Skocz do zawartości

Nowy Dashboard - jesień 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Odłancza => Odłącza = my bad ;)

Dzieje mi się to tylku przy CoD Elite, sam dash uważam że jest w super.Szkoda że BG nie można zmieniać w każdym dziale

Edytowane przez Salwador
Opublikowano

ta chmura to jakaś lipa - wrzuciłem sobie sejwy na nią i zonk - konsola po wyłączeniu wciąż pracuje - po 30 minutach czekania odłączyłem ją od prądu.

na początku myślałem że mam coś w kolejce pobierania - pusto.

no to myślę - przegrzewa się - sprawdzam, eeee.... powietrze chłodne.

odłączam rj-45 - ooo.., przestała pracować.

wyłączyłem chmurę - wszystko wróciło do normy.

Opublikowano (edytowane)

Jestes jedynym uzytkownikiem z takim problemem, wiec wyciagnij lepsze wnioski... :)

Najwidoczniej jestem kolejnym skoro się mi to również zdarza..

Edytowane przez Salwador
Opublikowano

szkoda ze nie ma opcji zeby save'y zapisywaly sie na rownoczesnie na dysku i chmurze ;/ jak narazie wszystko trzymam na dysku na chmure ewentualnie bede przerzucal skonczone save'y z gier

Opublikowano

Bo moze z synchronizacja byl problem. Ile mega mialy te savy?

sejwy z gow'a to raptem 100 ileś kb, za to z fmki spore, 75 mb - z tego co zauważyłem to synchronizacja trwała zazwyczaj chwilę - ale ok, wrzucę na próbę tylko sejwa z gow, zobaczymy co się będzie działo

Gość majsterrPL
Opublikowano

Proponuję wyłączyć pobieranie w tle, u mnie też dłużej chodzi gdy ta opcja jest włączona.

Opublikowano

doszło też kilka innych aplikacji które nie mają blokad i działają na polskich kontach, najlepsza to: iHeartRadio, ok 200stacji radiowych, można korzystać bez rejestracji/logowania :)

z YT można było się spodziewać że nie będzie w HD tak jak na ps3 (cudowanie z podmienianiem stron mnie nie interesuje) działa BDB i fajnie łączy się z kinectem ale bez HD to tylko ciekawostka

Opublikowano

Mam nadzieję, że dadzą te HD, bo bez niego całość jest bezużyteczna, a chciałbym z poziomu konsoli oglądać sobie filmiki na TV.

Opublikowano

Brakuje HD, ale tak poza tym to super, sensownie rozplanowane i mega kolorystyka

Jeszcze Skype (byle by mógł być uruchamiany w tle z grą) bo rozmowa przez xboxa nadal pozostawia sporo do zyczenia