Opublikowano 11 grudnia 201113 l Odłancza => Odłącza = my bad Dzieje mi się to tylku przy CoD Elite, sam dash uważam że jest w super.Szkoda że BG nie można zmieniać w każdym dziale Edytowane 11 grudnia 201113 l przez Salwador
Opublikowano 11 grudnia 201113 l To dlatego, że ma to jakikolwiek związek z marką Call of Duty, true story.
Opublikowano 12 grudnia 201113 l Ms udostepnil w koncu oficjalne oprogramowanie do obslugi xbox live na ipadzie! Piekne jest!
Opublikowano 12 grudnia 201113 l ta chmura to jakaś lipa - wrzuciłem sobie sejwy na nią i zonk - konsola po wyłączeniu wciąż pracuje - po 30 minutach czekania odłączyłem ją od prądu. na początku myślałem że mam coś w kolejce pobierania - pusto. no to myślę - przegrzewa się - sprawdzam, eeee.... powietrze chłodne. odłączam rj-45 - ooo.., przestała pracować. wyłączyłem chmurę - wszystko wróciło do normy.
Opublikowano 12 grudnia 201113 l Jestes jedynym uzytkownikiem z takim problemem, wiec wyciagnij lepsze wnioski...
Opublikowano 12 grudnia 201113 l wiec wyciągnij lepsze wnioski... w sensie? wyłączyłem chmurę i problem zniknął
Opublikowano 12 grudnia 201113 l Jestes jedynym uzytkownikiem z takim problemem, wiec wyciagnij lepsze wnioski... Najwidoczniej jestem kolejnym skoro się mi to również zdarza.. Edytowane 12 grudnia 201113 l przez Salwador
Opublikowano 12 grudnia 201113 l Nat macie otwarty? Dzieje sie to po kopiowaniu, czy nie ma znaczenia?
Opublikowano 12 grudnia 201113 l a co ma nat do wyłączania konsoli - tak, otwarty. u mnie problem pojawił się kiedy wszystkie sejwy - raptem fm4 i gow przeniosłem na chmurę
Opublikowano 12 grudnia 201113 l szkoda ze nie ma opcji zeby save'y zapisywaly sie na rownoczesnie na dysku i chmurze ;/ jak narazie wszystko trzymam na dysku na chmure ewentualnie bede przerzucal skonczone save'y z gier
Opublikowano 13 grudnia 201113 l Bo moze z synchronizacja byl problem. Ile mega mialy te savy? sejwy z gow'a to raptem 100 ileś kb, za to z fmki spore, 75 mb - z tego co zauważyłem to synchronizacja trwała zazwyczaj chwilę - ale ok, wrzucę na próbę tylko sejwa z gow, zobaczymy co się będzie działo
Opublikowano 13 grudnia 201113 l U mnie podobna sytuacja. Konsola na off, a mimo to przez kilka chwil nadal działa. Mało zabawne.
Opublikowano 13 grudnia 201113 l Proponuję wyłączyć pobieranie w tle, u mnie też dłużej chodzi gdy ta opcja jest włączona.
Opublikowano 13 grudnia 201113 l @Amer - u mnie nie było to kilka chwil a kilkanaście minut przerzuciłem sejwa z gow na chmurę i wyłączyła się normalnie
Opublikowano 13 grudnia 201113 l Ja też nie miałem bety ale wgrałem na pena w 5 minut tutaj macie linka z tutorialem : http://www.se7ensins.com/forums/topic/637248-release-youtube-application-for-xbox-360-tutorial/
Opublikowano 13 grudnia 201113 l Autor doszło też kilka innych aplikacji które nie mają blokad i działają na polskich kontach, najlepsza to: iHeartRadio, ok 200stacji radiowych, można korzystać bez rejestracji/logowania z YT można było się spodziewać że nie będzie w HD tak jak na ps3 (cudowanie z podmienianiem stron mnie nie interesuje) działa BDB i fajnie łączy się z kinectem ale bez HD to tylko ciekawostka
Opublikowano 13 grudnia 201113 l Mam nadzieję, że dadzą te HD, bo bez niego całość jest bezużyteczna, a chciałbym z poziomu konsoli oglądać sobie filmiki na TV.
Opublikowano 13 grudnia 201113 l Brakuje HD, ale tak poza tym to super, sensownie rozplanowane i mega kolorystyka Jeszcze Skype (byle by mógł być uruchamiany w tle z grą) bo rozmowa przez xboxa nadal pozostawia sporo do zyczenia
Opublikowano 14 grudnia 201113 l OK, przekonaliście mnie, HD nie ma Edytowane 14 grudnia 201113 l przez Keymaker