kudlaty88 489 Opublikowano 18 grudnia 2011 Opublikowano 18 grudnia 2011 Dobra już posprawdzałem i jest to wina nowego dasha. Kufa trzeba czekać do następnej aktualizacji i przerzucić się z filmami na lapciaka bo oglądać tej xboxowej gluty się nie da... Cytuj
sebapple 0 Opublikowano 21 grudnia 2011 Opublikowano 21 grudnia 2011 Jest tragedia z grafiką... Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 22 grudnia 2011 Opublikowano 22 grudnia 2011 Coraz bardziej mi się podoba ten dashboard, szczeólnie z tym nowym świątecznym tematem w tle Już się przyzwyczaiłem i jest dla mnie przejrzyściej, sporo rzeczy "pod ręką" a ta mnogość okien sprawia że wygląda to wszystko bogato. Z binga już korzystałem parę razy, naprawdę się przydaje. 1 Cytuj
sebapple 0 Opublikowano 23 grudnia 2011 Opublikowano 23 grudnia 2011 A ja po update myślę nad PS3. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 23 grudnia 2011 Opublikowano 23 grudnia 2011 (edytowane) A ja po update myślę nad PS3. Bo układ menu się zmienił? Litości ... Edytowane 23 grudnia 2011 przez milekp Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 23 grudnia 2011 Opublikowano 23 grudnia 2011 Pewnie nie z powodu menu tylko zyebanego dotwarzania dvd Cytuj
milekp 78 Opublikowano 23 grudnia 2011 Opublikowano 23 grudnia 2011 Pewnie nie z powodu menu tylko zyebanego dotwarzania dvd oczywiście. bo stacjonarny odtwarzacz DVD, który będzie odtwarzał lepiej a przede wszystkim ciszej kosztuje 150 zł to lepiej kupić PS3 za 10 razy więcej. Abstrahując od tego, że pewnie za chwilę to poprawią. No chyba, że jest to kropla przelewająca czarę goryczy, to cóż ... nic innego nie pozostaje jak napisać: pa, pa ... Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 23 grudnia 2011 Opublikowano 23 grudnia 2011 Nowy dash jest w pytę. Nie rozumiem narzekań niektórych ludzi. Wszystko jest pod ręką, szybciej chodzi i jeszcze doszło parę ciekawych aplikacji. Chciałbym tylko żeby można było przenieść wszystkie save'y na chmurę jednym pociągnięciem. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 23 grudnia 2011 Autor Opublikowano 23 grudnia 2011 jak dla mnie pierwszy NXE > obecny dash > pierwszy dash z zakładkami z 2005 > dash z przed miecha Więc się poprawili znacznie, szybsze działanie, nowe opcje i aplikacje, dash lepiej wygląda od poprzednich, jedyny duży minus to reklamy a kafelkach...no i w ''moje gry'' brakuje opcji ''pełne gry'' WTF. W 2012 na klocu podobno pojawi się tvn player i może kolejne aplikacje, tak pisze na stronie tvn'u i potwierdzili to odpisując na @ jednemu kolesiowi z innego forum. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 Mnie strasznie denerwuje zielone tło prostokątów........da się jakoś kolor zmienić ? mam na myśli te prostokąty z informacjami "otwórz napęd" etc. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 16 lutego 2012 Autor Opublikowano 16 lutego 2012 dziś pojawiła się aktualizacja która podobno poprawia kolory/obraz. Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 Wypadaloby dodac, ze owszem poprawia ale w przypadku filmikow i przerywnikow filmowych. Dodatkowo nie tyle poprawia co przywraca stan jaki byl przed wprowadzeniem nowego dasha - aktualizacja cos po prostu spierdzielila i teraz to poprawili. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 16 lutego 2012 Autor Opublikowano 16 lutego 2012 ja nie widziałem różnicy ani po spierdzieleniu kodeka ani po jego naprawieniu w filmikach ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi