Skocz do zawartości

Nowy Dashboard - jesień 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest w aplikacjach, w zakładce "comming soon" ;]

Jak to (pipi) comming soon ?

Gość DonSterydo
Opublikowano

Mi się podoba, może lekko przekombinowany, ale nie jest źle.

I co najważniejsze - cholernie szybko chodzi, praktycznie nic się nie ładuje.

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Będzie Youtube, tylko trochę później. Teraz chyba żaden kraj jeszcze go nie ma.

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

Huh? Youtube miał być dla wszystkich krajów z XBL O_o Może niedługo będzie jakiś update, bo w wersji preview go nie było.

właśnie sprawdziłem na koncie PL, i tam nawet nie ma zakładki "comming soon"... w sumie nasz live baaardzo biedny w porównaniu do USA :(

Opublikowano

Huh? Youtube miał być dla wszystkich krajów z XBL O_o Może niedługo będzie jakiś update, bo w wersji preview go nie było.

właśnie sprawdziłem na koncie PL, i tam nawet nie ma zakładki "comming soon"... w sumie nasz live baaardzo biedny w porównaniu do USA :(

Brałem udział w Preview Program i nie miałem żadnej aktualizacji oprócz nowych Terms of Use. Czyli nowy dash to to samo co "testerzy" mają już od kilku tygodni, a tam youtube'a nie było. Mam konto na UK, więc wiem o czym mówię.

Opublikowano

Podoba mi sie ten nowy dash. Zmienilbym kolejnosc zakladek ale i i tak jest dobrze. Najwazniejsze, ze wszystko smiga szybko (o wiele szybciej niz wczesniej) i bez zaciec.

Opublikowano

Mi się podobał od samego początku. Świetne są nowe komendy dla Kinecta, wyszukiwarka głosowa no i cały dash operowalny ruchami dłoni. Z drugiej strony ci, którzy Kinecta nie mają pewnie zbyt wiele zalet nie ujrzą. No chyba że liczyć beacony :sorcerer:

Gość DonSterydo
Opublikowano

Dla mnie najważniejsza jest szybkość. Z nowych ficzerów i tak nie będę korzystał, może poza bing bo zamiast szukać jakiejś gry czy dodatku na marketplace to wpiszę po prostu szybko nazwę w wyszukiwarce i wszystko mi pokaże.

Opublikowano

Można gdzieś przeczytać co dostał dokładnie kineck, w sensie jakie komendy doszły.

Opublikowano

Dla mnie ten dash to porażka ani nie jest intuicyjny ani poręczny . Wszystko pod gównianego KINECTa szkoda tylko ze w MS nikt nie myśli i nie brał pod uwagę tego ze na świecie są ludzie którzy nie używają tej zabawki !!1.

Wkurza mnie to ze dash jest narzucony z góry i trzeba go używać mamy 21 wiek a qwa użytkownik nie może sam zdecydować czy chce używać obecnego dasha czy poprzedniego ... żenada .

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Przeglądanie znajomych jest przecież takie same jak było + doszły opcje, że możesz sprawdzić ogólnie w jakie gry grali jak na nowej stronie xbox.com

Edytowane przez DonSterydo