect posłuży w głównej mierze do skype i obsługi dasha Gier nadal nie ma, a te na horyzoncie nie wyglądają zachęcająco. Dobrze że będzie chociaż Kinect sport 2. Z tym skypem będzie tak samo jak z Facebookiem na Xlive, jest ale mało kto tego używa. No bo to samo jest przecież na komputerze. To samo z YouTube, po co mi to?? skoro mam to na PC z obsługą myszy. No ale czasem na YT są fajne filmiki w HD, które można chcieć obejrzeć na HDTV. Niby można podpiąć lapka przez HDMI, ale nie zawsze się chce. Skype też niby jest na PC, ale na X360 mam przykładowo lepszego headseta, więc chętnie skorzystam. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Dobrze wygląda i sporo nowych ficzerów, które razem trochę jednak pozmieniają, a w szczególności dla posiadaczy Kinecta jeśli pełna obsługa dasha to prawda. A ta chmura zaczęła mnie interesować z uwagi na to, że ściąga wszystkie dane i zastąpi odzyskanie GT - ostatnio jak się tym bawiłem to przestały mi działać savey do FPS'ów więc uproszczenie i usprawnienie mile widziane Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Oficjalny rzut okiem na nowy dash i pierdu pierdu o Bing: http://n4g.com/news/826331/video-how-the-new-xbox-dash-watches-your-every-move Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 18 sierpnia 2011 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4lJkRv2O-JU#! filmik znowu głównie z mini wersji pod kinecta, podoba mi się bardziej niż obecny dash Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 (edytowane) no więc tak. Ten wyciek który miał miejsce to jedna z pierwszych wersji. 20765.8 ( wersja xdk ) Obecna ( dzisiejsza ) to 20871.0 i jej wersja flash to 14427.0, po za wyglądem ma nowe sterowniki Kinecta = na "siedząco" przechwytuje cały szkielet naszej postaci, co daje dużą precyzje :-) Edytowane 25 sierpnia 2011 przez Dabman Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 25 sierpnia 2011 (edytowane) nowe sterowniki dla kinecta dobre info, chociaż nie wiem co tam mogą poprawić bo kinect na siedząco działa bardzo dobrze, szybko i precyzyjnie aha nowy dash ma pojawić się na początku grudnia Edytowane 25 sierpnia 2011 przez Daddy Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 sterownik poprawia to ze traktuje nas jako caly szkielet, a nie jako poszczegolne elementy! Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 A wcześniej tak nie było ? Zresztą dla gier to i tak chyba żadnego znaczenia nie będzie miało. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 25 sierpnia 2011 (edytowane) jak siedzę na kanapie to normalnie widzi cały szkielet, jedynie czasami nogi się pokręcą, nie wiem może nowy ficzer dadzą...obsługa dasha stopami będzie xD Edytowane 25 sierpnia 2011 przez Daddy Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 3 września 2011 Autor Opublikowano 3 września 2011 dash będzie oficjalnie wspierał obraz 3D. podobno aktualizacja dla 3D we wrześniu, pierwsze gry MS które będą to obsługiwać to GOW3 i Halo CE Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 27 października 2011 Autor Opublikowano 27 października 2011 według strony Win Rumors w przyszłym tygodniu powita nas aktualizacja Dasha z nowych funkcji wiadomo o wykorzystaniu telefonów z WP7 jako pilota multimedialnego: Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 fajnie jakby na XBL pojawił się nowy dash i trailer GTA V jednocześnie ;] Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 listopada 2011 Opublikowano 16 listopada 2011 Nadal nie wiadomo kiedy ten dashboard będzie? Cytuj
Mani 685 Opublikowano 16 listopada 2011 Opublikowano 16 listopada 2011 (edytowane) Dokonczylem rejestracje przez konsole i pisalo ze wciagu 2 dni otrzymam update. Normalnie dashboard z tego co pisalo powinien pojawić się w ciagu 2 miechów o ile dobrze pamietam czyli chyba w grudniu licząc od 1 listopada (tak pisalo). Edytowane 16 listopada 2011 przez Mani Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 16 listopada 2011 Opublikowano 16 listopada 2011 Wersja testowa jest już dostępna od paru dni. Bardzo fajny ten nowy dash swoją drogą. Cytuj
Mani 685 Opublikowano 16 listopada 2011 Opublikowano 16 listopada 2011 Tak wiem, że od paru dni ale dostalem maila ze nie dokonczylem rejestracji. Swoją drogą update przez konsole jest szybki i przyjemny bo automatyczny. No nic spodziewam sie jutro nowego dasha. Cytuj
Gość Opublikowano 16 listopada 2011 Opublikowano 16 listopada 2011 Można się jeszcze na testy załapać? Cytuj
Mani 685 Opublikowano 16 listopada 2011 Opublikowano 16 listopada 2011 Kompletnie mi sie nowy dash nie podoba. Łatwo sie pogubić można. I jakoś tak dziwnie w nim sie porusza. Za dużo elementów, za dużo wszystkiego (szczególnie duży nacisk położono na społeczność czyli FB,twitter itp) wolałem jednak poprzedni. Cóż trzeba bedzie sie przyzwyczaić. @ Psyko Zapisy były we wrześniu (?). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi